- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.801
Chess aramıza hoş geldin.
ben elime geçeni atıyorum. arada eşimle oğlum da kaynayacak diye korkuyorum
artık neredeyse hiç alışveriş yapmıyorum. hem attıkça hem de almadıkça daha da mutlu olduğumu hissediyorum.
benimkide öyle ama ben atiyorum onun ruhu bile duymuyortüm sayfaları bitirip atmaya başladım, sanırım eşimden gizli atmam lazım, çok biriktrici bi insan kendisi, oğlum daha da beter, sanırım erkeklerin çoğu böyle
benimkide öyle ama ben atiyorum onun ruhu bile duymuyor
esime göndermistim bunu bende aynisinin tipkisi canim
özel mesaj attımcok haklisin iz tesekkür ederim baska acidan bakmami sagladiniz. bu senede odayi tasidik iptal oldu bizim köse alma durumu. iyiki de olmus.. resim eklerseniz beni etiketleyin cok sevinirim ..
benim evimde kahvalti takimi yok cok gereksiz dayatma resmen canim ... yemek takimimi sürekli kullaniyorum arkadaslarin da dedigi gibi pembe vs. degil modasi gecmeyecek bir renk. nevresim takimi olarak toplamda 4 takim var cift kisilik, tek kisilik de 4 takim var. tek kisilikler misafir icin yeterli oluyor bana. kücük ev aleti olarak tost makinasi blender var bana yetiyor. cay bardagida renkli tercih etme klasik cay bardagi olsun bir arkadasta yazmis ayni seyi. simdiden hayirli olsun
tebrik ederim cok dogru bir karar
papatya inan kapatsan aslinda hayatinda koca bir bosluk dolacak. sen orada kaybettigin zamanla sevdiklerine ve yapmak istedigin islere vakit ayiracaksin. bence bu adimi atacak cesaret sende var..
Eki Görüntüle 1917072 Evde faturalar için sunum dosyası kullanıyorum yıllardır böylece evrak çantam da düzenli oluyor. Zaman zaman bu dosyaya bakıp, attığım eşyaların faturalarını da atıyorum resim ekliyorum
böyle cok güzel olmus bende dosyada sakliyorum ama bildiginiz zarf dosya bu fikride degerlendirmek lazim.Eki Görüntüle 1917072 Evde faturalar için sunum dosyası kullanıyorum yıllardır böylece evrak çantam da düzenli oluyor. Zaman zaman bu dosyaya bakıp, attığım eşyaların faturalarını da atıyorum resim ekliyorum
Yok canım elektrik su vs faturalarını zaten atarımFatura derken elektrik su değil demi
Mesela tv almissiniz onun faturası
Bence çok güzel olmuş valla çok düzenli duruyor
Böylece aradığım faturayı kolayca buluyorum ön tarafında buzdolabı arkasında fırın faturası oluyor diyelim sayfaları çevirerek hepsini görüyorum. 9 yıldır bu dosyada, eşyaları değiştirince faturaları atıyorumböyle cok güzel olmus bende dosyada sakliyorum ama bildiginiz zarf dosya bu fikride degerlendirmek lazim.
ben de bugün 6 yıldır falan kullanmadığım meyve sıkacağını merdiveni silen kadına verdim, çok memnun oldu, evde ki fazla halılarıda teklif ettim onlarıda alacak haftaya
Çok iyi gidiyorsun chess kardes
Hatta grup olarak her gün bir şey bulup atılacak ya da verilecek diye bir şey mi yapsak bi uygulamami başlatsak
demin yazarken kendi kendime güldüm, dışardan biri okusa bu kadınlar çatlak mı evden bişeyler atmak için sosyal dayanışma grubu yapmışlar dicekler dedimama yani herşey için dayanışma grubu varda bunun için neden olmasın
26 Kasım Cumartesi
1 chess (meyve sıkacağıni verdi 6 yıldır kullanmiyordu
2. Yesa1 (1 poşet kağıt atti ve hiç kullanmadığı bulasikligi verdi :)
3. Papatya: yıpranan iç çamaşırlarımı sarıp sarmalayıp çöpe attım.
Haydi kızlar haydiiii
Cevapla deyin listeye adınızı ekleyin :