- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi philosophy
- #4.201
Senin yorumlarını okumuştum zaten. O kadar memnun bir şekilde bahsetmiştin ki o gün bilgisayarın başında anneme "Anneeee kesin lazere başlıyorum." diye seslenmiştim. Annemde "Gene ne yazdı seninkiler?" demiştiBen çok önce yaptırmıştım. Sanki hep böyleymişim gibi hissediyorum. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri...
Ben lazere çok doğaçlama başlamıştım. Arda'ya gittiğim bir gün oradaki bayan gel lazer yapalım dedi. Öyle koltuk altıma başladım. Sinir kaç ay sonra özel bölgeye sonra da bacağa.Senin yorumlarını okumuştum zaten. O kadar memnun bir şekilde bahsetmiştin ki o gün bilgisayarın başında anneme "Anneeee kesin lazere başlıyorum." diye seslenmiştim. Annemde "Gene ne yazdı seninkiler?" demişti
Seninle birlikte biri daha bahsetmişti ama onun kim olduğunu hatırlamıyorum. Ödemeyide karta taksit yaptırdım. NE borcun var diye sorana kendime yatırım yaptım diyorum :)
Bana hep faydan dokunuyor... Bu topiklere takıldığımdan beri kendime maddi, manevi anlamda çok şey katabildim. O konudada çok yardımın dokundu biliyorsun. İyiki tanıdım dediğim insanlardansınBen lazere çok doğaçlama başlamıştım. Arda'ya gittiğim bir gün oradaki bayan gel lazer yapalım dedi. Öyle koltuk altıma başladım. Sinir kaç ay sonra özel bölgeye sonra da bacağa.
Özellikle yaz döneminde büyük rahatlık. Ben mini etek çok giyiyorum. Her hafta ağda yapardım. Şimdi o günler hiç olmamış gibi
Ne mutlu bana birime faydam olmuş...
Ayyyy gerçekten miBana hep faydan dokunuyor... Bu topiklere takıldığımdan beri kendime maddi, manevi anlamda çok şey katabildim. O konudada çok yardımın dokundu biliyorsun. İyiki tanıdım dediğim insanlardansın
Bende çok mutlu oldum. Teşekkür ederimAyyyy gerçekten mi
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Ben de seni çok beğeniyorum. Ev idaren tutumlulupun bilgin becerin gerçekten takdire şayan...
Merhaba royem değilim ama cevap vermek istedim bağlı bulunduğunuz belediye ve varsa büyükşehir belediyenize ulaşabilirsiniz internette yazın çıkar. aynı zamanda emin değilim ama sosyal yardımlaşma vakıfları alabilir aynı şekilde bulunduğunuz ilçenin sosyal yardımlaşma vakfı diye aratırsanız çıkar bence en güvenilir olanlar bunlarMerhaba @royem cim bahsettiğin yardım kuruluşları nelerdir kimlerdir. Evdeki kullanmadığım yeni ya da yeni sayılabilecek kıyafetlerimi göndermek istiyorum. Ancak çevremde ulaşamadım bu şekilde bi kurum ya da kuruluşa. Benimle paylaşırsan sevinirim özelden de yazabilirsin nerden istersen. Çöpe atmaya kıyamıyorum ihtiyacı olan insanlar faydalansın değerlensin istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
Bende çok istiyorum ama bebekten sonra düşünüyorum Allah nasip ederse tabiBen çok önce yaptırmıştım. Sanki hep böyleymişim gibi hissediyorum. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri...
Bunu bende duydum. Epeyide araştırdim dogumdan sonra o kadar az cikiyormuski max 2 seansta bitiyormus.Bende çok istiyorum ama bebekten sonra düşünüyorum Allah nasip ederse tabi
Hormonlar değişiyormuş hamilelik sırasında diye duydum
Ben yaptırdığım zaman hamilelik ve emzirme durumum yoktuBende çok istiyorum ama bebekten sonra düşünüyorum Allah nasip ederse tabi
Hormonlar değişiyormuş hamilelik sırasında diye duydum
Bende bakayım oykeyse çok sağol yani başadonerse bı anlamı kalmaz ama hamilelikte çok rahatBunu bende duydum. Epeyide araştırdim dogumdan sonra o kadar az cikiyormuski max 2 seansta bitiyormus.
Tabi herkesin hormonlari kil tüy yapisi farkli oluyor
Teşekkürler sağolasınBen yaptırdığım zaman hamilelik ve emzirme durumum yoktu
O nedenle bu konuda bir fikrim Yok
Merhaba royem değilim ama cevap vermek istedim bağlı bulunduğunuz belediye ve varsa büyükşehir belediyenize ulaşabilirsiniz internette yazın çıkar. aynı zamanda emin değilim ama sosyal yardımlaşma vakıfları alabilir aynı şekilde bulunduğunuz ilçenin sosyal yardımlaşma vakfı diye aratırsanız çıkar bence en güvenilir olanlar bunlar