sade yaşam

Hep okuyorum bugunde günümü ben yazayim..
Sabah kalkıp güzel bir dus aldım. .
Kahvaltıdan sonra hazırlanıp psikologa gittim..
Şimdi ciktim eve gidiyorum. Zaten kıyafet konusunda kendimi tutuyorum Fuzuli harcama yapmam. Kredi kartim 2300 tl. Artk hiç kullanmayacagim. 2300 olmasının sebebi anneme telefon hediye etmiştim. .
Bu ay 1400 e indiricem ve bir sonraki aylik süreçte hicbirseyi kredi kartından almayacagm.şimdi eve gidiyrm hiçbir yere bakmadan. . ..

C cornella hoşgeldin.
Kk da takip ettiğim topikler var. Dua, spor be birikim topikleri. Bunlardan bildirim geliyor. Onun dışında ayda yılda bi bdv ye ve tatil topiklerine bakıyorum.
Bu konuyu alan arkadasın topiğine de ayda yılda bi baktığımda rastlasım. Onun dışında başka topikleri hiç bilmiyorum.
Oğluşu yaşam koçuna bıraktım. Sonra da çarşıya gittim. 2 kemer ve 4 adet iç çamaşırı aldım. Eşime pijama aldım.
Ama bunlar ihtiyaçtı. İçim gayet rahat.
1 ocağa kadar kıyafet alışverişi yok. Yapmayacağım.
Hatta önceki aylarda anneme 2 bluz almıştım. Parasını ödemedim daha. Bu ay kart kesilince gidip ödeyeceğim.

B
C cornella hoşgeldin.
Kk da takip ettiğim topikler var. Dua, spor be birikim topikleri. Bunlardan bildirim geliyor. Onun dışında ayda yılda bi bdv ye ve tatil topiklerine bakıyorum.
Bu konuyu alan arkadasın topiğine de ayda yılda bi baktığımda rastlasım. Onun dışında başka topikleri hiç bilmiyorum.
Oğluşu yaşam koçuna bıraktım. Sonra da çarşıya gittim. 2 kemer ve 4 adet iç çamaşırı aldım. Eşime pijama aldım.
Hatta önceki aylarda anneme 2 bluz almıştım. Parasını ödemedim daha. Bu ay kart kesilince gidip ödeyeceğim.
Bidirim nasıl geliyor,siz siteye girmeden mi?

B

Bidirim nasıl geliyor,siz siteye girmeden mi?
Sayfa numaralarının yanında konuyu takip et butonu var. Oraya tıklayınca konuyu takip etmeye başlıyorsun. Seçenekle var. Mail gelsin mi vs diye.
Sonra kk ya gidince izlenen konuma kısmına tıklıyorum. Şzlediğim konulardan okumadığım mesajlar varsa o konu daha koyu renkte oluyor.
Bi dene istersen canım.

C cornella hoşgeldin.

