sade yaşam

Benim yatak odam beyaz- kahverengi
Bu iki rengi severim papatyacim
Ben de cok puf bakmışlığım var ama gereksiz diye almadım sonradan
Evliliğimin ilk Zaman'ları gercekten cok bilincsizdim

Ben ikea 'nin modellerini beğeniyorum :) fikir açısından bakabilirsin belki.beyazla her renk güzel olur bence,baskın bir renk degilde karışık çiçekli vs desenler de olabilir.

Insanlar ne der, ne düşünür diye yasamayacaksin
Ümit ettigin, taktir görmek için ya da korkundan bir seyleri yapmayacaksın
Sadece sevdiğin şeylerin pesinden tutkuyla gideceksin
Tüm insanların takip ettiği moda akımlarını sevmiyorum
Her tarafı eşya sus ev sevmiyorum
Evimin sadeliği aslında beynimde olan sadeliğin yansıması
Ev ne kadar karışiksa, Aklımda okadar karışıktır
Düzen seviyorum ama değerli zamanımı ev islerine ayırmayı istemiyorum, özellikle bundan eşya az ve öz Olmalı
Çeşit çeşit yemek sevmiyorum, az olsun hafif olsun..Zayıf Olmayı seviyorum,
Boş durmayı sevmiyorum, her an aktif olmalıyım
Benim hayatimın Her ani değerli
Onu en iyi şekilde degerlendirmeliyim
Kendime bunları telkin ederek yatıyorum
Iyi geceler : )))

Iyi geceler C CallanPinckney maddeler harika.
Şu anki yatak odam kahverengi. O nedenle kahve tonlarında birşey istemiyorum. Bebe mavisi ve pembe de olabilir. Keskin olmaz hem. Ya da Fıstık yeşili.
Salonumu krem kahve turkuaz olarak değiştireceğim.
Eflatun'da olabilir aslında. Bak düşündükçe neler çıktı. philosophy C CallanPinckney

M maviduvar1 benimde yatak odam beyaz çok seviyorum.
yatak başını düz bir renk seçmelisin bebe mavisi bej gibi
duvar kagıdı veya boyayı da gri tonlarını tercih edersen halı ve perdeni içine ne siniyorsa yaparsın.
puf gerekli ben saçımı tararken küpe takarken oturuyorum makyaj yaparken ayaktayım.

Büyük mobilyalardan kurtulmak kolay olmuyor.
ben 10 yıl öncede sevmezdim vitrini hatta almıcam dediğimde burda herkez millet ne der demişti.
Almadım en fazla odası ne kadar boş dediler sadece masa ve sandalyeler vardı.
Şimdi almadıgım için mutluyum o odada ütü ve çamaşır kurutuyorum zaten
Kiradaysan o vitrin kalsın yoksa içinden çıkan esyaları baska yerlere sıgdırmaya çalışacaksın.
Ama sade bir görünüm verebilirsin.

Vitrinlerin cam kısımlarına sunta kestirip ilerde çocuk falan olursa dolap olarak kullanırım belki hem bi ise yarar. İcindekileride yavaş yavaş sevdiklerime hediye ederek azaltmayı düşünüyorum bakalım ☺Zamanında düşünebilmeyi isterdim ama zararın neresinden dönersen kardır. Bugün elime poşet alıp yine atılacak verilecek şeyler ayrıştıracağım

zaten bu dışardaki insanların sürekli şusu yok bunu var diye konuşuyor olması bence itiyor bizi çoğu yanlışa. kime ne ki evimde vitrin var veya yok. dışarıya kulağını kapatacaksın ve sen nasıl rahatsan öyle olacaksın

Mia- çok teşekkür ederim. Önce bordo mor gibi keskin renkler düşünüyordum. Ama şimdi yavaş yavaş soft renkler aklıma daha çok yatıyor sanki.

Evet kitaplık olabilir. Benimde evim ferahlıyor her geçen gün birkaç şey kaldı verilecek

Evet 2+1 evim var o masalı odaya köşe takımı al diyen bile oldu sadece oturma odam var ve fazlasıyla yetiyor. Gösteriş için hiç esya almadım ama dekorasyonu seviyorum.

