sade yaşam

tüm sayfaları bitirip atmaya başladım, sanırım eşimden gizli atmam lazım, çok biriktrici bi insan kendisi, oğlum daha da beter, sanırım erkeklerin çoğu böyle
benimkide öyle ama ben atiyorum onun ruhu bile duymuyor

özel mesaj attım

Fatura derken elektrik su değil demi

Mesela tv almissiniz onun faturası

Bence çok güzel olmuş valla çok düzenli duruyor

böyle cok güzel olmus bende dosyada sakliyorum ama bildiginiz zarf dosya bu fikride degerlendirmek lazim.

Fatura derken elektrik su değil demi

Mesela tv almissiniz onun faturası

Bence çok güzel olmuş valla çok düzenli duruyor
Yok canım elektrik su vs faturalarını zaten atarım
Beyaz eşya, mobilya, cep teli, bilgisayar gibi kısacası garanti sorunlarda faturalar Laz'ım oluyor ya onlar
Ya da ürünün bize ait olduğunu kanıtlamak içiN

böyle cok güzel olmus bende dosyada sakliyorum ama bildiginiz zarf dosya bu fikride degerlendirmek lazim.
Böylece aradığım faturayı kolayca buluyorum ön tarafında buzdolabı arkasında fırın faturası oluyor diyelim sayfaları çevirerek hepsini görüyorum. 9 yıldır bu dosyada, eşyaları değiştirince faturaları atıyorum

Iyi akşamlar kızlar atın evleri ferahlatın
Bende bu akşam 1 gömlek 2 tanede hırka tarzı kıyafeti elden çıkaracağım
Geçen hafta da mutfakta kullanmadigim tabak ve fincan takımını ve 1 çantayı verdim
Alışveriş de yapmıyorum
Az eşya iyiymiş o kadar verdim daha da çıkar
Ne tesadüf
Bugün bende a101 den o tarz bir dosya aldım evrakları düzenleyip kaldıracağım
Fırsat buldukça atıyorum valla

ben de bugün 6 yıldır falan kullanmadığım meyve sıkacağını merdiveni silen kadına verdim, çok memnun oldu, evde ki fazla halılarıda teklif ettim onlarıda alacak haftaya

Çok iyi gidiyorsun chess kardes

Hatta grup olarak her gün bir şey bulup atılacak ya da verilecek diye bir şey mi yapsak bi uygulamami başlatsak

Çok iyi gidiyorsun chess kardes

Hatta grup olarak her gün bir şey bulup atılacak ya da verilecek diye bir şey mi yapsak bi uygulamami başlatsak

demin yazarken kendi kendime güldüm, dışardan biri okusa bu kadınlar çatlak mı evden bişeyler atmak için sosyal dayanışma grubu yapmışlar dicekler dedim ama yani herşey için dayanışma grubu varda bunun için neden olmasın

O zaman ben başlatıyorum :)

Giderek büyümek dileğiyle :)

26 Kasım Cumartesi

1 chess (meyve sıkacağıni verdi 6 yıldır kullanmiyordu

2. Yesa1 (1 poşet kağıt atti ve hiç kullanmadığı bulasikligi verdi :)

Haydi kızlar haydiiii

Cevapla deyin listeye adınızı ekleyin :

26 Kasım Cumartesi

1 chess (meyve sıkacağıni verdi 6 yıldır kullanmiyordu

2. Yesa1 (1 poşet kağıt atti ve hiç kullanmadığı bulasikligi verdi :)

3. Papatya: yıpranan iç çamaşırlarımı sarıp sarmalayıp çöpe attım.

Haydi kızlar haydiiii

Cevapla deyin listeye adınızı ekleyin :

Bizim öğrenciliğimiz zamanında 96-97 ki yıllarda böyle bileklere kadar uzanan kaşe paltolar pek meşhurdu. Öğrenim kredimle almıştım. 30 TL. Yıllardır kullanmıyorum. Yarın onu çıkarıp vereceğim. Lazım olmaz değil mi? Pişman olur muyum acaba. Bana zararı Yok nasılsa...
Chess çok güldüm yorumuna. Çatlak kadınlar yazmışsın ya
Süperdi valla

Ayyyy supersin

Şu listenin güzelliğine bakin

Yarın yine yapiYoruz kızlar

Hiç bir şey yoksa çöpu boşaltın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…