- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 40
-
- Konu Sahibi philosophy
tabiii işte diyorum, özenmiş almış ne güzel Rabbim nimet yollamış .. Onun için birşey demiyorum hatta bazen bir şey almak ya da yapmak istlyor anlıyorum özeninyor bir şey demiyorum ama sürekli kullnanamam dantel falan kadınım yok işim çok hangisine yetişeyim... buraya giriyorum kafa dağıtmaya.... şimdi işe de yarıyor birşey demiyorum çünkü bir tarafı boydan boya dolap .... vitrin kısmı çok az ama bu evden taşınsak nereye koyacağımı hiç bilmiyorum geniş bir yere taşınırız inşaallah..özeniyor olabilirler ama size ve zevkinize hitap etmiyorsa kirmadan dile getirin derim ben
Evet bacım böyle takıntıları var kedisinin ama sadece kendisinin... eşi dostu o kadar takıntılı değiller hergün de bende değiller zaten ... ama onda var bu tip şeyler. işte ben öyle cart diyediyemiyorum.. O dediğin cevapları çok beğendim tatlım kullanmayan ne olsun ahahahahpembe_pirenses bu kv nin eşi dostu hergün sen de mi? Senin yerinde olsam takmazdım. Beğenmediğimi kaldırırdım. Sorarsa da ben pek sevmiyorum çok eşyayı derdim.
Ancak sanırım sen daha farklı bi yapıdasın.
Birer birer kaldır.
Komşunun çocuğu geldi kırmış, ya da geçen çocuklu misafirler gelmişti çekmeceye kaldırdım unutmuşum geri koymayı gibi geçiştirecek birkaç cevap verirsin.
Bak sinirlendim şimdi. Misafir bibloya mı geliyormuş arkadaş ya
umarim tasindigin ev genis olur zira kayinvaliden sana daha cok esya alacak gibitabiii işte diyorum, özenmiş almış ne güzel Rabbim nimet yollamış .. Onun için birşey demiyorum hatta bazen bir şey almak ya da yapmak istlyor anlıyorum özeninyor bir şey demiyorum ama sürekli kullnanamam dantel falan kadınım yok işim çok hangisine yetişeyim... buraya giriyorum kafa dağıtmaya.... şimdi işe de yarıyor birşey demiyorum çünkü bir tarafı boydan boya dolap .... vitrin kısmı çok az ama bu evden taşınsak nereye koyacağımı hiç bilmiyorum geniş bir yere taşınırız inşaallah..
di mi di mi kıaymıyorum işte en başta Allah ın gücüne gider diye ama yok zaten artık oldu evleneli öcü olmadığım da anlaşıldığına göre kaldırmaya başalayabilirimumarim tasindigin ev genis olur zira kayinvaliden sana daha cok esya alacak gibigercekten o evin senin mahremin oldugunu bilmesi gerek bende sinir oldum bak simdi papatyaya katiliyorum alistira alistira kaldir onlari
Yani eskiden olsa ben de diyemezdim ama hem yaşımın hem de yaşadıklarımın verdiği Tecrübe ile kimseyi sallamıyorum.Evet bacım böyle takıntıları var kedisinin ama sadece kendisinin... eşi dostu o kadar takıntılı değiller hergün de bende değiller zaten ... ama onda var bu tip şeyler. işte ben öyle cart diyediyemiyorum.. O dediğin cevapları çok beğendim tatlım kullanmayan ne olsun ahahahah
Yani eskiden olsa ben de diyemezdim ama hem yaşımın hem de yaşadıklarımın verdiği Tecrübe ile kimseyi sallamıyorum.
Tamam heves edebilir oğlunun evidir ama dinkonun ahırı gibi kullanamaz benim evimi. Madem eş dost ne der diyorsa kendi evine alsın arkadaş. Heves ediyorsa bunun başka yöntemleri var. Biblo alıp gelinin burnuna sokmanın anlamı yok.
ah ah inşallah o rahatlama dönem, bende de oluşur zamanla işe yaş geçiyor ama böyle hediyeler kalıyor yerine belki senden büyüğüm bile ama çocuğum ruhum genç.... bir de beyin kimyası bir iş bulayım ben kıssllaaarrrr ALLLAAH ımm sen duy beni ... yandı devrelerYani eskiden olsa ben de diyemezdim ama hem yaşımın hem de yaşadıklarımın verdiği Tecrübe ile kimseyi sallamıyorum.
Tamam heves edebilir oğlunun evidir ama dinkonun ahırı gibi kullanamaz benim evimi. Madem eş dost ne der diyorsa kendi evine alsın arkadaş. Heves ediyorsa bunun başka yöntemleri var. Biblo alıp gelinin burnuna sokmanın anlamı yok.
vayyss canmış helal be yürü kim tutar seni ben 32 yaşındayım daha 2 senelik evliyim o kadar yüz göz olmadık henüz daha yeni anladışalr benim kötü biri olmadığımı ahahahpembe_pirenses kaç yaşındasın canım.
Ben 37. 15 yıllık Evliyim.
Ben 4-5 sene önce kv min verdiği takoz gibi olan yastıkları Eşek ölüsü gibi ağır yorganları nevresim leri topladığım gibi verdim birine. Ohhhh gittim english home mis gibi yastıklar yorganlar aldım.
Sorsa aynen buraya yazdığım gibi söylerim. Ama sormaz soramaz.
Yavaş yavaş öğreniyor insan.vayyss canmış helal be yürü kim tutar seni ben 32 yaşındayım daha 2 senelik evliyim o kadar yüz göz olmadık henüz daha yeni anladışalr benim kötü biri olmadığımı ahahah
yavaş yavaş başladım o olaya ve başladığım kadarı bile kafamı rahatlatmaya yetti ...Yavaş yavaş öğreniyor insan.