hoşbuldum:KK54::KK54::KK54: bayagıdır okuyorum bıtıremedım henuz. sayfa 40 dayım

evetttt 78 sayfa nıhayet sona erdi. şimdi gelelim bana bakalım nasıl yasıyor musum:
Öncelikle anneden gecme tutumluyumdur. gereksız harcamaları hıc sevmem. bir şey alırken kırk kez dusunurum.hatta magazada dolasırken hoşuma gıden seylerı alırım. kasaya gelene kadar düşünürüm. çok mu lazım yanı dıye sorarım. ve genelde kasaya gelmeden tekrar bırakırım.( bazıları buna pıntılık dıyor).
1 sene öncesıne kadar iş hayatım yoktu.yaklasık 5 yıllık evlıyım.hep evde oldugumdan sanırım pek alışverıs yapmazdım. nerede gıyecegım mantıgına sahıptım. şimdi çok şükür işe gırdım. unıformalıyım. ne gıyecegım derdım yok. o nedenle cok rahatım.
ancak hala unıden ve bekarlıgımdan kalma kıyafetlerım mevcut. maalesef kıyamıyorum. gıyemıyorum da çünkü şişmanladım sanırım bır daha o kadar zayıf olamıyacagım. kardesım de ıstemıyor:KK43: öyle beklıyorlar. ama burayı okuduktan sonra elden cıkarmaya kesın karar verdım.
evde ki esyalara gelırsek; evlenırken bıraz mantıklı bıraz mantıksız secımler yapmısız. oturma grubum yok(iyi ki) ancak onun yerıne kocaman bır duvar unıtem var(pişman mıyım? evet).salon takımım acılıyor mısafır ıcın yatak oluyor. bir odam da esımın bekarlık yatak ve dolabı var.mısafır yemek masam yok. olsa da koyacak yer yok zaten. şimdi ki evler cok buyuk olmuyor.hımmm bır de salon takımımın pufu var. hıcbır zaman kullanamadım.
mutfak da ıse yemek tk mını cok gereksız buluyorum. şimdi şehır degıstırdık ve hala kutusundan cıkarmadım. koyacak yer yok. mutfagı kucuk yapmıslar.bırgun bır yorum okumustum hosuma gıttı. dıyodı kı; hayatı neden baskaları ıcın yasıyoruz. kırk yılda bır evımıze gelecek olan mısafır ıcın 80 parca yemek takımı almak nıye.almasına alırım ama kendım kullanmak ıcın alırım.gunluk yemek takımı ya da dıger pasta, kahvaltı tk larını hıc almamıs. cunku hepsı yemek tk mında mevcut. çok mantıklı gelmıstı bana.ama iş işten gecmıstı. çunku hepsınden var maalesef.
yemek cok cesıtlı yapamıyorum. ve dolabımdakılerı guzel degerlendıremıyorum çöpe gıdıyorlar. mesela bu hafta bır poset ıspanak attım. dolapta ha bugun ha yarın dıye dıye çürümüş.haftalık lıste yaparak bu durumu aşacagım inş.

bu arada bıraz önce eşime yatak örtusunu satacagım dedim. aramızda ufak bır tartısma gecti:KK53::KK53: nasıl satarmısım çeyızımde kı esyayı:KK48::KK48::KK48:
benden şimdilik bu kadar. bıraz uzun oldu,çenem düştü resmen:KK51::KK51:

Bugün kimse birşey yazmamış ya...
Kitabımı bitirdim bugün. Gerçek özgürlük. Kişisel gelişim açısından çok iyi bir kitap. Beğendim yani.
Öarkete gittik. 25 tl verdik.
Yarın işe gideceğim. Annem geldi. Oğluş onunla kalacak. Yardımcımız gelemeyecek.
Herkese iyi geceler dilerim

Büyük mobilyalardan kurtulmak kolay olmuyor.
ben 10 yıl öncede sevmezdim vitrini hatta almıcam dediğimde burda herkez millet ne der demişti.
Almadım en fazla odası ne kadar boş dediler sadece masa ve sandalyeler vardı.
Şimdi almadıgım için mutluyum o odada ütü ve çamaşır kurutuyorum zaten
Kiradaysan o vitrin kalsın yoksa içinden çıkan esyaları baska yerlere sıgdırmaya çalışacaksın.
Ama sade bir görünüm verebilirsin.
ben vitrin istemiyorum diyince kv yılbaşı hediyesi aldı bize kaldı başıma istediğim gibi de olmadı zaten.... eşi dostu çaya gelecekmiş ne derlermiş.... kv de den başlaşam sadeleşmeyeo_O hayır başladım ama tam olarak olmuyor tabiii bir de yine eş dost gelecek diye bana aldığı onlarca ama onlarca biblo var... hiç birini istemiyorum kendi evime onun bunun beğendiğini koymaktan bir şey alamadım resmen yaaaaa.. kıyamıyorum özeniyorlar diyorum ama olmuyor... üfff ne bileyim ben yaaa bu hafta onları da toplayacağım birrrr güzel...

