- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- Konu Sahibi philosophy
valla önerisi olan biri varsa bende dikkat edicemBirşey sorayım uyku düzeni konusunda ne önerirsiniz, siz nasıl yapıyorsunuz belli bir düzeniniz plan programınız var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla önerisi olan biri varsa bende dikkat edicemBirşey sorayım uyku düzeni konusunda ne önerirsiniz, siz nasıl yapıyorsunuz belli bir düzeniniz plan programınız var mı
Eminim öyledir bende bu ferahlığı istiyorum her yerde eşya ruhum daralmaya başladı toplaması silmesi kaldırması hepsi yük üzerimde
Onu nasıl yapıoyorsun canım
sabah namaza kalkıyorum. bu benim için yeterince uyarıcı bi durum zaten.Onu nasıl yapıoyorsun canım
Anlıyorum ama o konuda hiç bişey yapmadığım içinsabah namaza kalkıyorum. bu benim için yeterince uyarıcı bi durum zaten.
bu bambaşka bi konu ama namazda huzuru yakalayınca dünya bambaşka görünüyor insanın gözüne...Anlıyorum ama o konuda hiç bişey yapmadığım için
hep pişöman oluyorum
ama bunu yapmak içinde çabam yok
inşaallah allah nasip ederbu bambaşka bi konu ama namazda huzuru yakalayınca dünya bambaşka görünüyor insanın gözüne...
namaz kılmaya vakit ayırmak insanı dünyalık işlerden uzaklaştırııyor.
keşke bi çaba gösterip başlayabilseniz.
ilaclarinizin tarihi gecmemisse aile hekim liginize götürün onlar degerlendirir ihtayici olanlara verirler.Birde kocaman bir ilaç torbası var. Bunları da imha etmem lazım. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
selam kizlar konuyu takip ediyorum aam bildirim gelmemis nedense hic
bu bambaşka bi konu ama namazda huzuru yakalayınca dünya bambaşka görünüyor insanın gözüne...
namaz kılmaya vakit ayırmak insanı dünyalık işlerden uzaklaştırııyor.
keşke bi çaba gösterip başlayabilseniz.
sabah namaza kalkıyorum. bu benim için yeterince uyarıcı bi durum zaten.
bu konuda bende muzdaribim sabah namazina pek kalkamazdim ama bi abi söyle bi tavsiyede bulundu her gün normalde yattigindan bi ssat erken yat ve saatini elinin altina koyma yani kalkip kapatabilecek uzaklikta olsun dedi. denedim ve ise yaradi. insallah sende de yarar.Ben de uzun zamandır namaza başlama niyetindeyim daha dogrusu basladım bıraktım. bırakmamaya niyet edip pratik namaz elbisesi aldım ama işte şu sabahki namazlara kılarken de bir kez kalktım Halbuki 7.30 da kalkıyorum şöyle 6.00 da kalksam hiç fena olmayacak... Ben 24.00-01
00 gibi uyuyorum 7.30da uyanıyorum ve sürekli yorgun hissediyorum kendimi