- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
-
- Konu Sahibi philosophy
yok artı cidden miOkuyarak gelen biri daha :) hoşgeldin bekliyoruz.
Ben yatak örtümü satıcam hatta sattım bile
yok artı cidden mi
ne kadara sattın
kızz seninkine yakalanma bakam
Okuyarak gelen biri daha :) hoşgeldin bekliyoruz.
Ben yatak örtümü satıcam hatta sattım bile
aaaa evet süper bır fıkır . satayım bende. nasıl sattınız?
heheh iyi yapmışınAnnem parasız kabul etmem dedi nasıl olsa bende parasıyla alıcaktım dedi. Öyle şey olmaz desemde orta yolu bulduk
bi tarafına da kadınlar kulübü koyulmalı :))
Bidirim nasıl geliyor,siz siteye girmeden mi?C cornella hoşgeldin.
Kk da takip ettiğim topikler var. Dua, spor be birikim topikleri. Bunlardan bildirim geliyor. Onun dışında ayda yılda bi bdv ye ve tatil topiklerine bakıyorum.
Bu konuyu alan arkadasın topiğine de ayda yılda bi baktığımda rastlasım. Onun dışında başka topikleri hiç bilmiyorum.
Oğluşu yaşam koçuna bıraktım. Sonra da çarşıya gittim. 2 kemer ve 4 adet iç çamaşırı aldım. Eşime pijama aldım.
Ama bunlar ihtiyaçtı. İçim gayet rahat.
1 ocağa kadar kıyafet alışverişi yok. Yapmayacağım.
Hatta önceki aylarda anneme 2 bluz almıştım. Parasını ödemedim daha. Bu ay kart kesilince gidip ödeyeceğim.
Sayfa numaralarının yanında konuyu takip et butonu var. Oraya tıklayınca konuyu takip etmeye başlıyorsun. Seçenekle var. Mail gelsin mi vs diye.B
Bidirim nasıl geliyor,siz siteye girmeden mi?
C cornella hoşgeldin.
Kk da takip ettiğim topikler var. Dua, spor be birikim topikleri. Bunlardan bildirim geliyor. Onun dışında ayda yılda bi bdv ye ve tatil topiklerine bakıyorum.
Bu konuyu alan arkadasın topiğine de ayda yılda bi baktığımda rastlasım. Onun dışında başka topikleri hiç bilmiyorum.
Oğluşu yaşam koçuna bıraktım. Sonra da çarşıya gittim. 2 kemer ve 4 adet iç çamaşırı aldım. Eşime pijama aldım.
Ama bunlar ihtiyaçtı. İçim gayet rahat.
1 ocağa kadar kıyafet alışverişi yok. Yapmayacağım.
Hatta önceki aylarda anneme 2 bluz almıştım. Parasını ödemedim daha. Bu ay kart kesilince gidip ödeyeceğim.
aynen öyle içimden gecırdım sen yazmıssın
kk felaket yıyor zamanımı.
işte gırmıyordum artık orda da basladım. evde işte her yerde kk....
ben vitrin istemiyorum diyince kv yılbaşı hediyesi aldı bize kaldı başıma istediğim gibi de olmadı zaten.... eşi dostu çaya gelecekmiş ne derlermiş.... kv de den başlaşam sadeleşmeyeBüyük mobilyalardan kurtulmak kolay olmuyor.
ben 10 yıl öncede sevmezdim vitrini hatta almıcam dediğimde burda herkez millet ne der demişti.
Almadım en fazla odası ne kadar boş dediler sadece masa ve sandalyeler vardı.
Şimdi almadıgım için mutluyum o odada ütü ve çamaşır kurutuyorum zaten
Kiradaysan o vitrin kalsın yoksa içinden çıkan esyaları baska yerlere sıgdırmaya çalışacaksın.
Ama sade bir görünüm verebilirsin.
haaahhh işte benim sorunum tammmbu noktada başlıyor bacım. ben onu kullanmayınca benim kv alıyor borozanı eline aaayyyyy eşe dosta akrabaya Allah ne verdiyse ne sosyetikliğim kalıyor ne değişikliğim kalıyor ne saygıızlığım.... araya mesafe koysam evimi toplasam neye yarar ?? artık toparlayacağım ama kaldıracağım yaaa uğraşamıyorum . bir de hergün gözünün önünde sevmediğin birinin kendi zevkine göre aldığı ve sana dayattığı eşyalar.... hımmmpembe_pirenses beğenmşyorsam evime uygun değilse değil kv annem alsa bike kullanmam.
Ki annemin aldığı ama Hoşuma gitmeyen şeyleri saklıyorum. Ancak kullanmıyorum.
Bu Saygısızlık değil. Yeri geliyor kendi aldığımızı bile bir ay sonra beğenmiyoruz.
özeniyor olabilirler ama size ve zevkinize hitap etmiyorsa kirmadan dile getirin derim benben vitrin istemiyorum diyince kv yılbaşı hediyesi aldı bize kaldı başıma istediğim gibi de olmadı zaten.... eşi dostu çaya gelecekmiş ne derlermiş.... kv de den başlaşam sadeleşmeyehayır başladım ama tam olarak olmuyor tabiii bir de yine eş dost gelecek diye bana aldığı onlarca ama onlarca biblo var... hiç birini istemiyorum kendi evime onun bunun beğendiğini koymaktan bir şey alamadım resmen yaaaaa.. kıyamıyorum özeniyorlar diyorum ama olmuyor... üfff ne bileyim ben yaaa bu hafta onları da toplayacağım birrrr güz
is bulmak yada hobi edinmek amacli kurslar iyi fikir bencede hem sürekli evde olmayip uzaklasmis olursunuzhaaahhh işte benim sorunum tammmbu noktada başlıyor bacım. ben onu kullanmayınca benim kv alıyor borozanı eline aaayyyyy eşe dosta karabaya allah ne verdiyseee ne osyetikliğim kalıyor ne değişikliğim kalıyor ne saygıızlığım.... araya mesafe koysam evimi toplasam neye yarar ?? artık toparlayacağım ama kaldıracağım yaaa uğraşamıyorum . bir de hergün gözünün önünde sevmediğin birinin kendi zevkine göre aldıüı ve sana dayattıüı eşyalar.... hımmmbir de çok yokluk da gördüm ben diyorum Allahın gücüne gider bilmem ne ayhhh yaaa benim iş bulmam gerek bu beyin kimyasını başka düzeltemem ben ... hepsi hikaye...