pembe_pirenses pembe_pirenses beğenmşyorsam evime uygun değilse değil kv annem alsa bike kullanmam.
Ki annemin aldığı ama Hoşuma gitmeyen şeyleri saklıyorum. Ancak kullanmıyorum.
Bu Saygısızlık değil. Yeri geliyor kendi aldığımızı bile bir ay sonra beğenmiyoruz.

pembe_pirenses pembe_pirenses beğenmşyorsam evime uygun değilse değil kv annem alsa bike kullanmam.
Ki annemin aldığı ama Hoşuma gitmeyen şeyleri saklıyorum. Ancak kullanmıyorum.
Bu Saygısızlık değil. Yeri geliyor kendi aldığımızı bile bir ay sonra beğenmiyoruz.
haaahhh işte benim sorunum tammmbu noktada başlıyor bacım. ben onu kullanmayınca benim kv alıyor borozanı eline aaayyyyy eşe dosta akrabaya Allah ne verdiyse ne sosyetikliğim kalıyor ne değişikliğim kalıyor ne saygıızlığım.... araya mesafe koysam evimi toplasam neye yarar ?? artık toparlayacağım ama kaldıracağım yaaa uğraşamıyorum . bir de hergün gözünün önünde sevmediğin birinin kendi zevkine göre aldığı ve sana dayattığı eşyalar.... hımmmo_O bir de çok yokluk da gördüm ben diyorum Allah'ın gücüne gider bilmem ne ayhhh yaaa benim iş bulmam gerek bu beyin kimyasını başka düzeltemem ben ... hepsi hikaye...

ben vitrin istemiyorum diyince kv yılbaşı hediyesi aldı bize kaldı başıma istediğim gibi de olmadı zaten.... eşi dostu çaya gelecekmiş ne derlermiş.... kv de den başlaşam sadeleşmeyeo_O hayır başladım ama tam olarak olmuyor tabiii bir de yine eş dost gelecek diye bana aldığı onlarca ama onlarca biblo var... hiç birini istemiyorum kendi evime onun bunun beğendiğini koymaktan bir şey alamadım resmen yaaaaa.. kıyamıyorum özeniyorlar diyorum ama olmuyor... üfff ne bileyim ben yaaa bu hafta onları da toplayacağım birrrr güz
özeniyor olabilirler ama size ve zevkinize hitap etmiyorsa kirmadan dile getirin derim ben

haaahhh işte benim sorunum tammmbu noktada başlıyor bacım. ben onu kullanmayınca benim kv alıyor borozanı eline aaayyyyy eşe dosta karabaya allah ne verdiyseee ne osyetikliğim kalıyor ne değişikliğim kalıyor ne saygıızlığım.... araya mesafe koysam evimi toplasam neye yarar ?? artık toparlayacağım ama kaldıracağım yaaa uğraşamıyorum . bir de hergün gözünün önünde sevmediğin birinin kendi zevkine göre aldıüı ve sana dayattıüı eşyalar.... hımmmo_O bir de çok yokluk da gördüm ben diyorum Allahın gücüne gider bilmem ne ayhhh yaaa benim iş bulmam gerek bu beyin kimyasını başka düzeltemem ben ... hepsi hikaye...
is bulmak yada hobi edinmek amacli kurslar iyi fikir bencede hem sürekli evde olmayip uzaklasmis olursunuz

pembe_pirenses pembe_pirenses bu kv nin eşi dostu hergün sen de mi? Senin yerinde olsam takmazdım. Beğenmediğimi kaldırırdım. Sorarsa da ben pek sevmiyorum çok eşyayı derdim.
Ancak sanırım sen daha farklı bi yapıdasın.
Birer birer kaldır.
Komşunun çocuğu geldi kırmış, ya da geçen çocuklu misafirler gelmişti çekmeceye kaldırdım unutmuşum geri koymayı gibi geçiştirecek birkaç cevap verirsin.
Bak sinirlendim şimdi. Misafir bibloya mı geliyormuş arkadaş ya

X