sade yaşam

günaydın sade yaşamın mükemmel hatunları
hiç bişey almadan geçirdiğim hayatıma devam
ihtiyacım olmadığını biliyorum
sadece şapka alıp döndüm ama
bol bi pantolon gördüm aklım hala onda
çarşıya gştme fırsdatım olmadığı için sadece aklım kaldı diyebilirim
bide bordo spor ayakkabı istiyorum ama onuda baharda alcam

günaydın sade yaşamın mükemmel hatunları
hiç bişey almadan geçirdiğim hayatıma devam
ihtiyacım olmadığını biliyorum
sadece şapka alıp döndüm ama
bol bi pantolon gördüm aklım hala onda
çarşıya gştme fırsdatım olmadığı için sadece aklım kaldı diyebilirim
bide bordo spor ayakkabı istiyorum ama onuda baharda alcam

Ne güzel canım bende alış-veriş konusunda ihtiyaç dahilinde hareket ediyorum, geçen gün avm ye gittik sadece toka aldım ve mutfak için bişeyler. Böyle yapınca pek mutlu oluyorum. Birde ihtiyacım olmayan şeyleri poşetliyorum buara makyaj malzemelerine takılara sardım,düzenliyorum ayırıyorum,atıyorum vs. Daha katedecek çokkk yolum var

Ne güzel canım bende alış-veriş konusunda ihtiyaç dahilinde hareket ediyorum, geçen gün avm ye gittik sadece toka aldım ve mutfak için bişeyler. Böyle yapınca pek mutlu oluyorum. Birde ihtiyacım olmayan şeyleri poşetliyorum buara makyaj malzemelerine takılara sardım,düzenliyorum ayırıyorum,atıyorum vs. Daha katedecek çokkk yolum var
atacak bişey bulamadım
mayısta taşınıcam eşyalarım çok saçma bçimde
neyim var neye ihtiycaım var bilmiyorum
onun için atıcak şeyim değil alacak şeyim olur :KK53:
çok takım tokam yok nerdeyse 2 3 senedir makyaj malzemesi almıyorum
bi tek kırmızı ruj bitince alıyorum almadan olmaz :KK54:

atacak bişey bulamadım
mayısta taşınıcam eşyalarım çok saçma bçimde
neyim var neye ihtiycaım var bilmiyorum
onun için atıcak şeyim değil alacak şeyim olur :KK53:
çok takım tokam yok nerdeyse 2 3 senedir makyaj malzemesi almıyorum
bi tek kırmızı ruj bitince alıyorum almadan olmaz :KK54:

Benim pazar yeri gibi o kadar çok makyaj malzemem var ki sağlam bütçe ayırmışım yanarım yanarım da ona yanarım. MAC ler haricini hediye vs yoluyla hayatımdan çıkaracağım.

Kızlar ya ben sade evde neler olur onun belli kriterleri var mı onu da çok merak ediyorum. Kk da bir arkadaşın paylaşımı hoşuma gitti mesela düz zemin-boş zemin masalar makyaj aynasının önü vs düz zeminlerin boş olması gerekliymiş. Bunun gibi yaparken kriter olarak baz alacağım şeyler olsa daha rahat ayırırım..

Benim pazar yeri gibi o kadar çok makyaj malzemem var ki sağlam bütçe ayırmışım yanarım yanarım da ona yanarım. MAC ler haricini hediye vs yoluyla hayatımdan çıkaracağım.

