Yazamasam da her güne bir parça atma hedefimi 2017 yılı için de devam ettiriyorum. hafta sonundan itibaren erkek pantalonu, 2 adet erkek göleği (birer kere giyilmiş), erkek sweet, bebe pantalonu, çocuk eşofman altı , bayan triko kazak verilmek üzere ayırdım.
Daha önce bodruma indirdiğim bebek küvetini de bir arkadaşıma dün verdim. hatta araba ile gelip orada duran büyük eşyalardan vereceğim. orası da rahatlayacak. orada tv üniteleri, dolap, buzdolabı, bulaşık makinesi, 2 adet bebek arabası, masa, akülü araba, 2 adet bisiklet, bir koli dolusu avize, plaj şemsiyesi, 2 valiz dolusu hatıra diye saklanmış bebek kıyafetleri vs . aşağısı dolu yani. bazılarını satmayı düşünüyorum. bazılarını ise tanıdık kişilere vermeyi planlıyorum.
Bu arada kadın ve çocuk kıyafetlerini Kadın sığınma evine (Kadın Konuk Evi) verdim. Bu kuruluşların adresi gizli, İl Müdürlüklerine bırakırsanız onlar adrese ulaştırıyor. arkadaşım kuruluşun müdürü olduğu için ben direk kendisine verdim. Oraya aniden evden çıkan eşyalarını alamayan kadınlara ve çocuklarına ihtiyaç oluyormuş.
Minimalist yaşam ile ilgili yazıları okudukça elbise dolabı, baza altı vs açıp bakıyorum her seferinde. şu aralar mevsim değişimi olduğu için ayıklanacak şeylerde bulabiliyorum ve tatmin oluyorum :)