- 23 Eylül 2013
- 24.927
- 51.396
- 798
- Konu Sahibi philosophy
-
bende ayırdıgım bı torba kıyafetı dün arkadasın arabasına yüklettim eşime durdu durdu haa bu ne bu arada dedi arkadaşım bana baktı güldük ve kağıt dedim yoksa onlarda benım başımda kalırdı
hadi bakalım kolay gelsinGünaydın hanımlar
Bugün öğleden sonra tatil. Sabahı da ben tatil yaptım.Işe gitmeyeceğim bugün.
Oğluşu okula yolladıktan sonra Kuşluk kılarım spor yaparım. Duş alırım. Sonra da balkondaki dolabı elden geçireceğim. Bakalım neler çıkacak. Vakit kalırsa oğluşun odasına da bi el atacağım.
eşime kalsan oda attırmaz biriktirmeyi sever o. sürekli ben bundan bi şey yaparım der ama hiç görmedim. bende ona çaktırmadan atıyorum artık yoksa işim zorEvden birşey atamıyorum. kenara ayırmıştım şimdi tekrar koyucam yerlerine
eşime kalsan oda attırmaz biriktirmeyi sever o. sürekli ben bundan bi şey yaparım der ama hiç görmedim. bende ona çaktırmadan atıyorum artık yoksa işim zor
Benimde yedek kablolar garanti belgeleri var küçük tahta sandıgımın içine koydum.Hepsi en azından bir yerde olsun diye bir kutu ayarlayabilirsiniz.Oğlumun Odası'nı düzenledim. 2 poşet Çöp çıktı. Yarın giyinme odama gireceğim. Aklımda var birkaç tane verilecek kıyafet.
Sizin evde de çok kablo var mı? Şarj cihazları var heryerde. Çoğunun ne olduğunu Anlamadığım için öyle bıraktım yine.
Var benim de koçtaşdan aldığım kutularım. Iyi fikir. Çok yeşekkür ederim.Benimde yedek kablolar garanti belgeleri var küçük tahta sandıgımın içine koydum.Hepsi en azından bir yerde olsun diye bir kutu ayarlayabilirsiniz.
Garanti belgeleri, şarj aletleri bendedw kutudaVar benim de koçtaşdan aldığım kutularım. Iyi fikir. Çok yeşekkür ederim.
Merhaba hanımlar... Benim bir problemim var.benim küçük bir bilgisayarım vardı,internete girmek dışında pek kullanmıyorum.şimdi lazım oldu bir program yuklemem gerekti kaldırmadı bilgisayar.yeni bir tane alsam mecbur kredi kartıyla alicam acele mi karar veriyorum bilmiyorum.evde var bir tane daha ama eşimde,ayriyiz bu yil malûm.sizce almalimiyim?
Yani okullarda akıllı tahtaya geçildi,ders sunumu hazırlamak için bir program gerekli,tablet verdiler ama o desteklemiyor. Benim bransim itibarıyle çok işime yarayacak ama alıp yine kara tahtada ders anlatmaktan korkuyorum açıkçası.Benim evimde internet yok ihtiyaç duydugumda telefondan bakıyorum yetiyor. Eger ihtiyaçsa alın yoksa büyük zaman kaybı.
O zaman almalısınYani okullarda akıllı tahtaya geçildi,ders sunumu hazırlamak için bir program gerekli,tablet verdiler ama o desteklemiyor. Benim bransim itibarıyle çok işime yarayacak ama alıp yine kara tahtada ders anlatmaktan korkuyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?