sade yaşam

özeniyor olabilirler ama size ve zevkinize hitap etmiyorsa kirmadan dile getirin derim ben
tabiii işte diyorum, özenmiş almış ne güzel Rabbim nimet yollamış .. Onun için birşey demiyorum hatta bazen bir şey almak ya da yapmak istlyor anlıyorum özeninyor bir şey demiyorum ama sürekli kullnanamam dantel falan kadınım yok işim çok hangisine yetişeyim... buraya giriyorum kafa dağıtmaya.... şimdi işe de yarıyor birşey demiyorum çünkü bir tarafı boydan boya dolap .... vitrin kısmı çok az ama bu evden taşınsak nereye koyacağımı hiç bilmiyorum geniş bir yere taşınırız inşaallah..

Evet bacım böyle takıntıları var kedisinin ama sadece kendisinin... eşi dostu o kadar takıntılı değiller hergün de bende değiller zaten ... ama onda var bu tip şeyler. işte ben öyle cart diyediyemiyorum.. O dediğin cevapları çok beğendim tatlım kullanmayan ne olsun ahahahah

umarim tasindigin ev genis olur zira kayinvaliden sana daha cok esya alacak gibi gercekten o evin senin mahremin oldugunu bilmesi gerek bende sinir oldum bak simdi papatyaya katiliyorum alistira alistira kaldir onlari

umarim tasindigin ev genis olur zira kayinvaliden sana daha cok esya alacak gibi gercekten o evin senin mahremin oldugunu bilmesi gerek bende sinir oldum bak simdi papatyaya katiliyorum alistira alistira kaldir onlari
di mi di mi kıaymıyorum işte en başta Allah ın gücüne gider diye ama yok zaten artık oldu evleneli öcü olmadığım da anlaşıldığına göre kaldırmaya başalayabilirim

Yani eskiden olsa ben de diyemezdim ama hem yaşımın hem de yaşadıklarımın verdiği Tecrübe ile kimseyi sallamıyorum.
Tamam heves edebilir oğlunun evidir ama dinkonun ahırı gibi kullanamaz benim evimi. Madem eş dost ne der diyorsa kendi evine alsın arkadaş. Heves ediyorsa bunun başka yöntemleri var. Biblo alıp gelinin burnuna sokmanın anlamı yok.

kesinlikle haklisin

ah ah inşallah o rahatlama dönem, bende de oluşur zamanla işe yaş geçiyor ama böyle hediyeler kalıyor yerine belki senden büyüğüm bile ama çocuğum ruhum genç.... bir de beyin kimyası bir iş bulayım ben kıssllaaarrrr ALLLAAH ımm sen duy beni ... yandı devreler

Tüm insan ilişkileri böyle bana göre. Sadece pirensesin kv değil. Eğer bi insanın sınırını aşmasına izin verirsek o insan hep daha da fazlasını istiyor. Kimse ay ben onun sınırlarını aştım haddimi bileyim demiyor.
Ben de ileri de kv olacağım. Şimdi düşündüm de ne yapatım diye.
Bi kere oğlumun evinde bilmem ne heykeli biAllah olsun diye heves etmem herhalde. Gelinim iyi bi insan olursa ve anlaşabilirsek Çarşıda pazarda görüp beğendiği birşey olursa ben alabilir miyim diye sorarım.
Beb fazla mı gaddarım ne?

pembe_pirenses kaç yaşındasın canım.
Ben 37. 15 yıllık Evliyim.
Ben 4-5 sene önce kv min verdiği takoz gibi olan yastıkları Eşek ölüsü gibi ağır yorganları nevresim leri topladığım gibi verdim birine. Ohhhh gittim english home mis gibi yastıklar yorganlar aldım.
Sorsa aynen buraya yazdığım gibi söylerim. Ama sormaz soramaz.

vayyss canmış helal be yürü kim tutar seni ben 32 yaşındayım daha 2 senelik evliyim o kadar yüz göz olmadık henüz daha yeni anladışalr benim kötü biri olmadığımı ahahah

vayyss canmış helal be yürü kim tutar seni ben 32 yaşındayım daha 2 senelik evliyim o kadar yüz göz olmadık henüz daha yeni anladışalr benim kötü biri olmadığımı ahahah
Yavaş yavaş öğreniyor insan.
Ben genel olarak Öyleyim. Yani eskiden değildim. Şimdi Öyleyim.
El alem olayını kapattım kafamda.
Bunca yıl el alem diye diye sinir oldum.
Şimdi istemiyorsam gitmiyorum konuşmuyorum yapmıyorum. Asıl istemediğim galde zorunlulukla yaptığım şeyler sahtekarlık bana göre.
Daha ne kadar yaşayacağım belli değil. Başkaları için değil kendim için yaşıyorum.

yavaş yavaş başladım o olaya ve başladığım kadarı bile kafamı rahatlatmaya yetti ...

Banada alıyorlardı ama ben kullanmıcagımı ifade ediyorum ve 1-2 ay sonra verilcekler poşetine koyuyorum.

Evet dün anneme televizyon baktık En uygun orta halli birşey 1,500 tl tuttu.
Ben birşey almadım kazak gördüm ama 40 tl olunca fiyatı vazgeçtim.Evde kazaklarım var bu yıl onlar eskisin önce
çay içtik 8 tl oda olsun o kadar :)
Çamaşır makinasını kısa programda çalıştırdım ama bizim lekeler çıkmıyor o yüzden geri dönücem uzun programlara...

Bende keşke abartmasaymışım çoğu seyleri diyorum olsun artık zamanla telafi edicez.
Ne güzel iş kıyafetin var bir dönem bizde böyle kıyafetler aynı yaptık ama patronun hanımı bize ucuz agzı yüzü bir taraflara kayan t-shortler almıştı yinede giydik. Sonra kış döneminde kimseden ses çıkmayınca kaldı öyle. çok iyi oluyor ne giycem derdi yok
Yemek takımınında ben kutusunu attım keşke atmasaymışım. geçenlerde fincanını kırdım hiç üzülmedim :) olmasada olur. Hatta yakın zamanda kullanıcam. keşke kahvaltı takımını almasaydım. çogu şeyleri zaten kapaklı kaplara koyuyorum.
yemek listesi yapıyorum ben hatta bugün kuru fasulye var 1,5 kilo ıslattım haşlayınca dondurucuya atıcam kalanı kolaylık gerçekten.
Bazı eşyaları verirken benimde eşim çok ilginc olabiliyor hatta tepkilerine gülmekten ölüyorum :) Veriyorum ya annem ablam kullancak degince pek sesi çıkmıyor.

günaydın kızlar
bende dün kahvaltıyı dışarda yaptım
ticketle ödedim
sonra çay içmeye gittik eniştem sağolsun
oy kullandık tekrar geri çarşıya baya gezdik
bi tane şapka ladım sonunda ama
çanta bulamaıdm bakcam onada
sonra akşam yemeğide ıdşarda yedik öyle
bi pazaarım var ouda dışarda geçirdimm

Günaydın canım,
İyi yapmışsın bazen değişikliğe de ihtiyaç var.
Bende evleri temizliyordum yarıda bıraktım çıktık gezdik.

Günaydın canım,
İyi yapmışsın bazen değişikliğe de ihtiyaç var.
Bende evleri temizliyordum yarıda bıraktım çıktık gezdik.
ohh ne güzel
bencede iyi yapmışın ben temizlik
yapmadım ama yapmam gerekli oldugunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…