- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
-
- Konu Sahibi philosophy
Canım benim
çalışkan hatunEvin ihtiyacı bitmez ama aza indirmek mümkün. düşünüyorum evime en son ne aldım diye sanırım bu yaz sadece garanit sahan aldım.
Bir tek çalışma masama çözüm bulamadım çok dagınık
çalışkan hatun
nasıl bi masan var foto yolla en dağınık halini
beynini yormıycak şekilde düzeltelim
dalga geçmek yokama gerçekten çok işim var denetlemeye gelcekler sürekli dosyalarla ugrasıyorum ve dagılıyorum calışma düzenim yok yıllardan beri bide bir yandan numune geliyor ...
Evet çözüm bekliyorum ...
Eki Görüntüle 1673233
Eki Görüntüle 1673231
çözüm mü kaçmak lazım
şaka şaka notluk al kendine çalışacağın dosyayı indir
uzun tarhli notluğu kullanmıyorsan kaldır benim
masamdada vardı ben attım
keşke benimde yoğun işim olsaDur biraz topluyum masamı yine foto atarım.bu günlük çalışma halim rezil oldun çok yol denedim yine sonuç bu hatta bu en iyi hali diyebilirim
keşke benimde yoğun işim olsa
vakit geçmiyor ki burdada
evet güzel ama vakit geçmiyor işleri biiriktiriyorumDeme öyle rahat işin varsa ne güzel
Eleman lazımsa geliyimevet güzel ama vakit geçmiyor işleri biiriktiriyorum
anca 1 gün vakit ayırıyorum
işe yaramasam beni bile çıkarır patron :)Eleman lazımsa geliyim
işe yaramasam beni bile çıkarır patron :)
ama sen gel bi istersen gene
ay çok ferah olmuş yaaKolay toplanıyorum ama düzenli nasıl çalışılır beceremiyorumkaldırdım uzun notlugu
Eki Görüntüle 1673282 Eki Görüntüle 1673284
o uzun notlulklar sinir bozucu oluyorKolay toplanıyorum ama düzenli nasıl çalışılır beceremiyorumkaldırdım uzun notlugu
Eki Görüntüle 1673282 Eki Görüntüle 1673284
ay çok ferah olmuş yaa
bayıldım ofisine
bende temizlik çayÇok mutlu değilim bu odada canım tek başıma her sorumluluk bende temizlik makineler numuneler dosyalar + maaş bodrolarına yardım ediyorum ve firma tapuları 500 adet civarı güncellemesi ben yapıyorum. bende hep belirli bir işim olsun küçük bir masam olsun istiyorum
Kızlar bir sorum var
Misafiri nerede yatırıyorsunuz
Bana eşya alınırken misafir için karyola aldırdılar
Evde tam hatırlayamadım ama 8 civarı yorgan var, sayısını bilmediğim kadar yastık
Ne yapacagım ben bunlarla : (((( evdeki en büyük sorun bunlar
Bir de deli gibi para verdiğim bir yatak örtüm var, neredeyse hiç kullanmadım, cok ağır bir şey zaten, neden aldım hiç bilmiyorum
Bir şey daha koltuk örtüsü, hali örtüsü kullanıyor musunuz , özellikle çocuğu olanlar
bende temizlik çay
müşteri servis girşleri müüşteri servis armaları
müşteri borç aramaları
fatura kesmek teklifler
öfff aslında çok iş yapıyorum ama
yoğunluk yok
bır an ben mı yaptım bu yorumu acaba dedim.
aynı sorular aynı sorunlar.
özellıkle o yatak örtusu hem bı dunya para vermıstım ama 1 kere bıle kullanamadım. çok üzülüyorum.bakalım sana ne önermısler okumaya devam edeyım.
para kazanmamız böyle zor iştwTabi işin çokmuş baya.
niye böyle oluyor niye