Ben genel olarak Öyleyim. Yani eskiden değildim. Şimdi Öyleyim.
El alem olayını kapattım kafamda.
Bunca yıl el alem diye diye sinir oldum.
Şimdi istemiyorsam gitmiyorum konuşmuyorum yapmıyorum. Asıl istemediğim galde zorunlulukla yaptığım şeyler sahtekarlık bana göre.
Daha ne kadar yaşayacağım belli değil. Başkaları için değil kendim için yaşıyorum.
Kutlarım seniyavaş yavaş başladım o olaya ve başladığım kadarı bile kafamı rahatlatmaya yetti ...
Banada alıyorlardı ama ben kullanmıcagımı ifade ediyorum ve 1-2 ay sonra verilcekler poşetine koyuyorum.ben vitrin istemiyorum diyince kv yılbaşı hediyesi aldı bize kaldı başıma istediğim gibi de olmadı zaten.... eşi dostu çaya gelecekmiş ne derlermiş.... kv de den başlaşam sadeleşmeyehayır başladım ama tam olarak olmuyor tabiii bir de yine eş dost gelecek diye bana aldığı onlarca ama onlarca biblo var... hiç birini istemiyorum kendi evime onun bunun beğendiğini koymaktan bir şey alamadım resmen yaaaaa.. kıyamıyorum özeniyorlar diyorum ama olmuyor... üfff ne bileyim ben yaaa bu hafta onları da toplayacağım birrrr güzel...
canım vitrini kitaplık olarak kullanabilirsin görümcen öyle yaptı güzel de olmuşyavaş yavaş başladım o olaya ve başladığım kadarı bile kafamı rahatlatmaya yetti ...
evetttt 78 sayfa nıhayet sona erdi. şimdi gelelim bana bakalım nasıl yasıyor musum:
Öncelikle anneden gecme tutumluyumdur. gereksız harcamaları hıc sevmem. bir şey alırken kırk kez dusunurum.hatta magazada dolasırken hoşuma gıden seylerı alırım. kasaya gelene kadar düşünürüm. çok mu lazım yanı dıye sorarım. ve genelde kasaya gelmeden tekrar bırakırım.( bazıları buna pıntılık dıyor).
1 sene öncesıne kadar iş hayatım yoktu.yaklasık 5 yıllık evlıyım.hep evde oldugumdan sanırım pek alışverıs yapmazdım. nerede gıyecegım mantıgına sahıptım. şimdi çok şükür işe gırdım. unıformalıyım. ne gıyecegım derdım yok. o nedenle cok rahatım.
ancak hala unıden ve bekarlıgımdan kalma kıyafetlerım mevcut. maalesef kıyamıyorum. gıyemıyorum da çünkü şişmanladım sanırım bır daha o kadar zayıf olamıyacagım. kardesım de ıstemıyoröyle beklıyorlar. ama burayı okuduktan sonra elden cıkarmaya kesın karar verdım.
evde ki esyalara gelırsek; evlenırken bıraz mantıklı bıraz mantıksız secımler yapmısız. oturma grubum yok(iyi ki) ancak onun yerıne kocaman bır duvar unıtem var(pişman mıyım? evet).salon takımım acılıyor mısafır ıcın yatak oluyor. bir odam da esımın bekarlık yatak ve dolabı var.mısafır yemek masam yok. olsa da koyacak yer yok zaten. şimdi ki evler cok buyuk olmuyor.hımmm bır de salon takımımın pufu var. hıcbır zaman kullanamadım.
mutfak da ıse yemek tk mını cok gereksız buluyorum. şimdi şehır degıstırdık ve hala kutusundan cıkarmadım. koyacak yer yok. mutfagı kucuk yapmıslar.bırgun bır yorum okumustum hosuma gıttı. dıyodı kı; hayatı neden baskaları ıcın yasıyoruz. kırk yılda bır evımıze gelecek olan mısafır ıcın 80 parca yemek takımı almak nıye.almasına alırım ama kendım kullanmak ıcın alırım.gunluk yemek takımı ya da dıger pasta, kahvaltı tk larını hıc almamıs. cunku hepsı yemek tk mında mevcut. çok mantıklı gelmıstı bana.ama iş işten gecmıstı. çunku hepsınden var maalesef.
yemek cok cesıtlı yapamıyorum. ve dolabımdakılerı guzel degerlendıremıyorum çöpe gıdıyorlar. mesela bu hafta bır poset ıspanak attım. dolapta ha bugun ha yarın dıye dıye çürümüş.haftalık lıste yaparak bu durumu aşacagım inş.
bu arada bıraz önce eşime yatak örtusunu satacagım dedim. aramızda ufak bır tartısma gectinasıl satarmısım çeyızımde kı esyayı
benden şimdilik bu kadar. bıraz uzun oldu,çenem düştü resmen
günaydın kızlar
bende dün kahvaltıyı dışarda yaptım
ticketle ödedim
sonra çay içmeye gittik eniştem sağolsun
oy kullandık tekrar geri çarşıya baya gezdik
bi tane şapka ladım sonunda ama
çanta bulamaıdm bakcam onada
sonra akşam yemeğide ıdşarda yedik öyle
bi pazaarım var ouda dışarda geçirdimm
ohh ne güzelGünaydın canım,
İyi yapmışsın bazen değişikliğe de ihtiyaç var.
Bende evleri temizliyordum yarıda bıraktım çıktık gezdik.