- 23 Eylül 2013
- 23.863
- 48.533
-
- Konu Sahibi philosophy
günaydın kızlar
bugün nasıl sade yaşamınız
ay bende harcamadım paraPara harcamadım bu hafta :)
çok güzel geri dönüşüme gidecek ne kadar iyiYarın eşimin çalışma odasını düzenleyeceğiz. Üniversite yıllarından kalma kitaplar , notlar , kullanılmayan cdler ve bir sürü ıvır zıvır.
Odada büyük bir alan boşalacak ve yaşam alanı haline gelecek.
ay bende harcamadım para
sadece temel ihtiyaçlarım için harcama yaptım oda toplasan 20 tl
dük kocişin cebi şıngır şıngırdı
bende bozuklukalrı aldım doğru kumbaraya
kendime 1 tl kahvaltı parası aldım
şükür var bitane botum gerçek deri geçen yaza doğru aldımBenim bu hafta kahvaltı ve kontör masrafları eşimden di :)
cüzdanımdaki parayı ay sonu kumparama atıcam maaşımdan biraz market alışverişi yaparım.
Önümüzdeki ay hiç istemesemde bot almam lazım
şükür var bitane botum gerçek deri geçen yaza doğru aldım
5 sene falan giyerim burdan al flo dan aldımben
montumda var
ben daha ev için alışveriş yapamadım
eşime kalsa karttan alır ama
ben kumbaradan almak istiyrum
Esk gelince bakıcam
böyle askeri bot tarzı istiyorum bende yıllarca giyerim...
çok tatlı oğluşun yaDeğerli evrak diyerek sakladığım belgeleri koyduğum dolabımı elden geçirdim. Ne kadar çok ıvır zıvır çıktı. Kendisi hurdaya çıkmış düdüklü tencerenin faturası, garanti belgesine kadar. Koca bir çöp poşetini doldurdum. Geri dönüşüm kutusunu yine ben işgal ettim. Oğlum "anne beni de atacaksın diye korkmaya başladım" diyor.
benimde hala kapalıGünaydın... Ben kartımi tamamen kapattirdim.iade ettigim ayakkabılarda sorun çıktı,firma iade ettik diyo banka haberimiz yok diyo.ama ben en çok kendime kızıyorum.düşünmeden al sonra birsürü uğras,hakettin diyorum.bu arada facebook hesabım yarın tamamen silinecek tam iki haftadır hic girmedim.onun dışında düzenli bir hayatim olması için adımlar atmam gerek,hepsi zincir gibi birbirine bağlı ama bu yıl içsel olarak birçok şeyi halletmeyi planlıyorum,kafamdaki birçok şeyi netleştirmek istiyorum kendimle ilgili karakterimle ilgili.çünkü dış sesler ve iç seslerim arasında kalıyorum hâlâ.dışarıdaki eleştirileri onemsemeden yaşayabilecek miyim acaba.
bizde araba yükseltcez diye açıldıkEşim yarın beraber yapalım dedi.
Bugün öyle oturacağım.
Ben her ay gelir gider tablosu yaparım. Taaa 10 sene önceki tablolar var defterimde.
Eylül 2013 den beri kredi kartımız hep 3000 liranın üstünde imiş. Hatta bir kaç kere 5 bin liraya ulaşmış.
Şu anda 2150 tl. Kart Kasım 5 de kesilecek. 11 gün var. 2500 lira limit koydum. Bakalım tutacak mı
Eşim yarın beraber yapalım dedi.
Bugün öyle oturacağım.
Ben her ay gelir gider tablosu yaparım. Taaa 10 sene önceki tablolar var defterimde.
Eylül 2013 den beri kredi kartımız hep 3000 liranın üstünde imiş. Hatta bir kaç kere 5 bin liraya ulaşmış.
Şu anda 2150 tl. Kart Kasım 5 de kesilecek. 11 gün var. 2500 lira limit koydum. Bakalım tutacak mı