Mia- çok teşekkür ederim. Önce bordo mor gibi keskin renkler düşünüyordum. Ama şimdi yavaş yavaş soft renkler aklıma daha çok yatıyor sanki.

Dekorasyonu o kadar çok araştırıyorum ki ilerde kendi evim olursa pişman olucagım birsey yaptırmak istemiyorum. Eğer çiçekli birsey yaptırırsan nevresimle uyum saglamayabiliyor. Bende değiştiricem yatak başını
benim hayalim siyah demir yatak başı ve ışık sarıyorlar ya yıldızlı otantik birşey işte :)

Çiçekli birşey pek düşünmüyorum. Pembe mavi Çiçekli desenler pek moda bu aralar.
Kırık beyaz Yada beyaz mobilyaya önce halı bakacağım. Halıdaki renklere göre perde duvar kağıdı düşündüm. Beyazla beraber tek renk değil de Birden fazla renk olsun daha hoş olur herhalde.
Senin hayalini kurduğun gibi yatak başı hiç görmedim ben.

benim hayalim buna yakın tabi açık mavi ve beyaz tonlarında daha sadesi o yukardaki perde hariç 10 yıl sonraki yatak odam böyle birşey olur sanırım :)
Şimdiki yatak odam aklımdaki en yakın mobilyaydı ama ayaklı olmadıgı için temizlikte zorluk yaşıyorum. hatta evimi burda paylaşmıştım. Dügüne son 3 hafta varken seçtigim için çogu şey aceleye geldi. Birde eskişehirde seçenek az malesef
o yüzden acele etme araştır.

Evet görmüştüm dekorasyon sitelerinde.
Canım acelem yok. Sadece dolap makyaj masasını kafamda şekillendirdim. Onlar yapılırken diğerlerine bakarım. Hatta sömestr tatiline kadar uzasa da sıkıntı değil. Hem de bu arada biraz nakit biriktirip ufak tefek şeyleri nakit olarak alırız.
Şnşallah hayaline kavuşursun canım.

İnş canım evim olmadan almam kiracıyım ev taşırken bazı seyler bozuluyor.
Birde aldıgım mobilyalara baya para verdik 10 yıl kullanırım sadece birkaç değişiklik istiyor.
benimde halım yok büyük bir eve geçince bende alıcam.

Ben de 2000 yılında evlendim. O zamanlar eskitme denilen mobilyalar modaydı. Hatta bir iki beyaz mobilya vardı ama herkes burun kıvırırdı. Beyaz mobilya mı olurmuş diye.
Kendi evimde oturuyorum. 7 yıl önce aldık. 2 yıl önce oturma odamı değiştirdim. Salonumun perdesi ve Halısı bu eve olmadı. Onları değiştirdim. Ama yatak odamın Halısı perdesi mobilyası evlenirken aldıklarımız. Artık cidden değişmesi gerek. Hakk'ını da verdik. 15 yıldır kullanıyoruz.

Evet mesela şimdiki evimde heryer tek pencereli bir sonraki ev çift pencere olur diye tülü her yere aynı desensiz aldım ki ek yapabiliyim. bende sizin gibi kullanıp öyle değiştirmek istiyorum.

Evet mesela şimdiki evimde heryer tek pencereli bir sonraki ev çift pencere olur diye tülü her yere aynı desensiz aldım ki ek yapabiliyim. bende sizin gibi kullanıp öyle değiştirmek istiyorum.
Dibine kadar kullanmak gerek. Ben kullandığımı düşünüyorum. Şimdiki Takım'ım bi tamirden geçip kulkanılabilinir hala ama ben artık değişsin istiyorum. Bi kaç yıl sonra da salonumu değiştireceğim. Vitrin konsol vs. Atacağım onları.

Evin ihtiyacı bitmez ama aza indirmek mümkün. düşünüyorum evime en son ne aldım diye sanırım bu yaz sadece garanit sahan aldım.
Bir tek çalışma masama çözüm bulamadım çok dagınık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…