- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- Konu Sahibi philosophy
kredi karti 2000 tl gelmis kac aydir 1000 tlyi gecmemistik kasim cok zor gececek bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde yerleştirilen de baktım. Gerçekten saçma ya da fuzuli hiçbirşey yok. Ama hayat çok pahalı. Çok şükür alabiliyoruz.gıda öyle oluyor ya
sonuçta ihtiyacı almışssın
zamlar gelemye başlamış
Ben düğün bayram yaparım yoksa makyaj yapmam
bi koltuk takımı
yemek masam yok orta sehpam vitrinim kesinlikle yok olmaz almam yani
bi yatak odam bide beyaz eşyalarım kiracı birine yeterli bence
Bu ay su 20 elektrik 82 tl geldi.bir kaç merak ettiğim soru var cevaplarsanız sevinirim.
1- elektirik ve su faturanız ne kadar geliyor
2- haftalık pazar ( yani sadece meyve sebze ) ne kadar tutuyor?
Bu ay su 20 elektrik 82 tl geldi.
Yaşadığı. Şehirde su çok ucuz. Bu rakam bile fazla yani.
Her hafta düzenli olarak pazara çıkarım. Değişmekle beraber 50 gini bi rakam veriyorum. Her hafta evde pişecek yemeği planlıyorum. SebEyi ona göre alıyorum.
Geztapo gecmis olsun oncelikleAllah kabul etsin canım.Bugün çok kötüydüm acilde serum yedim gözüm anca açıldı.Kılamadım hiçbirini.şimdi yavaş yavas ben de kalkıcam.tamir ve boya da az tutmuyor o nedenle kararsız kalıyorum papatyacım yaa.1,5_ 2 bin lira tutar diyolar.Belkide şık bir masa sandalye ve bir orta sehba alırım yeter.depolama ihtiyacım yok mutfakta dolap çok zaten.canım yatak odasına yer varsa kesinlikle sürgülü alma hiç kullanışlı değil ben yandım sen yanma
Canım alt raflara toz doluyor ,ayrıca dengesi bozulunca kapaklar kapanmıyor eşimin ceketlerinin kolu sıkışıyor giysilerin ütüsü bozuluyor kısacası biz pek geçinemedik._sekerpare_ ay o da çok pahalı imiş ya. Bi tamir boya o Kadar tutar mı?
Oğlumun dolabı sürgülü. Giyinme odama da sürgülü yaptırdım. Hiç sıkıntı yaşamasım. Yatak odama da aynı Mobilyacıya sürgülü yaptıracaktım. Sen nasıl bi sorun yaşadın. Neden öyle dedin.
Yatak odası takımı almayacağım. Netten bulduğum modellerle yaptıracağım.
Giyinme odam olduğu için çok büyük bi dolap istemiyorum zaten.
Bizim zamanimizda hep ahşaptı şimdilerde çok kalitesiz üretiliyor mobilyalar .Ama 15 yılda da insan sıkılıyor.Bakalım daha çok var yazın düşüncem zaten.Geztapo gecmis olsun oncelikle
Ben elindeki mobilyalari boyat kullan derim
Artik ahsap mobilya kalmadi neredeyse
Sandalyelerine de cokbşık kumaslar var al döşet mis gibi olur
Benim yatak odamda komple ahsap mdf sunta vs degil hic bir parcasi
O yuzden kiyip degistiremiyorum
Evimde yatak odam haric herseyi degistim
Eski esyalar daha kaliteli ve kiymetli benim gozumde
Ben çok memnunum aslında. Hatta riske girmeyeyşm diye aynı adama yaptıracaktım. Eşimle bi değerlendirelim bu konuyu. Teşekkür ederimCanım alt raflara toz doluyor ,ayrıca dengesi bozulunca kapaklar kapanmıyor eşimin ceketlerinin kolu sıkışıyor giysilerin ütüsü bozuluyor kısacası biz pek geçinemedik.
Amin inşaallah canım benimEvde yerleştirilen de baktım. Gerçekten saçma ya da fuzuli hiçbirşey yok. Ama hayat çok pahalı. Çok şükür alabiliyoruz.
Durumu olmayanlara Allah sabır versin.
yaa aslında şöyle öyle çok büüyk akrabalar geldi ama bahçede yediler burdan kurtardım eve girmedilerBen de en başından beri takipteyim konuyu
Vitrinsiz orta sehpasız düşünebiliyrm ama yemek masasız nsl oluyr misafir geldiğinde ?