sade yaşam

betüs esim sen kafayi yiyeceksin bunlari düsünmekten diyor hic sorma

ben sivi arap sabunu aldim krem olanini duymadim hic bi arastirayim den de gelmedi gerci. yetis marka kullaniyorum ben.

enişte haklı :)))

arap sabunu çok iyimiş yaa eskiden ellerim tahriş oluyordu o diğer şeylerden....

bide ben türk mali olsun diye takiliyorum yani firmada türk menseili olsun diye takiliyorum cokca

daha mı iyi oluyor....

Selam sadeliği elden bırakmayan güzel kadınlar.

Televizyonu hiç izlememe ya da minimum seviyeye indirme çalışmalarımızı bugün itibariyle başladık. Yanında sağlıklı bir karar daha aldık ki eşimle birlikte spora da başlıyoruz.

KedidirKedii ile ben squat eşim p90x'e başlayacak.

Akşam yürüyüşlerimizi ihmal etmeyeceğiz. Şimdi yürüyüşe çıkıyoruz.

enişte haklı :)))

arap sabunu çok iyimiş yaa eskiden ellerim tahriş oluyordu o diğer şeylerden....

daha mı iyi oluyor....
betüsüm simdiye kadar kullandiklarimdan memnunum digerleriyle kalite olarak farki yok bizim önyargimiz var sadece. ben paramiz ülkemizde kalsin yabanci sermayeye gitmesin diye düsününce böyle oluyor

betüsüm simdiye kadar kullandiklarimdan memnunum digerleriyle kalite olarak farki yok bizim önyargimiz var sadece. ben paramiz ülkemizde kalsin yabanci sermayeye gitmesin diye düsününce böyle oluyor

doğru dedin bende dikkat edeyim tabi birbirimizi kollamalıyız..

günaydın hayırlı sabahlar hanımlar
eşim kilo aldığı için tişört gömlekler dar geliyor
bir de hiç alışveriş yapmadığı için-hiç sevmez,zaman kaybı olarak görür-abartısız 10 yıllık tişörtleri var
e bir temizlik zamanı geldi
bu arada kızım ateşli hala,hafif ates olduğu için 2 gündür pediatriste gitmiyordum ama bugun artık götüreceğim
üzücü bir şey daha çamaşır makinem bozuldu,bu elektronik aletleri bozulmak üzere tasarlamışlar resmen,gerçi ben de hatalıyım (ağır bir örtü attım ama bukadar su çekeceğini ve buakdar ağırlaşabileceğini tahmin etmemiştim)bugun doktora gittikten sonra servisi arayacağim
bu arada harcamalarımızı gün gün not alıyorum,farkettim ki biz market ve yiyeceğe cok para veriyoruz,bunun dışında eşya ve giysi almıyoruz zaten,şükür
hayırlı günler : )))))

bu moda,kadınların popüler aldıkları eşyalar giysiler vs ilgi alanıma girip, beni de müptelası yapacak,onları arzulayacağım diye o kadar korkuyorum kiiiii,resmen ödüm kopuyorrrr...bundan bu tarz meşguliyeti cok olan insanlardan kendimi korumaya çalışıyorum,samimi olmuyorum
kişi arkadaşının aynasıdır,farkında olmadan arkadaşımıza benziyoruz..bundan yanındaki insanı,samimi olduğun insanı cokcok dikkatli secmek gerekir diye düşnüüyorum
sectiğimiz arkadaş ahlaken bizden daha üstün olmalı ki,biz de daha ileri seviyeye cıkabilelim

Günaydın kızlar
güneş lekelerim için aldığım tonlarca para verdiğim kremler sinirimi bozuyor artık. her akşam sürmek gerekiyor. yazın omuzlarım açık olduğu için unutmuyordum. şimdi uzun kollu giyince unutuyorum tabi ki...bir an önce bitirip kutularından kıurtulacağım. yarından itibaren evi boşaltma işlemlerine başlayacağım.
C CallanPinckney görüştüğüm insan bana bir şey katmıyorsa yavaş yavaş uzaklaşıyorum ondan.
insanlarla ilişkilerimi gözden geçirdiğimde herhangi biriyle muhabbetim dedikodu kılık kıyafet vs ise o insanla olan ilişkimi bi kere daha düşünüyorum.
arkadaşlarım bana olumlu anlamda katkıda bulunmalı...

Bugün yine gördüm hatta duvarlarda yazılı boyalı bir yer ben bunu rüyamda görmüştüm diyorum rüyamda öyle mantıksız oldu artık kabuslar
dün baktım deterjan olarak siyahlar ve renkli deterjanlardan vazgeçmem ama bazı temizlik ürünlerini azaltıcam.

Yerli mali ne kullanıyorsunuz mesela?

Pek çok alanda ben de dikkat ediyorum. Cilt bakım ürünleri benim en çok para verdiğim grup. Bu nedenle yerli ve kaliteli marka arayışına girdim. Özellikle dikkatimi cekenler.. Cyrene ve doa kozmetik. Özellikle Cyrene.. Diğer dermokozmetiklerden çok farklı. Türk kimyagerlerin ürettiği bir marka. Rakamlar diğerleriyle (dermokozmetiklerden bahsediyorum) kıyaslanamayacak kadar makul. Ben memnunum, kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…