sade yaşam

Bu konuda kendimi aşamıyorum. Kitaplarım zenginliğim benim. Ödünç verebilirim ama temelli kimseye veremiyorum ne yazık ki. Çünkü gerçekten değerliler. Onlar benim hayata bakış açım, sessiz çığlığım, hayal gücüm. İhtiyacı olup çok okumak isteyene veririm, ama onlara değer vermeyip öylesine alıp evinin bir köşesinde tozlanmaya bırakanların hemen peşine düşüyorum.

Evet benimde hayal gücüm diğer dünyam. Kiracı olduğumdan dolayı kitaplık fazla gelir ama böyle minik bir arşiv yapılabilir :)

Hepinize merhaba hanımlar. Burada yazılanları takip ediyorum evden verilecek yada atılacak birşey bulamıyorum. Avm lerde kendimi asla kaybetmiyorum. Hatta klasik siyah kumaş cekete ihtiyacım olacak iş mülakatnda giymek için, dün bir yerde fazlasıyla indirim vardı almadım hatta bakmadım bile ama bugün akşam gidip bakacağım, eninde sonunda almam lazım çünkü. ama zamanımı düzgün kullanamıyorum, antideprasan kullanıyorum uyku düzenim çok kötü oldu özellikle akşamları 10 da uykum geliyor gözlerimi tutamıyorum,2 aydır eşimden önce uyuyorum,off

Benimde uyku problemım var... cay yapmışım rüyamda gece 4 te uyandım acaba ocaktamı unuttum diye bakmaya gittim.
Sürekli hergün rüya görüyorum.

selam kizlar kislik yazlik ayirdim sonunda bu gün ve bi büyük torba da kiyafet ayirdim vermek icin cok iyi oldu ferahladim

ben pek denk gelmedim kendisine de sadece herkez şimdi mune gelir diyorya ondan merak ediyorum... öcü gibi :))) öcü yicek sizi :))) seni muneyee söyliceeem diyolar falan :))... mune gelince polemik falan kalmıyo herkez dağalıyo.... asayiş büro gibi bişi zannımca... bi de seni kibledim diyenler var değişik terimler girdi hayatıma :))
betüsss nerelerdesin sen
Ben anneme veriyorum annemde ihtiyacı olanlara veriyor. Çoğu dügün hediyesini anneme bıraktım bizde hediye olarak ordan götürüyoruz.Özellikle borcam çok fazla :)
aynen bende kayinvalime ve anneme biraktim onlar hediye olarak götürüyor yada ihiyaci olana veriyor fazlalik yok mutfagimda cok sükür ordan bari yirttim

betüsss nerelerdesin sen

aynen bende kayinvalime ve anneme biraktim onlar hediye olarak götürüyor yada ihiyaci olana veriyor fazlalik yok mutfagimda cok sükür ordan bari yirttim

gene firardayım ben... sürekli oburluk yaptığımdan kendi günlüğümün yüzüne bile bakamıyorum :))

Benimde uyku problemım var... cay yapmışım rüyamda gece 4 te uyandım acaba ocaktamı unuttum diye bakmaya gittim.
Sürekli hergün rüya görüyorum.
ben akşam geç yersme çok kötü oluyor
ne uyuduğumdan bişey anlıyorum nede uyanmaktan
hafif yersem çok dinç oluyorum nasıl oluyor bilmiyorum

bende dün 3 kavanoz acuka yaptım ilk defa
bakalım nasıl olcak
biraz tuzlu gibiydi ama
açınca nasıl olacak
eline saglik kendi yaptiginin tadi da baska olur afiyet olsun simdiden güzel olmustur o:kk77:
ne havaymış arkadaş aylardır kendime yalan söylüyorum yarın kesin başlıcam diyete :pPP
bende senden kalmam her seye yetiyorum da bi yedigime ictigime bakamiyorum

eline saglik kendi yaptiginin tadi da baska olur afiyet olsun simdiden güzel olmustur o:kk77:

inşallah canım tuzu fazla gibi geldi ama bakıcaz
olmadı ceviz falan atarım içine

napçaz biz yaa offf offf.... gençliğim gitti bi zayıf olamadım yaa...

gönderiyim
ama önce ben deniyim zehirlenme falan:KK53:
kız kaç kilosun sen :cool:

en son 74 lü bişiydi... tarıyı görünce böyyleee tüylerim diken diken oluyo diye tartıyı sakladım yeminle :KK43:(( ben ki her gün sabah akşam tartılırdım....

seni dövecek olani biz döveriz sen merak etme :KK67:

ayyy yaaa biz ne güzel grup olduk dimi :) isminiz bile görünce böyle mutlu oluyorum :)

napçaz biz yaa offf offf.... gençliğim gitti bi zayıf olamadım yaa...

en son 74 lü bişiydi... tarıyı görünce böyyleee tüylerim diken diken oluyo diye tartıyı sakladım yeminle :KK43:(( ben ki her gün sabah akşam tartılırdım....

ayyy yaaa biz ne güzel grup olduk dimi :) isminiz bile görünce böyle mutlu oluyorum :)
yardım edebilirim bende en son 77 yi gördüm
şimdi 59 kiloyum
herhangi bi hastalığın yoksa yardımvcı olurum
ama burdan değil tabe :cool:

yardım edebilirim bende en son 77 yi gördüm
şimdi 59 kiloyum
herhangi bi hastalığın yoksa yardımvcı olurum
ama burdan değil tabe :cool:

turp gibiyim bi sürü kan testi yaptım bekledim yani deseler şeker hastasısın tiroidin var sevincektim nerdeyse aha suçlu bulundu diye töbe töbeee :)) ama öyle değilmiş işte pisboğazmışım ben sadece..... Maşallah.... et tabi kız valla sevaba girersin hem şişkoyum hem evde kaldım hem hep şişkoydum ara ara zayıfta oldum da o zamanlarda başka problemler yaşamaktaydım hiç farkında bile değilmişim kendimin :KK43: öyle geçti ömrüm ühühüüüüü ağlıcem şimdi :))) ajitasyonun dibine vurdum bak help mee :)

X