- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
-
- Konu Sahibi philosophy
betüs esim sen kafayi yiyeceksin bunlari düsünmekten diyor hic sorma
ben sivi arap sabunu aldim krem olanini duymadim hic bi arastirayim den de gelmedi gerci. yetis marka kullaniyorum ben.
bide ben türk mali olsun diye takiliyorum yani firmada türk menseili olsun diye takiliyorum cokca
betüsüm simdiye kadar kullandiklarimdan memnunum digerleriyle kalite olarak farki yok bizim önyargimiz var sadece. ben paramiz ülkemizde kalsin yabanci sermayeye gitmesin diye düsününce böyle oluyorenişte haklı :)))
arap sabunu çok iyimiş yaa eskiden ellerim tahriş oluyordu o diğer şeylerden....
daha mı iyi oluyor....
betüsüm simdiye kadar kullandiklarimdan memnunum digerleriyle kalite olarak farki yok bizim önyargimiz var sadece. ben paramiz ülkemizde kalsin yabanci sermayeye gitmesin diye düsününce böyle oluyor
Aynen bende yabide ben türk mali olsun diye takiliyorum yani firmada türk menseili olsun diye takiliyorum cokca
tabiki betüs yerli mali yurdun mali bizde iyi isler yapiyoruzdoğru dedin bende dikkat edeyim tabi birbirimizi kollamalıyız..
Aynen bende ya
deterjan olarak eti maden, yetis ürünleri bingo hayat kimyanin, sampuan almiyorum hataydan el yapimi sabun getiriyorumYerli mali ne kullanıyorsunuz mesela?
Tutuyorum tutuyorum o konuda iradeliyim. Ya aslında ilaç bana iyi geldi, çok sakinim artık, olaylara daha mantıklı yaklaşabiliyorum. Tek dezavantajı uyku problemi yapması
Gördüğüm kabusları söylemiyorum bile. Sabah eşime anlatınca, bilinç altında ne var senin diye hayret ediyor.
Dün ben fazla esyalardan kurtuluyordum ki eşim yine mi veriyosun o tencereler bu evden gitmicek dedi :)
şimdilik kaldı benım bu verme olayı.
Bugün esk e gelicem fabrikanın alınacakları var ay sonu kontrole gelicekler. İnş kendime alışveriş yapmam
doğru dur kızçemBugün esk e gelicem fabrikanın alınacakları var ay sonu kontrole gelicekler. İnş kendime alışveriş yapmam
Yerli mali ne kullanıyorsunuz mesela?
alma bişey almak i,stediğin şeyleriniYok gibi
alma bişey almak i,stediğin şeylerini
fiyatını yaz bi kenara bak nasıl
şaşıracaksın