- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 39
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.921
Evi bosalttim saniyodum aslinda tasinmamla birlikte.. Ama cokmus.. Azaliyor ama.. Azalttikca yazacagim..Şimdilik 3 tane iyi bir sayı. Zamanla ev boşaldıkça onlar da elden çıkacak zamanı var
Kendine iki tane siyah çanta ayırsan yeterli gelir bence. Başka renklerden çeşit olanlar kalabilir
Yok canım onlara guvenemem bilemiyorum ama burada sahaf var. Ucuza olacak belki ama ona satarım. KPSS uzmanlık kitapları. Saklamama gerek yok bi heves aldım doğru düzgün bakamadim bile şimdi de yaş geçti. Kıyıda köşede beklemesin.Benim nerdeyse kitaplar bir senedir bekliyordu iki ay önce netten birileri alacağını söyledi sonra ses soluk çıkmadı önceki gün bu kişi yazınca hadi dedim saat ayarladık sağolsun aldı. O benim ona iyilik yaptıgımı sanıyor ama aslında o bana yaptı evde bi yüküm gitti bir yere de koyamıyorum her yer tıkış tıkış iyi olduNetten bu yardım freecycle tarzı gruplar var oradan ilan aç hemen kaparlar.
3 güzel rakam . Bikac tane bende de çanta var küçük zincir ayarlayip takmak istiyorum kendi zincirleri saclarimi yoluyorAynen.. Alanin da isi gorulmus olur sizin de..
Ben cantalarimi eleyemedim..
3 tanecik verilmek uzere ayrildi..
Ayy cok iyi biliyorum.. Benim de bu aksam yaramaz kziim takmis cantalarimi toplarken. Saclari yolundu :) Baska bir zincirle de yapabilirsiniz..Yok canım onlara guvenemem bilemiyorum ama burada sahaf var. Ucuza olacak belki ama ona satarım. KPSS uzmanlık kitapları. Saklamama gerek yok bi heves aldım doğru düzgün bakamadim bile şimdi de yaş geçti. Kıyıda köşede beklemesin.
3 güzel rakam . Bikac tane bende de çanta var küçük zincir ayarlayip takmak istiyorum kendi zincirleri saclarimi yoluyornormal çanta sapı yok onlarda anlatabildim mi bilmiyorum kola takılan kısmı zincirden yapmışlar yani. Boncuk satan yerlerden kalın zincir alıp taksam ne olur? Sonuçta elimizdekileri değerlendirme imkanımız varsa değerlendirmek lazım bence. Bu da sade hayatin bi parçası.
Oyy fıstıga kiyamam :) bende bakayım bi ara :)Ayy cok iyi biliyorum.. Benim de bu aksam yaramaz kziim takmis cantalarimi toplarken. Saclari yolundu :) Baska bir zincirle de yapabilirsiniz..
Asagidaki fotodaki boncukcudan alinip takilma bir zincir. Seneler once takmistim. Bu cantayi cok kullandim..
Eki Görüntüle 1919109
Oyy fıstıga kiyamam :) bende bakayım bi ara :)
Bende haftasonu bakacağım evden atılacak var mı diye. Çok şey attım bu yaz. Kıyafet falan çok kalmadı olanlarla idare ediyorum.
Gereksizlere girişeceğim diye beklersen uzun bir vaktinin olması gerekir. Sen her gün bir ürün atıyoruz kampanyamıza katıl, hem azar azar gittikçe iş anlamında yorulmazsın hem de yavaşça giderBugün kafamda girişeceğim yerleri belirledim boş anımda oraları boşaltıp gereksizleri atacağım inşallah
Normalde bugün atacaktım ama cok yorgun hissettim kendimi sadece gözüme kestirdim girişeceğim yerleri :) Ama yapacağım tabiki bugun ufak tefek masamdaki odadaki atılacak seylerden attım çöp kutum doldu da saymadım onları çok azdıGereksizlere girişeceğim diye beklersen uzun bir vaktinin olması gerekir. Sen her gün bir ürün atıyoruz kampanyamıza katıl, hem azar azar gittikçe iş anlamında yorulmazsın hem de yavaşça gider