- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi philosophy
- #4.181
taşınma durumu çıktı.
banada gün doğdu
neyseki ıvır zıvırım çok yok. ayıklamada yapacağım zaten. inşallah sorunsuz atlatırım.Eviniz güzeldi.
Hamileyken tasınmakta zor olur canım.
Ayyyy gel gel... memnuniyetle....
Sana kahve bile yaparım
neyseki ıvır zıvırım çok yok. ayıklamada yapacağım zaten. inşallah sorunsuz atlatırım.
evimi çook seviyordum 5 günde falan satıldı:)
ama bebiş geliyor, ev ters dubleksti. ayaklanınca düşmesinden falan korktuk.
şimdi sıfır ev bakıyoruz bebiş için, havuzu olsun bahçecı olsun sıkılmasın yavrucak...
canım sen Sümeyye misin:)Akvaryumlarınızdan birini bana gönderin şimdi bebek varken uğraşamazsınız :)
İyi sevindim canım daha iyileri nasip olur inş.
canım sen Sümeyye misin:)
eskişehırden.
evimi bu kadar ayrıntılı burdan bilen yok.ondan tahmın ettim. :) neyse konuyu sabote etmeden özele geceyım:)Evet :)
evet haklısın bazı kıyafetlerin zamanı yok ancak bazılarının da modası geçmiş oluyor. ama kıyafet çok olduğu için modası geçmiş olanı bile az giymiş oluyorum. doyamamış oluyorum falan.Zamanın varsa şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.
ortaya çarşaf seriyorsun
bütün dolabı boşaltıyorsun
dolabında görmek istediklerini geri yerleştiriyorsun.
giymeyeceklerini de ayırıyorsun
pişmanlık duyma diye ayırdıklarını 2 ay elinde tut.
Ama bir kıyafeti üstünden çok zaman geçti diye de atma
bazı kıyafetlerin zamanı yoktur.
onlar hep vardır.
geçen tülin şahini izledim.
15 yıllık jean şortlarını hala giyiyormuş
Merhaba canlar,coktandir ugrayamadim buralara.Hepsini okuyamadim ama yeni bi uygulama baslatmissiniz sanirim.
Eve cok sükür Eskisi gibi gereksiz birsey almiyorum.
Ki hafta önce bir yardim kurulusuna kizimin kiyafetlerini ve iki Bebek arabasini ve esimin bir kac kiyafetini bagisladim.
Esimin giymedigi ceketleri var bir tanesinin fermuarini tamir ettirmem lazim gene benim kilo aldigim icin giyemedigim Kilo versemde artik giymeyecegim yepyeni ceketlerim var.onlari da baska bir yardim kurulusuna,kislik kiyafeti olmayan cocuklar icin bagislamak istiyorum.Ilkinde araci kuruma bagisladim,ikincisini kendim postalamam lazim eksta Posta ücreti ve tamir gerektiren parcalar oldugu icin hemen yapamadim maalesef.yeni sene itibariyle insallah ulasmasi gereken yere ulastiracagim.
Depo ya inmem lazim verilmesi gereken senelerdir kullanmadigim iyi misafir yatagi var.Ailem herkes uzakta gelen giden yok onlari da elden cikaricam.satabilirsem saticam,satilmszsa da bagislicam.
Bir ya önceydi sanirim,evde süresi gecmis ,lazim olmayan koca bir cekmece kagidi attik,cekmece suan bombos.
Bu hafta sonu zamanim var,o sebeble bayagi ayiklama ve düzenleme yapmak istiyorum.
iyi haftasonu dilerim.
Kendimden şöyle bir alıntı yapayımBiraz nefes aldım. Bi hışımla girdim odaya. 1 i kışlık olmak üzere 5 adet elbise ayırdım. Bir tane de çiçekli böcekli ceket ayırdım.
Siyah ve beyaz 2 gömleğim var ancak dar geliyorlar. Bi gaza gelirsem onlar da gider. 2013 baharda almıştım. 4 bahar giymişim değil mi ama
Ben de arkadaşıma vermiştim lazere başladığım zamanLazere başladığım için evdeki ağda makinem boşa çıkmıştı. Bugün onları teyzeme verdim. Ağda makinesi, bir top bez, ağda köpüğü. Kocaman bir setti. Bu sayede bir kutu kalabalıktan daha kurtuldum.
İnşallah, henüz ikinci seansımdayım. Şimdi bile neden daha önce başlamamışım diyorum.Ben de arkadaşıma vermiştim lazere başladığım zaman
Büyük rahatlık. İnşallah en kısa sürede kurtulursun tüylerden
Ben çok önce yaptırmıştım. Sanki hep böyleymişim gibi hissediyorum. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri...İnşallah, henüz ikinci seansımdayım. Şimdi bile neden daha önce başlamamışım diyorum.