sade yaşam

kızlar kendime saygı projem kapsamında biblolarımı gözümün önünden kaldırdım bugün de dılşarı çıkacağım laptopumu alıp çalışacağım muhteşem kanki ilişkimin olduğu annemin evine ayakalrım varmıyor azar işit iş yap, evde işim var deyince yine azar işit... Allah yokluklarını göstermesin ama kendime saygı kapsamında bugün kendimleyim. birt ek bir tane nevresim almam gerek galiba .... ona bakacağım... indirimlisinden.. bir de pasta tabağım yoktu benim doğru dürüst çok iyi misafirim gelir ayıp oluyor onu da alacaktım ama vaz geçtim.... bir şekilde bir yerden gelen bir hediyeyle ayarlarım bir şeyler bakalım hayılısı bunlara takmıyorum artık yaa .... önce huzur ve sağlık çok takmamak de mi kafaya ???

kesinlikle olmasi gereken bu. bende en basindan koydum tavrimi ve simdi gayet iyiyiz kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karismiyor.

Ben de birşey bitmeden türevlerini almamaya başladım. özellikle deterjan konusunda birbirinin benzeri elli şey var bitmelerini bekliyorum :) Bir de bugün nar yedik biraz ezik rengi atmış tarafları vardı yemedik onların suyunu sktm içine yoğurt bal zerdeçal falan koydum yüz maskesi yaptım :) israftan kaçınmak,sadeleşmek huzur veriyor insana. Iyiki bu konuyu açmışsın philosophy teşekkürler

Tesekkur ederim,arkadaşlar sağolsun yönlendirdi ve böyle bir konu açtık.

Çok güzel oldu kendime gelmeye başladım... Tüketim ne kadar çok yer etmiş hayatımda,gerekli gereksiz ne çok şey almışım,yapmışım vs. bunu görmeye başladım sizler sayesinde
Evet hepimiz farkına varmaya başladık,biraz kendime gelmeye başladım inşallah.

ben de ben de :) benim düzen sağlayacağım bir iş yerim yok onun yerine evde sağladım epeyce.oturup çalışacağım bugün bir de halletmem gereken konferans v.s. bu işler var onları yapacağım.... bir de annemi arayacağım galiba evet yapacağım bunu....

pembe_pirenses annenle problem mi yaşıyorsun canım.
benim işyerinde bi defterim var.
yapılacaklar listesi adı altında liste yaparım.
bir de her hafta pazartesi o haftanın tarihlereini yazarım.
2-6 kasım 2015 gibi
o hafta yaptığım işleri gün gün altına yazarım. cuma günü mutlu ve huzurlu bi şekilde evime giderim.

Bende yaptım 23 tane yapmam gereken iş var aklıma gelenleri yazdım bitenleri çiziyorum birde senin gibi yaptıklarımı not alsam iyi olcak

Neden bilmiyorum bu konuyu takibe almama rağmen bildirim gelmedi kaç gündür bana.Ben de güncel değil herhalde dedim.Hepsini okudum kızlar .sade yaşam bizlerin tamamen elimizde değil bence..Çünkü kocalar çok karış8yor.ben eşimle hemfikir.olsam tek oda yaparım sadece salonda otursak diyorum istemiyor.sade yaşamak istiyorum diyorum adam bana balkon dekorasyonu yapalım diyor çıldırazâamm

daha çok kendisi benimle problem yaşıyor.... bu da beni ziyadesiyle sıkmakta eskisi kadar değil tabii ama ana sonuçta görüşmeyi azalttım geçmişte olnaları bıraktım ama problemsiz değiliz yani ...

bugün dediğim işlerimi hallettim kzılar yemeğimi pişirdim kurutemizleme yerine elbiselerimi hassas programda yıkadım miss oldular anamı da aradım naapayım allah yokluğunu göstermesin ben de senin gibi bir liste yaptım M maviduvar1 dizimin özeti bitene kadar evde tv yok, kaynayan çayım, evi kaplayan deterjan kokum var yıkanan bulaşıklar ve işlerine devam eden ben varım. mutluluk içten gelmeli ise sıkalım kendimizi ki sıkışan mutluluk çıksın dışarı de mi ... naaapacan mecbuuurrr ...

kızlar dün alısveris yaptım
telefonum bozulmuştu,telefon aldım
bir de esimin ceketi küçük gelmeye basladığı için ona ceket aldık
kızıma da kışlık aldım,adana da soğudu
kendime de kışlık pijama aldım,bu da ihtiyaçtı
bir de small beden ucuz yazlık bir elbise aldım,bu ihtiyaç değildi ama 20tl idi,zayıflayıp evde giyerim diye hayal edip aldım
baya masraflı bir gün oldu
eskiden olsa alışveriş heyecanlandırırdı ama bu sefer hemen alınacaklar alınsın modundaydım
elbise dışındakiler zorunlu ihtiyac olduğu için vicdan azabı cekmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…