Kızlar ya ben sade evde neler olur onun belli kriterleri var mı onu da çok merak ediyorum. Kk da bir arkadaşın paylaşımı hoşuma gitti mesela düz zemin-boş zemin masalar makyaj aynasının önü vs düz zeminlerin boş olması gerekliymiş. Bunun gibi yaparken kriter olarak baz alacağım şeyler olsa daha rahat ayırırım..
Ben düğün bayram yaparım yoksa makyaj yapmam
bi koltuk takımı
yemek masam yok orta sehpam vitrinim kesinlikle yok olmaz almam yani
bi yatak odam bide beyaz eşyalarım kiracı birine yeterli bence

makyaj malzemesi ve kozmetik konusunda ben de çok sıkıntılıyım. sürekli almak istiyorum. kaç ruj kaç allık var bilmiyorum artık. vermeye de kıyamıyorum. ama son 1 aydır olabildiğince almamaya çalışıyorum. gratis watsons ve rossmanlara uğramadan devam edebilirsem önümüzdeki 5 yıl almasam da makyaj malzemelerim yeter sanırım :KK43:

makyaj malzemesi ve kozmetik konusunda ben de çok sıkıntılıyım. sürekli almak istiyorum. kaç ruj kaç allık var bilmiyorum artık. vermeye de kıyamıyorum. ama son 1 aydır olabildiğince almamaya çalışıyorum. gratis watsons ve rossmanlara uğramadan devam edebilirsem önümüzdeki 5 yıl almasam da makyaj malzemelerim yeter sanırım :KK43:
Aynen canım benimde öyle,gratis watsons,mac,avon,oriflame... kıyabildiklerimden başladım ben toparlamaya yoksa makyaj yaparken de vakit kaybı oluyor,temizlerkende bir düzenin olmuyor

merhaba kızlar.
ben uzun zamandır ihtiyaca ancak yetiştiğimden hoşuma gitti aldım kısmına giremiyorum.
evimin ödemeleri seneye bitiyor.
ve ben 6 yıldır 3 çocuk büyüttüm bakıcı ,kreş masrafı ile ve borç ödedim.
ilk zamanlar alışveriş yapamamak boğuyordu.hatta elimdeki tüm parayla kızıma kıyafet almıştım,sonra alamam diye.
gereksiz alışveriş değil de ufak tefek ev eşyası almayı severdim.
bir de çocuk kıyafetleri.

kaç gündür tediden aksesuar gibi şeyleri almayı düşünüyorum ama çocukların kursları,servisleri,yardımcı kitapları,etkinlikleri vs.bu haftaya binince vazgeçtim.
hevesim de gitti.kaç zamandır gelmiyordu zaten.
ev de tadilat yapmayı da düşündüğüm ve ödemelerin biteceği zamana odaklandığım için erteledim yine.

merhaba kızlar.
ben uzun zamandır ihtiyaca ancak yetiştiğimden hoşuma gitti aldım kısmına giremiyorum.
evimin ödemeleri seneye bitiyor.
ve ben 6 yıldır 3 çocuk büyüttüm bakıcı ,kreş masrafı ile ve borç ödedim.
ilk zamanlar alışveriş yapamamak boğuyordu.hatta elimdeki tüm parayla kızıma kıyafet almıştım,sonra alamam diye.
gereksiz alışveriş değil de ufak tefek ev eşyası almayı severdim.
bir de çocuk kıyafetleri.

kaç gündür tediden aksesuar gibi şeyleri almayı düşünüyorum ama çocukların kursları,servisleri,yardımcı kitapları,etkinlikleri vs.bu haftaya binince vazgeçtim.
hevesim de gitti.kaç zamandır gelmiyordu zaten.
ev de tadilat yapmayı da düşündüğüm ve ödemelerin biteceği zamana odaklandığım için erteledim yine.
aksesuarlar bi süre sonra boğar bence
ama bide tadilattan sonra alsan daha iyi belki değişiklik yaparsın ona uyumlu yaparsın canım olmazmı

aksesuarlar bi süre sonra boğar bence
ama bide tadilattan sonra alsan daha iyi belki değişiklik yaparsın ona uyumlu yaparsın canım olmazmı
oturma odamı oğluma verince salona geçtik ve ben çocuklarla rahat kullanabileceğim sadeliğe soktum salonu.
gereksiz ve süs eşyası ne varsa kaldırdım.

