sade yaşam

Evet benimde hayal gücüm diğer dünyam. Kiracı olduğumdan dolayı kitaplık fazla gelir ama böyle minik bir arşiv yapılabilir :)

Benimde uyku problemım var... cay yapmışım rüyamda gece 4 te uyandım acaba ocaktamı unuttum diye bakmaya gittim.
Sürekli hergün rüya görüyorum.

selam kizlar kislik yazlik ayirdim sonunda bu gün ve bi büyük torba da kiyafet ayirdim vermek icin cok iyi oldu ferahladim

betüsss nerelerdesin sen
Ben anneme veriyorum annemde ihtiyacı olanlara veriyor. Çoğu dügün hediyesini anneme bıraktım bizde hediye olarak ordan götürüyoruz.Özellikle borcam çok fazla :)
aynen bende kayinvalime ve anneme biraktim onlar hediye olarak götürüyor yada ihiyaci olana veriyor fazlalik yok mutfagimda cok sükür ordan bari yirttim

betüsss nerelerdesin sen

aynen bende kayinvalime ve anneme biraktim onlar hediye olarak götürüyor yada ihiyaci olana veriyor fazlalik yok mutfagimda cok sükür ordan bari yirttim

gene firardayım ben... sürekli oburluk yaptığımdan kendi günlüğümün yüzüne bile bakamıyorum :))

Benimde uyku problemım var... cay yapmışım rüyamda gece 4 te uyandım acaba ocaktamı unuttum diye bakmaya gittim.
Sürekli hergün rüya görüyorum.
ben akşam geç yersme çok kötü oluyor
ne uyuduğumdan bişey anlıyorum nede uyanmaktan
hafif yersem çok dinç oluyorum nasıl oluyor bilmiyorum

bende dün 3 kavanoz acuka yaptım ilk defa
bakalım nasıl olcak
biraz tuzlu gibiydi ama
açınca nasıl olacak
eline saglik kendi yaptiginin tadi da baska olur afiyet olsun simdiden güzel olmustur o
ne havaymış arkadaş aylardır kendime yalan söylüyorum yarın kesin başlıcam diyete PP
bende senden kalmam her seye yetiyorum da bi yedigime ictigime bakamiyorum

eline saglik kendi yaptiginin tadi da baska olur afiyet olsun simdiden güzel olmustur o

inşallah canım tuzu fazla gibi geldi ama bakıcaz
olmadı ceviz falan atarım içine

napçaz biz yaa offf offf.... gençliğim gitti bi zayıf olamadım yaa...

gönderiyim
ama önce ben deniyim zehirlenme falan
kız kaç kilosun sen

en son 74 lü bişiydi... tarıyı görünce böyyleee tüylerim diken diken oluyo diye tartıyı sakladım yeminle (( ben ki her gün sabah akşam tartılırdım....

seni dövecek olani biz döveriz sen merak etme

ayyy yaaa biz ne güzel grup olduk dimi :) isminiz bile görünce böyle mutlu oluyorum :)

yardım edebilirim bende en son 77 yi gördüm
şimdi 59 kiloyum
herhangi bi hastalığın yoksa yardımvcı olurum
ama burdan değil tabe

yardım edebilirim bende en son 77 yi gördüm
şimdi 59 kiloyum
herhangi bi hastalığın yoksa yardımvcı olurum
ama burdan değil tabe

turp gibiyim bi sürü kan testi yaptım bekledim yani deseler şeker hastasısın tiroidin var sevincektim nerdeyse aha suçlu bulundu diye töbe töbeee :)) ama öyle değilmiş işte pisboğazmışım ben sadece..... Maşallah.... et tabi kız valla sevaba girersin hem şişkoyum hem evde kaldım hem hep şişkoydum ara ara zayıfta oldum da o zamanlarda başka problemler yaşamaktaydım hiç farkında bile değilmişim kendimin öyle geçti ömrüm ühühüüüüü ağlıcem şimdi :))) ajitasyonun dibine vurdum bak help mee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…