sade yaşam

Yarın eşimin çalışma odasını düzenleyeceğiz. Üniversite yıllarından kalma kitaplar , notlar , kullanılmayan cdler ve bir sürü ıvır zıvır.

Odada büyük bir alan boşalacak ve yaşam alanı haline gelecek.

çok güzel geri dönüşüme gidecek ne kadar iyi

Benim bu hafta kahvaltı ve kontör masrafları eşimden di :)
cüzdanımdaki parayı ay sonu kumparama atıcam maaşımdan biraz market alışverişi yaparım.
Önümüzdeki ay hiç istemesemde bot almam lazım

Benim bu hafta kahvaltı ve kontör masrafları eşimden di :)
cüzdanımdaki parayı ay sonu kumparama atıcam maaşımdan biraz market alışverişi yaparım.
Önümüzdeki ay hiç istemesemde bot almam lazım
şükür var bitane botum gerçek deri geçen yaza doğru aldım
5 sene falan giyerim burdan al flo dan aldımben
montumda var
ben daha ev için alışveriş yapamadım
eşime kalsa karttan alır ama
ben kumbaradan almak istiyrum

Esk gelince bakıcam
böyle askeri bot tarzı istiyorum bende yıllarca giyerim...

Değerli evrak diyerek sakladığım belgeleri koyduğum dolabımı elden geçirdim. Ne kadar çok ıvır zıvır çıktı. Kendisi hurdaya çıkmış düdüklü tencerenin faturası, garanti belgesine kadar. Koca bir çöp poşetini doldurdum. Geri dönüşüm kutusunu yine ben işgal ettim. Oğlum "anne beni de atacaksın diye korkmaya başladım" diyor.

Günaydın... Ben kartımi tamamen kapattirdim.iade ettigim ayakkabılarda sorun çıktı,firma iade ettik diyo banka haberimiz yok diyo.ama ben en çok kendime kızıyorum.düşünmeden al sonra birsürü uğras,hakettin diyorum.bu arada facebook hesabım yarın tamamen silinecek tam iki haftadır hic girmedim.onun dışında düzenli bir hayatim olması için adımlar atmam gerek,hepsi zincir gibi birbirine bağlı ama bu yıl içsel olarak birçok şeyi halletmeyi planlıyorum,kafamdaki birçok şeyi netleştirmek istiyorum kendimle ilgili karakterimle ilgili.çünkü dış sesler ve iç seslerim arasında kalıyorum hâlâ.dışarıdaki eleştirileri onemsemeden yaşayabilecek miyim acaba.

çok tatlı oğluşun ya
maşallah

benimde hala kapalı
tamamen mi iptal olacak bak bilmiyordum
ama internet sayfasına face yazmıyorum
artık doğru kk ilerleme var
baya baya girmiyorum yaa
zaten bi kaç tane arkadaşım var diğerleri ıvır zıvır
ben yalnız daha iyiyim

Eşim yarın beraber yapalım dedi.
Bugün öyle oturacağım.
Ben her ay gelir gider tablosu yaparım. Taaa 10 sene önceki tablolar var defterimde.
Eylül 2013 den beri kredi kartımız hep 3000 liranın üstünde imiş. Hatta bir kaç kere 5 bin liraya ulaşmış.
Şu anda 2150 tl. Kart Kasım 5 de kesilecek. 11 gün var. 2500 lira limit koydum. Bakalım tutacak mı

bizde araba yükseltcez diye açıldık
borcumuz kadar arabamız var bakalım
allah nasip eedrse kapatcaz bakalım
bende eşim yokken gidip yapayım yarın bari
yoksa karttan çektiriyoruz olmuoyr sevmiyorum

Ocak ayında 7000 küsuru gördüm. Okul, dershane taksitleri de vardı. 2000'i o desek.Elektrik, doğalgaz telefonlar vs. dahildi.1000 de o diyelim. 4000 lirayı nasıl harcadım fikrim yok. Bu ay hedefim 3000. Elekrik doğalgaz vs. yine dahil. Bakalım tutacak mı?

Zaman tasarrufu olarak bu haftayı çok iyi değerlendirdim.
herşeyi zamanında yapmak çok kıymetliymiş.
önceden yogunum derdim her iş hafta sonuna kalırdı.
yemek listesi yaptım haftalık ve bugün ne pişirsem diye düşünmekten kurtuldum :)
bu hafta hergün çeşit çeşit yemek yaptım. diger haftalara göre daha az iş yapmışım gibi geliyor.
Yemek yapınca hemen dagınıklıgı toplamak
bir odadan digerine geçerken esyalarıda yerine koymak düzenlemek.
Bugün biraz daha detaylı iş yapıcam pazar gününe dinlenmek istiyorum.

Maddi olarak hiç para harcayasım gelmiyor.
sadece temel gıda ve ihtiyaçlar için para ayırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…