- 30 Eylül 2015
- 329
- 187
-
- Konu Sahibi philosophy
Benim de hiç para harcayasım gelmiyor.
Yapmak istediklerim için para biriktirmek istiyorum. Hem artık para harcamak değil de evdekileri kullanmak daha çok mutlu ediyor beni.
Evet bende kullanmaya çalışıyorum ama 10 yıl önce saçım için tost almışım tekrar kullanırmıyım diye düşünüyorum :)
benimde tek hayalim fotograf makinesi, bebegim olursa inş gelecegi için birikim,sonra ev almak :)
Alacaksan güzel bir fotoğraf makinesi al.nikon ve canonlar guzel fazla anlamsamda 1800 tl ye falan guzel bir makine oluyor
butcene gore ayarla bısyelr...Evet nikon düşünüyorum bende max 2.000 tlik alsam yeterli
Yok ben silmeye ayarlamistim zaten.ama hemen silmiyor,15 gün girmezsen eğer siliyor.yani facebook çözmüş psikolojiyi.benimde hala kapalı
tamamen mi iptal olacak bak bilmiyordum
ama internet sayfasına face yazmıyorum
artık doğru kk ilerleme var
baya baya girmiyorum yaa
zaten bi kaç tane arkadaşım var diğerleri ıvır zıvır
ben yalnız daha iyiyim
Evet onu bende istiyorum ama eksilerden artilara çıkamadim hiç.hayatımdakin duzensizligin yeni eşyalar aldıkça yok olacagini düşünüyorum sanırım.bir şekilde alışveriş yaparak sorunlarimin çözüleceğini düşünüyorum,yanlış şekilde bağlantı kurmuş beynim.Benim de hiç para harcayasım gelmiyor.
Yapmak istediklerim için para biriktirmek istiyorum. Hem artık para harcamak değil de evdekileri kullanmak daha çok mutlu ediyor beni.
Sanırım ben diğe konuya yazmıştım. Bazı şeylerin şimdi farkına veriyorum.Evet onu bende istiyorum ama eksilerden artilara çıkamadim hiç.hayatımdakin duzensizligin yeni eşyalar aldıkça yok olacagini düşünüyorum sanırım.bir şekilde alışveriş yaparak sorunlarimin çözüleceğini düşünüyorum,yanlış şekilde bağlantı kurmuş beynim.
Kesinlikle psikolojik bir vaka.bir de yanlış yönlendirilme,reklam,modern hayat,zaten hepsi düşman.alışveriş yapıp tatmin oluyoruz ışte.Sanırım ben diğe konuya yazmıştım. Bazı şeylerin şimdi farkına veriyorum.
Geçen yıl haziranda psikoloğa gitmeye başladım. Ve zamanla alışveriş olayının saldığını farkettim. Bilinçli olarak yapmadım aslında. Sonradan düşününce
İşyerinde yaşadığım problemlerle beraber başladığını keşfettim alışveriş hastalığım. Yani tamamen psikolojik bir durummuş sürekli görmemişler gibi almak.
Bunu psikoloğuma anlattığım zaman o da doğruladı.
Şimdi gerçekten almak istemiyorum. Almayarak daha mutlu oluyorum. LC den evde giymek için bi tshirt almıştım. Bugün değiştirmeye gittim. Bi tane beğendim kasaya gittim değişim yapıldı ve çıktım.
Eskiden olsa kesin çocuk reyonuna uğrar bi iki eşohman tshirt alırım.
Ben bu durumdan çok memnunum.
Yarın eşimin çalışma odasını düzenleyeceğiz. Üniversite yıllarından kalma kitaplar , notlar , kullanılmayan cdler ve bir sürü ıvır zıvır.
Odada büyük bir alan boşalacak ve yaşam alanı haline gelecek.
kızlar ben iki gün uğraştım bu işler için kendimi hafiflemiş hissediyorum. geri dönüşüme iki poşet çıkardım battal boy eski kitaplar notlar. şimdi sıra kıyafetlerde inşallah. kolay gelsin şimdiden...Günaydın kızlar
Bugün fırsat bulursam balkona girerek oradan bi başlangıç yapacağım evdeki ıvır zıvırı atmaya.
