- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
-
- Konu Sahibi philosophy
nerdeyse bi yil olacak galiba ne dus jeli ne sampuan hataydan defne sabunu getirtiyorum onu kullaniyorum. güzel kokmasi icin lavanta yagi da kulllanabilirsiniz. meme kanseri gibi pek cok hastaligin sebebi maalesef bu bu tür kimyasallar. yada illa kullanilacaksa az kullanin benceBende artık duş jeli yerine dogal sabun kullanıyorum.ama temizlikte takıntım var eve girdigimde ev temiz kokmalı birde ev eski çok memnun değilim ne kadar temizlesemde temiz olmamış gibi geliyor
şeker gerçekten yorgunluk yapıyor ben cok farkediyorumaa şekerde çok yorgunluk yapıyormuş akşam
7 den sora meyve falan yeme
tatlı türevi şeyler
illa yiceksen işyerinde falan ye ben öyle yapıyorum
nerdeyse bi yil olacak galiba ne dus jeli ne sampuan hataydan defne sabunu getirtiyorum onu kullaniyorum. güzel kokmasi icin lavanta yagi da kulllanabilirsiniz. meme kanseri gibi pek cok hastaligin sebebi maalesef bu bu tür kimyasallar. yada illa kullanilacaksa az kullanin bence
evet betüsüm hele camasir suyunu tuvalete döküyoruz ya durulanmiyor ne olsa her girip ciktigimizda maruz kaliyoruzaaa öylemiymiş bunu ilk defa duydum doğru olabilir... ben o duş jelleri durulanmıyomuş gibi geliyor bana hiç kullanamıyorum.... bende kalıp hacı şakir kullanıyorum güllü :)) misss gibi kokuyor....
nerdeyse bi yil olacak galiba ne dus jeli ne sampuan hataydan defne sabunu getirtiyorum onu kullaniyorum. güzel kokmasi icin lavanta yagi da kulllanabilirsiniz. meme kanseri gibi pek cok hastaligin sebebi maalesef bu bu tür kimyasallar. yada illa kullanilacaksa az kullanin bence
bende ilk iki üc ay baya zorlandim benim sacim hic boyanmadi belki bununda etkisi oluyordur alisti sonra artik daha kolay aciliyor:)gül,lavanta,defne saçım için zeytin yagı sabunu kullanıyorum tabi şampuan mecbur yapıyorum kazık gibi oluyo saçlar :)
bende ilk iki üc ay baya zorlandim benim sacim hic boyanmadi belki bununda etkisi oluyordur alisti sonra artik daha kolay aciliyor:)
öyle olsa bende boyamak zorunda kalabilirim bakalim bu islerin icinden nasil cikacaz her elimizi attigimiz islenmis gida kimyasal gelecegimiz nasil olacak bakalimBende boya sevmiyorum ama beyazlarım var ve her gören moralimi bozuyo bende boyuyorum
öyle olsa bende boyamak zorunda kalabilirim bakalim bu islerin icinden nasil cikacaz her elimizi attigimiz islenmis gida kimyasal gelecegimiz nasil olacak bakalim
cogu seyi annem ve kayinvalidem yetistiriyor sebze meyve o acidan bizde de öyle yumurta da oralardan gelliyor ama iste gene de bazen mecbur kalip aliniyor.Ben ilçede yaşıyorum dogal ürün yiyebiliyorum yazları ama kışın hiçbirşeyin tadı yok
Tabikide mecbur alıyoruz. Marka alsak ta katkı var markası belli olmayan ürünlerede güvenmiyorum. Sonumuz hayır olsun.cogu seyi annem ve kayinvalidem yetistiriyor sebze meyve o acidan bizde de öyle yumurta da oralardan gelliyor ama iste gene de bazen mecbur kalip aliniyor.
tebrik ederim kendini tutuyorsun
umarım antidepresandan kurtulursun biran önce
Benimde uyku problemım var... cay yapmışım rüyamda gece 4 te uyandım acaba ocaktamı unuttum diye bakmaya gittim.
Sürekli hergün rüya görüyorum.
aspirden tutunda her türlü yer temizleyicisi porçöz kirçöz yağçöz mevcut :) bende 1-2 ürün kullanıcam çamaşır suyu çif arap sabunu yeter bencede
çamaşırlar içinde 2 adet toz 2 adet sıvı deterjan, yumuşatıcı ve kir çıkartıcı almışım. yani yazık hemde yer kaplıyor.
betüs esim sen kafayi yiyeceksin bunlari düsünmekten diyor hic sormaiçimi kararttınız yaww
ben sivi arap sabunu aldim krem olanini duymadim hic bi arastirayim den de gelmedi gerci. yetis marka kullaniyorum ben.Merhaba kizlar
Hemen baliklama dalayim konuya
En sevdigim koku beyaz sabun kokusudur
Turk hamami kalip sabun mis gibi
Arapsabunu kullanan arkadaslar ben sivi arapsabunu aliyodum ama temizlik maddesi satan yerlerde 1. Kalite deyip almak gerek dedi birisi krem olanindan
Siz hangisini kullaniyosunuz