evdeyken sorun yok ama bir yere gidince eve geldiğim de çok sevimsiz geliyor.
şirinlik katacak ve iihtiyacım olacak türde bir kaç şey almayı düşündüm.

koltuklar yeni alındı ama diğer her şey değişecek.

oturma odamı oğluma verince salona geçtik ve ben çocuklarla rahat kullanabileceğim sadeliğe soktum salonu.
gereksiz ve süs eşyası ne varsa kaldırdım.

evdeyken sorun yok ama bir yere gidince eve geldiğim de çok sevimsiz geliyor.
şirinlik katacak ve iihtiyacım olacak türde bir kaç şey almayı düşündüm.

koltuklar yeni alındı ama diğer her şey değişecek.
o zaman tadilattan sonra almalısın
daha nelerini bulursun
tadilat sırasında kırılırlar
sonra yakıştıramassın bence böyle düşünmelisin

o zaman tadilattan sonra almalısın
daha nelerini bulursun
tadilat sırasında kırılırlar
sonra yakıştıramassın bence böyle düşünmelisin
bu yaza kadar tadilat yapmayı düşünüyorum ama öyle kapı,parke vs. değil.
perde,tv ünitesi gibi.

doğru söylüyorsun hepsini tadilat yaparken almalıyım.

bazen evdeki her şeyi atma hissi olur bende.
ruhen bunaldığım süreçlerde sanırım.sonra geçer....

bu yaza kadar tadilat yapmayı düşünüyorum ama öyle kapı,parke vs. değil.
perde,tv ünitesi gibi.

doğru söylüyorsun hepsini tadilat yaparken almalıyım.

bazen evdeki her şeyi atma hissi olur bende.
ruhen bunaldığım süreçlerde sanırım.sonra geçer....
çok doldurma evini cidden temizlerken zor olur
şimdi bnim şatlarım farklı çok boğuluyorum evime geçiyim
kalabalık bi ortam yapmıycam sade olcak
beyin yorgunlupu kötü oluyor çünkü

çok doldurma evini cidden temizlerken zor olur
şimdi bnim şatlarım farklı çok boğuluyorum evime geçiyim
kalabalık bi ortam yapmıycam sade olcak
beyin yorgunlupu kötü oluyor çünkü
kalabalığı sevmiyorum.
az ama öz,sade olsun.
en önemlisi düzenli olsun yeter.

şu an kullanmadığım hiç bir şey yok evde.
hepsinin bir amacı var evde olmalarına.:))

nefesim daralıyor sanki kalabalık ve dağınıklıkda.

düşündüğüm tv ünitesini ekleyeyim.

derleyip,toparlayacak bir şey olsun istiyorum.

kalabalığı sevmiyorum.
az ama öz,sade olsun.
en önemlisi düzenli olsun yeter.

şu an kullanmadığım hiç bir şey yok evde.
hepsinin bir amacı var evde olmalarına.:))

nefesim daralıyor sanki kalabalık ve dağınıklıkda.

düşündüğüm tv ünitesini ekleyeyim.

derleyip,toparlayacak bir şey olsun istiyorum.
allah gönlüne göre versin canım
çoık güzelmiş
allah huzur versin herşey olur

Ben de kitaplara içim yanar
br defasında eşimin yakın bir akrabası henüz okumadığım 2 kitabı ben bunları alıyorum diyerekten çantasına koydu,karnıma ağrılar girdi
oysa mesela eltimin oğlu nişan çikolata tabağımı kırdı,kızı kardeşimin aldığı bir hediyeyi kırdı,bunlara hiç üzülmedim neredeyse,canları sağolsun dedim ama kitap konusunda cok hassasım

Ben de bu konuda her kitabım olmasa da bazı kitaplarım benden izinsiz alındığında böbreğimi almışlar muamelesi yapıyorum.Bir de özenerek aldığım kalemlerim vardır, onlar benim için değerlidir.Kardeşim istedi birini ona yenisini aldım ama kendiminkini veremedim.Kendime ödül olarak aldığım bir şeydi.

X