sade yaşam

Eviniz güzeldi.
Hamileyken tasınmakta zor olur canım.
neyseki ıvır zıvırım çok yok. ayıklamada yapacağım zaten. inşallah sorunsuz atlatırım.
evimi çook seviyordum 5 günde falan satıldı:)
ama bebiş geliyor, ev ters dubleksti. ayaklanınca düşmesinden falan korktuk.
şimdi sıfır ev bakıyoruz bebiş için, havuzu olsun bahçecı olsun sıkılmasın yavrucak...

Ayyyy gel gel... memnuniyetle....
Sana kahve bile yaparım

Zamanın varsa şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.

ortaya çarşaf seriyorsun
bütün dolabı boşaltıyorsun
dolabında görmek istediklerini geri yerleştiriyorsun.
giymeyeceklerini de ayırıyorsun
pişmanlık duyma diye ayırdıklarını 2 ay elinde tut.
Ama bir kıyafeti üstünden çok zaman geçti diye de atma
bazı kıyafetlerin zamanı yoktur.
onlar hep vardır.
geçen tülin şahini izledim.
15 yıllık jean şortlarını hala giyiyormuş

Akvaryumlarınızdan birini bana gönderin şimdi bebek varken uğraşamazsınız :)
İyi sevindim canım daha iyileri nasip olur inş.

evet haklısın bazı kıyafetlerin zamanı yok ancak bazılarının da modası geçmiş oluyor. ama kıyafet çok olduğu için modası geçmiş olanı bile az giymiş oluyorum. doyamamış oluyorum falan.
aman ne bileyim tuhaf bir kısır döngü.
şu anda vermek için kendimi ikna ettiğim 2 elbise belki 3 olabilir ve 1 ceket var. en kısa zamanda yollayacağım onları.
çok teşekkür ederim önerin için.

4 kullanılmamış banyo lifi
1 acilmamis paket kusuk bebek bezi
Bir takim erkek polari
5 tane orulmemis yun
Bir mutfak takimi ortusu kulllanilmamis
10 kadar kuculmus bebek askisi
Bir eskimis banyo aynasi
1 kulalanilmamis şal
1 diz battaniyesi
Simdilik bu kadar gitmek icin ayrildi

Biraz nefes aldım. Bi hışımla girdim odaya. 1 i kışlık olmak üzere 5 adet elbise ayırdım. Bir tane de çiçekli böcekli ceket ayırdım.
Siyah ve beyaz 2 gömleğim var ancak dar geliyorlar. Bi gaza gelirsem onlar da gider. 2013 baharda almıştım. 4 bahar giymişim değil mi ama

bayadır buraya uğramamıştım
Ama evden eskileri atmaya devam

yaza girerken seneye giymeyeceğim ,eskiyen, olmayan kıyafetleri hurçlara koymadan veriyorum

1 uzun bot 1 kısa bot verildi
montlardan da giymediğim eskiyenleri elden çıkaracağım

tabak çanak kısmına da kıyamıyorum
kırılsa da böylelikle mecburen elden çıkarsam

Merhaba kızlar bi süredir evimi düzenlemek hem evimi hem hayatımı gereksiz eşyalardan gereksiz yüklerden kurtarmak benimde aklımda olan biseydi. Buraya da denk gelmek sanırım evrenin bana bi iltiması son 20 sayfayı ve ilk 5 sayfayı okudum inanılmaz motive oldum. Yavaş yavaş okuyabildiğim kadarını okumak istiyorum beni de aranıza alirsanız cok mutlu olurum

Merhaba royem cim bahsettiğin yardım kuruluşları nelerdir kimlerdir. Evdeki kullanmadığım yeni ya da yeni sayılabilecek kıyafetlerimi göndermek istiyorum. Ancak çevremde ulaşamadım bu şekilde bi kurum ya da kuruluşa. Benimle paylaşırsan sevinirim özelden de yazabilirsin nerden istersen. Çöpe atmaya kıyamıyorum ihtiyacı olan insanlar faydalansın değerlensin istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim

Kendimden şöyle bir alıntı yapayım
Dün bahsettiğim 5 elbiseyi verdim. Ek olarak yukarıda bahsi geçen o gömleklerde gitti
Bunların yanında 1 etek, 1 kazak, bir çanta, bir bluz ve 1 kazak verdim.
Sonra aklıma başka verilecekler de geldi. Onları da kaldırdım. Bayağı ferahladım.
Teeee Nuh gününde aldığım şeyler sinirimi bozuyordu

Lazere başladığım için evdeki ağda makinem boşa çıkmıştı. Bugün onları teyzeme verdim. Ağda makinesi, bir top bez, ağda köpüğü. Kocaman bir setti. Bu sayede bir kutu kalabalıktan daha kurtuldum.

Ben de arkadaşıma vermiştim lazere başladığım zaman
Büyük rahatlık. İnşallah en kısa sürede kurtulursun tüylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…