- 23 Eylül 2013
- 23.866
- 48.537
- Konu Sahibi philosophy
ohh ne güzel
bencede iyi yapmışın ben temizlik
yapmadım ama yapmam gerekli oldugunu biliyorum
bende bitircem bugün inş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ne güzel
bencede iyi yapmışın ben temizlik
yapmadım ama yapmam gerekli oldugunu biliyorum
günaydın bende bir kavanoz ayarladım sehbaya koydum eşim arada atıyor para bende ay sonu atıyorum :)günaydın herkese.....
benimde bir kutum var evlendiğimden beri bozuk para atarız. biz genelde kurban parasını bırıktıyoruz bu şekilde. iyi oluyor.
kesinlikle olmasi gereken bu. bende en basindan koydum tavrimi ve simdi gayet iyiyiz kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karismiyor.Tüm insan ilişkileri böyle bana göre. Sadece pirensesin kv değil. Eğer bi insanın sınırını aşmasına izin verirsek o insan hep daha da fazlasını istiyor. Kimse ay ben onun sınırlarını aştım haddimi bileyim demiyor.
Ben de ileri de kv olacağım. Şimdi düşündüm de ne yapatım diye.
Bi kere oğlumun evinde bilmem ne heykeli biAllah olsun diye heves etmem herhalde. Gelinim iyi bi insan olursa ve anlaşabilirsek Çarşıda pazarda görüp beğendiği birşey olursa ben alabilir miyim diye sorarım.
Beb fazla mı gaddarım ne?
Tesekkur ederim,arkadaşlar sağolsun yönlendirdi ve böyle bir konu açtık.Ben de birşey bitmeden türevlerini almamaya başladım. özellikle deterjan konusunda birbirinin benzeri elli şey var bitmelerini bekliyorum :) Bir de bugün nar yedik biraz ezik rengi atmış tarafları vardı yemedik onların suyunu sktm içine yoğurt bal zerdeçal falan koydum yüz maskesi yaptım :) israftan kaçınmak,sadeleşmek huzur veriyor insana. Iyiki bu konuyu açmışsın philosophy teşekkürler
Çok güzel oldu kendime gelmeye başladım... Tüketim ne kadar çok yer etmiş hayatımda,gerekli gereksiz ne çok şey almışım,yapmışım vs. bunu görmeye başladım sizler sayesindeTesekkur ederim,arkadaşlar sağolsun yönlendirdi ve böyle bir konu açtık.
Evet hepimiz farkına varmaya başladık,biraz kendime gelmeye başladım inşallah.Çok güzel oldu kendime gelmeye başladım... Tüketim ne kadar çok yer etmiş hayatımda,gerekli gereksiz ne çok şey almışım,yapmışım vs. bunu görmeye başladım sizler sayesinde
yapılacaklar listesi adı altında liste yaparım.
bir de her hafta pazartesi o haftanın tarihlereini yazarım.
2-6 kasım 2015 gibi
o hafta yaptığım işleri gün gün altına yazarım. cuma günü mutlu ve huzurlu bi şekilde evime giderim
daha çok kendisi benimle problem yaşıyor.... bu da beni ziyadesiyle sıkmakta eskisi kadar değil tabii ama ana sonuçta görüşmeyi azalttım geçmişte olnaları bıraktım ama problemsiz değiliz yani ...pembe_pirenses annenle problem mi yaşıyorsun canım.
benim işyerinde bi defterim var.
yapılacaklar listesi adı altında liste yaparım.
bir de her hafta pazartesi o haftanın tarihlereini yazarım.
2-6 kasım 2015 gibi
o hafta yaptığım işleri gün gün altına yazarım. cuma günü mutlu ve huzurlu bi şekilde evime giderim.