sade yaşam

Bende artık duş jeli yerine dogal sabun kullanıyorum.ama temizlikte takıntım var eve girdigimde ev temiz kokmalı birde ev eski çok memnun değilim ne kadar temizlesemde temiz olmamış gibi geliyor :KK43:
nerdeyse bi yil olacak galiba ne dus jeli ne sampuan hataydan defne sabunu getirtiyorum onu kullaniyorum. güzel kokmasi icin lavanta yagi da kulllanabilirsiniz. meme kanseri gibi pek cok hastaligin sebebi maalesef bu bu tür kimyasallar. yada illa kullanilacaksa az kullanin bence

kızlar bugun yine dolaba eş attım,kurdalleleri filan biriktirmişim,bir poşet, 3 yıldır duruyorlar
dedim hadi siz de çöpe gidiyorsunuz
hergün bir şey atıyorum bakalım , ama mutlu oluyorum en nihayetinde : ))))

nerdeyse bi yil olacak galiba ne dus jeli ne sampuan hataydan defne sabunu getirtiyorum onu kullaniyorum. güzel kokmasi icin lavanta yagi da kulllanabilirsiniz. meme kanseri gibi pek cok hastaligin sebebi maalesef bu bu tür kimyasallar. yada illa kullanilacaksa az kullanin bence

aaa öylemiymiş bunu ilk defa duydum doğru olabilir... ben o duş jelleri durulanmıyomuş gibi geliyor bana hiç kullanamıyorum.... bende kalıp hacı şakir kullanıyorum güllü :)) misss gibi kokuyor....

aaa öylemiymiş bunu ilk defa duydum doğru olabilir... ben o duş jelleri durulanmıyomuş gibi geliyor bana hiç kullanamıyorum.... bende kalıp hacı şakir kullanıyorum güllü :)) misss gibi kokuyor....
evet betüsüm hele camasir suyunu tuvalete döküyoruz ya durulanmiyor ne olsa her girip ciktigimizda maruz kaliyoruz

gül,lavanta,defne saçım için zeytin yagı sabunu kullanıyorum tabi şampuan mecbur yapıyorum kazık gibi oluyo saçlar :)

gül,lavanta,defne saçım için zeytin yagı sabunu kullanıyorum tabi şampuan mecbur yapıyorum kazık gibi oluyo saçlar :)
bende ilk iki üc ay baya zorlandim benim sacim hic boyanmadi belki bununda etkisi oluyordur alisti sonra artik daha kolay aciliyor:)

öyle olsa bende boyamak zorunda kalabilirim bakalim bu islerin icinden nasil cikacaz her elimizi attigimiz islenmis gida kimyasal gelecegimiz nasil olacak bakalim

Ben ilçede yaşıyorum dogal ürün yiyebiliyorum yazları ama kışın hiçbirşeyin tadı yok :KK43:

Ben ilçede yaşıyorum dogal ürün yiyebiliyorum yazları ama kışın hiçbirşeyin tadı yok :KK43:
cogu seyi annem ve kayinvalidem yetistiriyor sebze meyve o acidan bizde de öyle yumurta da oralardan gelliyor ama iste gene de bazen mecbur kalip aliniyor.

Merhaba kizlar
Hemen baliklama dalayim konuya

En sevdigim koku beyaz sabun kokusudur
Turk hamami kalip sabun mis gibi

Arapsabunu kullanan arkadaslar ben sivi arapsabunu aliyodum ama temizlik maddesi satan yerlerde 1. Kalite deyip almak gerek dedi birisi krem olanindan
Siz hangisini kullaniyosunuz

tebrik ederim kendini tutuyorsun
umarım antidepresandan kurtulursun biran önce:KK16:

Tutuyorum tutuyorum o konuda iradeliyim. Ya aslında ilaç bana iyi geldi, çok sakinim artık, olaylara daha mantıklı yaklaşabiliyorum. Tek dezavantajı uyku problemi yapması

Benimde uyku problemım var... cay yapmışım rüyamda gece 4 te uyandım acaba ocaktamı unuttum diye bakmaya gittim.
Sürekli hergün rüya görüyorum.

Gördüğüm kabusları söylemiyorum bile. Sabah eşime anlatınca, bilinç altında ne var senin diye hayret ediyor.

aspirden tutunda her türlü yer temizleyicisi porçöz kirçöz yağçöz mevcut :) bende 1-2 ürün kullanıcam çamaşır suyu çif arap sabunu yeter bencede

çamaşırlar içinde 2 adet toz 2 adet sıvı deterjan, yumuşatıcı ve kir çıkartıcı almışım. yani yazık hemde yer kaplıyor.

Aspirin güzel leke çıkarıyor ama olmasa da olur. Ben yerler için ve toz almak için pronto kullanıyorum, 2 li alıyorum baya gidiyor, heryer mobilya ahşap. Porçöz çok aramıyorum da, yağ çöz olmazsa olmazım. Bimin güldal markası hem ucuz hem mutfakta çok işime yarıyor. Çamaşır suyu geçen ay domestos yerine yine bimden aldım güldal, hem çok uygundu hemde o da yoğun çamaşır suyu. Birde banyo lavabolar için, fısfıslı bir ürün var güldal spot üründü oda olmazsa olmazım, hergün fıslatım fırçalarım lavaboyu. Çamaşırlar için sıvı deterjan alıyorum artık toz almıyorum. Renkliler, siyahlar ve hassas olarak 3 çeşit var birde yumuşatıcı. Evet dolapta yer kaplıyor ama tek ürün olsa 1 ayda biteceğine hepsine farklı kullanmak baya gidiyor, Bunca ürün kullanıyorum ama her ay ya 1 ya 2 tanesi bitmiş oluyor, çoğuda uygun fiyatlı. Sanırım ben deterjan eleyemeyeceğim :KK70:

içimi kararttınız yaww :KK43:
betüs esim sen kafayi yiyeceksin bunlari düsünmekten diyor hic sorma:KK70:
Merhaba kizlar
Hemen baliklama dalayim konuya

En sevdigim koku beyaz sabun kokusudur
Turk hamami kalip sabun mis gibi

Arapsabunu kullanan arkadaslar ben sivi arapsabunu aliyodum ama temizlik maddesi satan yerlerde 1. Kalite deyip almak gerek dedi birisi krem olanindan
Siz hangisini kullaniyosunuz
ben sivi arap sabunu aldim krem olanini duymadim hic bi arastirayim den de gelmedi gerci. yetis marka kullaniyorum ben.

X