sade yaşam

Ben de öyle yaptım. Takini bırak dedim.
Yok ben birşey almayacağım. Bu kez kararlıyım.
Bu kısır döngüden kurtulacağım. Çok sevdiğim kıyafetlerimi bile doyasıya giyemiyorum. Sıra gelmiyor. Bir sonraki yıl o kıyafetin modası geçmiş oluyor filan.
Bu yıl hiçbirşey almadan kışı çıkaracağım inşallah
Sen güzel giyiniyorsun zaten ben senin iş hayatındaki ve iş dışı giyimini de beğeniyorum Çevrende de çok söyleyen oluyırdur. Bir de herkes güzel giyiniyorsun dedikçe, insan daha çok almak istiyor
Evet bu kez çok kararlıyız

Sen güzel giyiniyorsun zaten ben senin iş hayatındaki ve iş dışı giyimini de beğeniyorum Çevrende de çok söyleyen oluyırdur. Bir de herkes güzel giyiniyorsun dedikçe, insan daha çok almak istiyor
Evet bu kez çok kararlıyız
Çok teşekkür ederim :KK60:
Bunu çevremdeki bazı arkadaşlarım da söylüyor.
Ben özen gösteriyorum giyimime. Böyle mutlu hissediyorum kendimi. Sabah elime ne geçerse giymiyorum hiç. Akşamdan ayarlarım genelde. Kırışık ise ütülerim mutlaka.
Amaaaaa yine de artık almayacağım. Seneye alırım nasip olursa

İyi ki bu başlığa bakmışım. Ne zamandır gözüme takılıyor dolabımda kazakların olduğu bölüm karmakarışık ve kış başladığından beri oradan hiçbir şey giymedim görünmüyor ki giyebileceğim giymeyeceğim karışmış. Burayı görünce hadi bir gayret hepsini döktüm verilecekleri ayırdım emekli olanları silme bezi olacak kısma bıraktım. Verilecek kitaplar vardı onları ayırdım kapıya bir kaç işimi de o rahatlıkla yaptım. Yeni almayacağım ben de eskilerden kurtulmaya çalışayım. oda da fazla ne varsa gözüme göründükçe uzaklaştırayım.

İyi ki bu başlığa bakmışım. Ne zamandır gözüme takılıyor dolabımda kazakların olduğu bölüm karmakarışık ve kış başladığından beri oradan hiçbir şey giymedim görünmüyor ki giyebileceğim giymeyeceğim karışmış. Burayı görünce hadi bir gayret hepsini döktüm verilecekleri ayırdım emekli olanları silme bezi olacak kısma bıraktım. Verilecek kitaplar vardı onları ayırdım kapıya bir kaç işimi de o rahatlıkla yaptım. Yeni almayacağım ben de eskilerden kurtulmaya çalışayım. oda da fazla ne varsa gözüme göründükçe uzaklaştırayım.

İşte bu Süpersiniz valla

Bundan sonra listeye de ekleyelim ismimizi:)

İşte bu Süpersiniz valla

Bundan sonra listeye de ekleyelim ismimizi:)
Olur evim çöp ev olmaktan kurtulsun odam berbat bana göre gene yazın buradan heveslenip tüm giysilerimi elden geçirmiştim yarı yarıya azaldı ama hala giymediğim yer kaplayanlar var onları da çıkarayım artık elden.

27 KASIM PAZAR

1. Papatya : bir adet palto, biri benim biri eşimin 2 adet gömlek, 1 adet bana ait kazak

2. Yesa1 : hiç kullabilmayan köşede unutulmus rengi solmuş bardak Altlığı ve kulpu kırılmış bir fincan atildi

3. Sertsessiz : Bir adet çocuk kot pantolonu

4.mornergis: 2 adet rengi solan tiftiklenen kazak

27 KASIM PAZAR

1. Papatya : bir adet palto, biri benim biri eşimin 2 adet gömlek, 1 adet bana ait kazak

2. Yesa1 : hiç kullabilmayan köşede unutulmus rengi solmuş bardak Altlığı ve kulpu kırılmış bir fincan atildi

3. Sertsessiz : Bir adet çocuk kot pantolonu

4.mornergis: 2 adet rengi solan tiftiklenen kazak

Bu liste artacak kızlar

Haydi düzenli ferah fazlaliklardan arınmış evlere :)

Listeye adınızı ekleyin baştan ve sondaki quote kelimelerini silin:)

mornergis, post: 49051013, member: 789617"]28 kasım pazartesi

1.mornergis: eşimin giymediği yanı da açılmış bot

2.sarıpisisi : 1 far paleti, 2 tane tekli far, 1 siyah göz kalemi, bir oda spreyi --> arkadaşıma verildi.

Merhabaaa :)
Çoook uzun zaman olmuş buraya uğramayalı :) Sadeleşmeyi az alışveriş anlamında öğrendim gibi :)
Hafta sonu bir sürü ıvır zıvır attım ve kilo vermiş girmiş rahatladım şimdi eve gidince ne atsam diye düşünüyorum :)

yesa yesa sayesinde yeniden burada olduğum için mutluyum :KK15:

28 kasım pazartesi

1.mornergis: eşimin giymediği yanı da açılmış bot

2.sarıpisisi : 1 far paleti, 2 tane tekli far, 1 siyah göz kalemi, bir oda spreyi --> arkadaşıma verildi.

3. BahaRaslan99
1 market poşeti çöpe kıyafet.
1 mavi büyük çöp poşeti kullanılabilir kıyafet giysi bankasına atılmak üzere ayrıldı...

Süpersiniz kızlar haydi yok mu arttıran :)

Merhabaaa :)
Çoook uzun zaman olmuş buraya uğramayalı :) Sadeleşmeyi az alışveriş anlamında öğrendim gibi :)
Hafta sonu bir sürü ıvır zıvır attım ve kilo vermiş girmiş rahatladım şimdi eve gidince ne atsam diye düşünüyorum :)

yesa yesa sayesinde yeniden burada olduğum için mutluyum :KK15:

Canım bnm hoşgeldin tekrardan

Aksam atalım bir şeyler bulalım beraber :)

Sonra da listeye ekleyelim adınızı :)

X