sade yaşam

aynen bende kayinvalime ve anneme biraktim onlar hediye olarak götürüyor yada ihiyaci olana veriyor fazlalik yok mutfagimda cok sükür ordan bari yirttim

bende vericem ya hem tasınırken kolaylık olur dur sen ben bugün hallediyim mutfagı
Birde temizlik deterjanı alıyorum sürekli artık dolapta yer kalmayınca farkettim. aslında onlarıda kullanıp azaltmak istiyorum. 4 parça temizlik ürünü olsa yeterli.

abartmışın canım bitirene kadar alma
bence bi bitsinler

ben almıyorum artık evdekiler bitene kadar almıcam dedim.... bir de artık çamaşır suyunu bimin gürdal markasını alıyorum hem ucuz hem de aynı işi görüyor... biraz tasarruf ta lazım.... diğer dolap falan silerkende tek bir ürün kullanıyorum arap sabunu hem doğal hemde mis gibi yapıyor koltuklarıda buz dolabını da her yeri de bununla temizliyorum... o da ucuz....

ben akşam geç yersme çok kötü oluyor
ne uyuduğumdan bişey anlıyorum nede uyanmaktan
hafif yersem çok dinç oluyorum nasıl oluyor bilmiyorum

cumartesi günüydü sanırım hiç yemedigim kadar sürekli birşeyler yiyesim içesim geldi. Midemin yanmasına rağmen yedimde yedim neden olmuştur ki acaba huyum değişti. Ben az yesemde çok yesemde uyuyamıyorum ve rüya görüyorum 4-5 kez kalkıyorum

hayır olsun kuzu

abartmışın canım bitirene kadar alma
bence bi bitsinler

aspirden tutunda her türlü yer temizleyicisi porçöz kirçöz yağçöz mevcut :) bende 1-2 ürün kullanıcam çamaşır suyu çif arap sabunu yeter bencede

çamaşırlar içinde 2 adet toz 2 adet sıvı deterjan, yumuşatıcı ve kir çıkartıcı almışım. yani yazık hemde yer kaplıyor.

tüket bitsin hepsi
sonra fazla almassın canım

ben çamaşır suyunu bulaşık ve çamaşır deterjanını büyük boy alıyorum canım
daha iyi oluyor baya gidiyor
fırsatım olmuyor bazen
çamaşır suyu büyük kurtarıcı çünkü

benimde 3 paket çamaşır suyu var biri klozetin arkasında günlük sıkıyorum lavaboya
biri mutfakta
biri banyoda
ya ben niye böyleyim

benimde 3 paket çamaşır suyu var biri klozetin arkasında günlük sıkıyorum lavaboya
biri mutfakta
biri banyoda
ya ben niye böyleyim
çamaşır suyuna bişey demem
pratik olsun diye yapmışssındır bence mantıklıda ama
her çeşit başka deterjanlar almaktan vazgeç

eşimle alışverişe çıktıgımızda deterjanı geçen almamışmıydık diyo :) Adama dejavu yaşatıyorum
temizlik hastası bi hatunu var adam alışır sıkıntı yapmaz sonra sonra
benimkide o çamaşır suyunu almıycan demi diyor
adamın takıntısı var ya çamaşır suyuna
banyoya girmemişti bi kere
şampuanla banyo yıkadığımı bilirim girsin diye

napçaz biz yaa offf offf.... gençliğim gitti bi zayıf olamadım yaa...
24 yasima kadr 50 kilo olan ben su an 66 lardayim 30 yasindayim
ayyy yaaa biz ne güzel grup olduk dimi :) isminiz bile görünce böyle mutlu oluyorum :)
aynen yaa sizi ariyorum her yerde
ben artik ne kadar az kimyasal o kadar iyi mantigini benimsedim. cok deterjan almiyorum arap sabunu elma sirkesi bide cifin kimyasali azaltilmis naturel oalni var yesil onu aliyorum. bi konu acmistim sabun cevizi diye bi meyve var temizlikte kullaniliyormus agacta yetisen bi sey ama kullanan kimseyi bulamadim maalesef
arap sabunu favorim benim

alışır belki zamanla :)

Bende artık duş jeli yerine dogal sabun kullanıyorum.ama temizlikte takıntım var eve girdigimde ev temiz kokmalı birde ev eski çok memnun değilim ne kadar temizlesemde temiz olmamış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…