ben facebooku 2008den 2009a kadar yanlış değilsem kullandım en son 2009 da kapattım ve son oldu bi daha hiç açmadım. kesinlikle eksikliğini hissetmezsin arkadaşım. hem özel hayatımız neden bu kadar ulu orta olsun ki ben karşıyım kesinlikle doğru karar vermişsin.Günaydın... Ben kartımi tamamen kapattirdim.iade ettigim ayakkabılarda sorun çıktı,firma iade ettik diyo banka haberimiz yok diyo.ama ben en çok kendime kızıyorum.düşünmeden al sonra birsürü uğras,hakettin diyorum.bu arada facebook hesabım yarın tamamen silinecek tam iki haftadır hic girmedim.onun dışında düzenli bir hayatim olması için adımlar atmam gerek,hepsi zincir gibi birbirine bağlı ama bu yıl içsel olarak birçok şeyi halletmeyi planlıyorum,kafamdaki birçok şeyi netleştirmek istiyorum kendimle ilgili karakterimle ilgili.çünkü dış sesler ve iç seslerim arasında kalıyorum hâlâ.dışarıdaki eleştirileri onemsemeden yaşayabilecek miyim acaba.
fotoğraf makinası benimde hayalim. yarı profesyonel bı makinam var nikon. şimdi de nikon d5200 almak istiyorum ama vakti var yaza belki inşalah.Evet bende kullanmaya çalışıyorum ama 10 yıl önce saçım için tost almışım tekrar kullanırmıyım diye düşünüyorum :)
benimde tek hayalim fotograf makinesi, bebegim olursa inş gelecegi için birikim,sonra ev almak :)
teşekkürler bir tanem eğer ki doğru noktalra değinebildiysem ne mutlu, inşaallah bu yolculukta hepimiz başarılı oluruz. inşaallah yazdıklarımı falsouz uygulama imkanım olur kendi adıma, bence asıol olay içimizde, hani karaciğeri bozulan insanın sivilceleri çoğalır ya bizim de tatmin duygumuz bozulmaya uğradıkça kendimizi başka mecralara vuruyrouz aslında olay bu ... en temeli insanlığı bırakmamak olmalı. altındaki çalışana müsamaha gösterebilmek, iffetli olabilmek kendine ket vurabilmek... aslında baş edecek çok duygu var... onları düzenlemeli önce diye düşünmek ben ... ben sana çok iyi hafta sonrları dilemekpembe_pirenses burada bi büyik var. Kadına yıllarca ne paralar kazandırdım. Ürünleri harika. Üstelik her üründen 3-4 adet getiriyor. Pişti olma ihtimalin Sıfır.
Dün yine uğradım. Ama öylesine.
Ay şuna bak bu a bak dedi. Yok dedim. Evde çok kıyafet var uzun zaman birşey almayacağım.
Eşimin bile gözleri açıldı. Nasıl yani diye. Sen oraya gittin birşey almadın dedi. Evet dedim almayacağım. Ben böyle mutluyum.
Seni de kutlarım canım.
Yazdığın maddeler çok doğru. Her an kulağımızda küpe olmalı bunlar.
Isteklerine ket vurabilmeli demişsin ya Haklısınteşekkürler bir tanem eğer ki doğru noktalra değinebildiysem ne mutlu, inşaallah bu yolculukta hepimiz başarılı oluruz. inşaallah yazdıklarımı falsouz uygulama imkanım olur kendi adıma, bence asıol olay içimizde, hani karaciğeri bozulan insanın sivilceleri çoğalır ya bizim de tatmin duygumuz bozulmaya uğradıkça kendimizi başka mecralara vuruyrouz aslında olay bu ... en temeli insanlığı bırakmamak olmalı. altındaki çalışana müsamaha gösterebilmek, iffetli olabilmek kendine ket vurabilmek... aslında baş edecek çok duygu var... onları düzenlemeli önce diye düşünmek ben ... ben sana çok iyi hafta sonrları dilemektümm kk cılara da alışverisşsiz gürültüsüz sinirsiz tv siz sakin sevgi dolu haftasonları dilemek ben
çok güzel demişsin canım çooook doğru...Isteklerine ket vurabilmeli demişsin ya Haklısın
Nefis ne istiyorsa aslında tersini yapmalı ve ayni zamanda bundan zevk almalı
Mesela tv izlemek istiyor, amasen kitap oku, bundan dolayı acı çeksen de zevk duy, yolun kahrı, sevgilinin cilvesi bunlar
Biraz aç kal, bundan da mutluluk duy
Alışveriş yapma, alışveriş yapmamayı sev
Her ne iş yapıyorsak ondan mutlu Olmalı, boş durmayı kendimize azap olarak gormeliyiz sanirim
Ohh ne guzelBende kullanmadıklarımı hep dagıtıyorum
pazar gününden beri evim toplu çünkü fazlalıkları kaldırdıkça ev ferahladı.
Sen vermeye basla kendine en büyük iyiligi yapıcaksın ömrün belki onları temizlemekle geçicek