sade yaşam

Dün sağlık kursuna gittim tabi yol masrafı falan derken 30 tl gitti birde cumartesi sınav var birde o zaman gider.
Şirketten alıcam yol masrafını sonuçta 1 aylık market masrafım.
Bankada biraz para biriktiricem gram altın yapıcam. Kumparayıda doldurmaya devam :)

Dün sağlık kursuna gittim tabi yol masrafı falan derken 30 tl gitti birde cumartesi sınav var birde o zaman gider.
Şirketten alıcam yol masrafını sonuçta 1 aylık market masrafım.
Bankada biraz para biriktiricem gram altın yapıcam. Kumparayıda doldurmaya devam :)
sağlık kursu ne canım
esk ye mi geldin

Dün eşime "Acaba bende biriktirme hastalığı mı var?" derken alta sayfa göründü, sonra çoğunu okudum, 3+1 kiralık bir evdeyim, salonda ısınma problemi olduğu için küçük odada oturuyoruz.Biri yatak odası diğeri de ıvır-zıvır odam .(Harry Potter'daki sihirli oda isimleri gibi oldu :KK48: ) Bu ıvır zıvır odamda şimdilerde kullanmadığım tv ünitem var, üstü kitap, ders notları, kalem, not kağıtları vb. şeylerle dolu.Ütüm, kütüphanem, iki tane koltuk, misafir için kullandığım yorgan, yastık ve nevresim takımlarını koyduğum hurç ve pilates setim var.Ve asla düzgün durmuyor bu oda.Sürekli bir karmaşa içinde.Beni hep rahatsız ediyor, baya fazlağı poşetledim ve atmaya hazır hale getirdim.Bugün kitaplardan da gözden çıkarabilecek olanları ayıracağım ve ne yapacağımı düşüneceğim.
Asıl sıkıntım belki beş yıldır ani kilo alışıma bağlı olarak giyemediğim kıyafetlerin durması, o kıyafetleri ,bana bedenimi çok sevdiğim günleri hatırlattığı için mi bilmem, bir türlü atamıyorum, veremiyorum.Atamadığım gibi bazen ben kilo verip bu kıyafete giyeceğim deyip bedenimden küçük kıyafetler alıyorum.Eee, giremiyorsun işte, anla şunu artık değil mi? Yok, onlar öylece duruyor dolabımda.Umut ediyorum çünkü.Dün düşünürken dedim ki bu kıyafetleri birine göndereceğim, o bedene tekrar girebilirsem o zaman gidip yenisini alırım.Ama daha uygulamaya koyamadım.
Bir türlü düzenli olamıyorum.Diyelim ki bu ıvır-zıvır odasını topladım, temizledim her şey mis gibi oldu, ertesi gün bilemediniz sonraki gün tekrar dağıtıyorum,En Büyük KKEn Büyük KK daha iyisini yapacağım derken o karışıklığın içinde boğuluyorum ve bırakıyorum.Sonra ne zaman keyfim isterse artık.Sadece dağınık olan eşyalarım ve odalarım da değil.Zihnim de çok karışık ve beni asıl yoran bu.Bazen kendimi , kendi kendimi gaza getirmiş ve sinirlenmiş olarak buluyorum.Zihnimdeki kişiye sinir olmuşum, ama sadece kafamda kendi kurduğum senaryo gereğince oluyor bu.Somutlaştırmak gerekirse çocuklara şeker verilmesinden hoşlanmam, annesine sorulmadan yiyecek verilmesinden de hoşlanmam, bunu alışkanlık haline getirmiş birini tanıyorsam, zihnimde benim olmayan çocuğuma şeker veriyor ve ben olmayan çocuğumun verilmeyen şekeri sebebiyle o kişiye bileniyorum.Sonra namaz konusunu bir türlü oturtamadım hayatıma ve beni ölümden yana tek korkutan namaz.Sürekli huzursuz oluyorum bu konuda, nasıl yapmalı ne etmeli çözemiyorum.

emnyzk emnyzk Eğer evin kiralıksa böyle bir oda feda olabiliyor. Benimde masa koydugum oda aynı şekilde çamaşır ütü hep o odada. önceden o odayı eşyasız tuttum ama diger odalarda geçicek yer kalmadı yatak odam o kadar dar ki süpürge ve ütü masası koyunca felaket bir şey oldu.Mesela ben küçük şeylerimi bavula koydum.kutulara koydum.benim evim 2+1 inş 3+1 eve geçince depo olarak kullanıcagım oda ayırıcam mutlaka.
Kıyafetleri üstüne göre alman gerek canım hem zayıfladıgında salaş olucak sekilde kazak, tunik olabilirler.Ucuz al bu geçici dönem için idare et.

Dün itibariyle hayatımdan ekmeği, un ve unlu mamülleri, şekeri ve şeker içeren herşeyi çıkarttım. (Çay kahve vs şekersiz içerdim zaten ama tatlı türü olan şeyleri çıkarttım) Fazla kilolardan kurtulmam lazım.
Banada un ve unlu mamülerini çıkarmam için gaz versen chococum :110:

Dün itibariyle hayatımdan ekmeği, un ve unlu mamülleri, şekeri ve şeker içeren herşeyi çıkarttım. (Çay kahve vs şekersiz içerdim zaten ama tatlı türü olan şeyleri çıkarttım) Fazla kilolardan kurtulmam lazım.
Ekmek önemli bir besin onun yerine pirinç ve yağlı gıdalardan uzak durman daha önemli
Ben kola içmiyorum ayran içiyorum yada limonlu maden suyu
mesela kahve(türk kahvesi) metabolizmayı hızlandırır.

Günaydın
Dün avlu gittim. Kendimekremlerimi aldım oğluşa bi eşohman bi sweat bi de kazak aldım. Bugün küçülenleri kaldıracağım hemen.
Kendime hiç birşey bakmadım. Sözümü unutmuyorum.

Günaydın
Dün avlu gittim. Kendimekremlerimi aldım oğluşa bi eşohman bi sweat bi de kazak aldım. Bugün küçülenleri kaldıracağım hemen.
Kendime hiç birşey bakmadım. Sözümü unutmuyorum.
oh ne güzel bende kendime bi çanta aldım
15 tl ödedim başka ihtiyacım kalmadı
herşeyim tam şu anda
evde bitmeyen kocaman avon kremim var bitmiyor:KK53:
onun için 2 sene daha gider herhalde :KK57:
2 sene olduda:KK48:

Günaydın İlk yardım sınavını geçtim yenice geldim işimin başına :)
Hiç masraf yapmadım aslında sınav sonrası gezmek vardı aklımda
Bu yıl ki püskül modasını sevmedim nedense...

Günaydın İlk yardım sınavını geçtim yenice geldim işimin başına :)
Hiç masraf yapmadım aslında sınav sonrası gezmek vardı aklımda
Bu yıl ki püskül modasını sevmedim nedense...
Püskül modası ne olsa ki acep :confused:
tebrik ederim canım:KK15:

Markete gittik. Hiç ıvır zıvır almadığım halde tam 370 tl ödedik.

merhaba kizlar misafirim vardi kac gündür ve haliyle baya para harcadim

X