sade yaşam

O mezarlık paylaşanlardan bende de var. Anlayamıyorum insanları. Gerçi anlamak için uğraşmıyorum da. Bana ne. Benim tek istediğim kapatabilmek cesaretini gösterebilmek.

O mezarlık paylaşanlardan bende de var. Anlayamıyorum insanları. Gerçi anlamak için uğraşmıyorum da. Bana ne. Benim tek istediğim kapatabilmek cesaretini gösterebilmek.
Demek ki her yerde bunlardan var daha doğrusu artık gösteriş meraklısı olduk toplumca birde facebook çok samimi gibi yazışıp sonrada başka yerde o şahıs hakkında dedikodu dönnesi midem bulandı bu insanlardan en kısa zamanda sende kurtulursun inşallah

cok haklisin iz tesekkür ederim baska acidan bakmami sagladiniz. bu senede odayi tasidik iptal oldu bizim köse alma durumu. iyiki de olmus.. resim eklerseniz beni etiketleyin cok sevinirim ..
benim evimde kahvalti takimi yok cok gereksiz dayatma resmen canim ... yemek takimimi sürekli kullaniyorum arkadaslarin da dedigi gibi pembe vs. degil modasi gecmeyecek bir renk. nevresim takimi olarak toplamda 4 takim var cift kisilik, tek kisilik de 4 takim var. tek kisilikler misafir icin yeterli oluyor bana. kücük ev aleti olarak tost makinasi blender var bana yetiyor. cay bardagida renkli tercih etme klasik cay bardagi olsun bir arkadasta yazmis ayni seyi. simdiden hayirli olsun
Bende en büyük sadeyi yaptım kendime facebook kapattım çok şükür acayip bağımlı idim oh ne güzel kimsenin hayatını beni ilgilendirmiyor artık
tebrik ederim cok dogru bir karar
Ne desen haklısın. Ben de nefret ediyorum aslında ama kapatılıyorum. Pek paylaşım yapmıyorum. Sanki hayatımda müthiş bir boşluk olacakmış bazı şeylerden geri kalacak mışım gibi hissediyorum.
papatya inan kapatsan aslinda hayatinda koca bir bosluk dolacak. sen orada kaybettigin zamanla sevdiklerine ve yapmak istedigin islere vakit ayiracaksin. bence bu adimi atacak cesaret sende var..

Günaydın kızlar
Geçen gün 2 ayakkabımı, oğlanın 2 ayakkabısını eşimin bir takım pijamasını verdim.
Saye- aslında ben de şaşıyorum kendime. Güçlü bir insan olduğumu düşünüyorum ama nedense konu sosyal medya olunca yelkenler iniyor. Üstelik Facebook De en son ne zaman birşey paylaştım hatırlamıyorum bile.
Güvenin için teşekkürler

herkese hayirli günler sporumu yaptim temizlik yapacagim sadeler nasilsiniz..

Merhabalar kızlar bende sadeleşmeye çalışıyorum geçen hafta çocukların oyuncaklarını seçtim kırılan yada oynamadıkları nı ayırdım yine çocukların olmayan kıyafetlerini seçtim ihtiyacı olanlara ara ara çekmecelere dolaplara el atıyorum kullanmadığım giymediğim eşyaları seçiyorum düzenlemeye çalışıyorum içim rahat ediyor her yer ferah ve düzenli olunca daha ayakkabılık ve benim dolabımı düzenlemem lazım onun için de benim de atma modunda olmam lazım çünkü bende ya bi gün lazım olursa diye bi düşünce oluşuyor bi tek bende mi oluyo bu inşallah en kısa zamanda onlara da bi hal çare bulucam

M maviduvar1 benim de facebook kapanmış şifreyi de unuttum,
Ama durum işime geldi girmeyince daha güzel
benim de takıntım instagram
Ben Facebook'ta hemen hemen hiç paylaşım yapmıyorum. İnstagram daha çok kullanıyorum. Hem daha düzeyli geliyor bana. Facebook iyice ayağa düştü artık. Ama yine de kapatamıyorum. Bakalım kendime bir süre verdim. O gün kapatacağım

öyle olan başka birileri var mı ki:)

tüm sayfaları bitirip atmaya başladım, sanırım eşimden gizli atmam lazım, çok biriktrici bi insan kendisi, oğlum daha da beter, sanırım erkeklerin çoğu böyle

Valla bravo

Neler Attiniz şu ana kadar yazın da biz de gaza gelelim :)

şuan yeni başladım, 100 sene öncesinin modası geçmiş örtüleri falan attım, çirkin boşuna yer kaplayan bir nevresim takımı, okunmasının gereksiz olduğunu düşündüğüm neden aldığımı bilmediğim 5-6 kitabı attım, kitapları ayıklayıp faydalı olabilecekleri kütüphaneye bağışlıcam gereksizler yine çöpe...
valla oraya buraya bakarken bile yoruldum, sanırım zamana yayarak atıcam, vermem gerekende 3 halı belirledim, şimdilik bu kadar
çeyizimden kalan ve hiiiç kullanmadığım danteller işlemeli örtüleride anneme götürcem kızcak ama napıyım ya, zaten kiracıyız ordan oraya hiç kullanmadığım şeyleri taşımaktan bıktım

Valla süper olmuş ilk etapta bu kadar aşama gayet güzel

Ben de oda oda gidiyorum o da iyi oluyor

Baza altından başlıyorum

Sonra başka bir gün kıyafetler

Sonra eşimin kıyafetleri (onunkini vermesi daha kolay oluyor ) hiç giymiyorsun üstünde hiç görmedim diyorum tamam diyor :)

aynen ben de zamana yayıcam aslına bakarsan evde beyaz eşya, tv, koltuklar dışında elle tutulur hiçbişey kalmamış

aslında bakarsan evlenirken aldığım hiçbişeyi görmek istemiyorum artık, 15 senedir aynı şeyler bi koltuklar halılar çamaşır makinesi değişti o zamandan beri
ayy yazdıkça daha da irrite oldum evden

Bazen öyle an geliyor ki bütün evi atasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…