- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- Konu Sahibi philosophy
- #3.781
O mezarlık paylaşanlardan bende de var. Anlayamıyorum insanları. Gerçi anlamak için uğraşmıyorum da. Bana ne. Benim tek istediğim kapatabilmek cesaretini gösterebilmek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canıminşallah canım benim senin sorunlarında da düzelir en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah :)
Demek ki her yerde bunlardan var daha doğrusu artık gösteriş meraklısı olduk toplumca birde facebook çok samimi gibi yazışıp sonrada başka yerde o şahıs hakkında dedikodu dönnesi midem bulandı bu insanlardan en kısa zamanda sende kurtulursun inşallahO mezarlık paylaşanlardan bende de var. Anlayamıyorum insanları. Gerçi anlamak için uğraşmıyorum da. Bana ne. Benim tek istediğim kapatabilmek cesaretini gösterebilmek.
cok haklisin iz tesekkür ederim baska acidan bakmami sagladiniz. bu senede odayi tasidik iptal oldu bizim köse alma durumu. iyiki de olmus.. resim eklerseniz beni etiketleyin cok sevinirim ..bende köşe takımı var ancak ben sevmem aslında köşeleri Gösterdiğin takımın sadece bir tarafına oturulur. Bir çift misafirliğe gelse erkekler yan yana arkasında
ben beğenmedim. Şöyleki karı koca çift ya da anne babanız gelse, böyle bir takımda arkasına yaslanılacak tarafa iki adam otursa, karşı tarafta oturacakların sırtı duvara gelecek. Rahat değil, bu çok küçük oturma odaları için olabilir. Yanına puf alma bence çok lıuzümsuz
Benim eski evimin oturma odası çok büyüktü. Köşe ve iki Berjer almıştım. Şu an oturma odam daha küçük.
Bir de kumaşı kötü göründü. Silinmesi için tay tüyü ya da kadife gibi bir şey al.
Benimkinin fotosunu atayım sana pazartesi. Telefonum dolmuş foto çekemiyorum yer kalmamış
benim evimde kahvalti takimi yok cok gereksiz dayatma resmen canim ... yemek takimimi sürekli kullaniyorum arkadaslarin da dedigi gibi pembe vs. degil modasi gecmeyecek bir renk. nevresim takimi olarak toplamda 4 takim var cift kisilik, tek kisilik de 4 takim var. tek kisilikler misafir icin yeterli oluyor bana. kücük ev aleti olarak tost makinasi blender var bana yetiyor. cay bardagida renkli tercih etme klasik cay bardagi olsun bir arkadasta yazmis ayni seyi. simdiden hayirli olsunMerhaba
Başlıktan edindiğim çok fazla bilgi hayatımı kolaylaştırdı. Şimdilerde çeyiz alışverişi yapıyorum. Öyle dolu dolu kullanılmayacak eşyaları evime almaya niyetim yok.
Liste çıkarıp ona göre alışverişime devam edeceğim. Sizlere danışmak istiyorum.
Mesela kaç nevresim takımı almalıyım?
Misafir için havlu nevresim sayısı nasıl olmalı?
Mutfak gereçlerinde ya da genel tüm ihtiyaçlar da şunlar olmalı bir evde dediğiniz ürünler neler?
Ben alternatif başlıklarda ki listeleri incelediğimde bunalıyorum. Bu kadar eşya kullanıp kullanmayacağımdan emin olamıyorum.
Mesela misafir için ayrı yemek takımı ve kaşık çatal takımı almak istemiyorum.
Kahvaltı seti gerekli midir? 12 kişilik Yemek takımında bulunanan servis tabakları yeterli diye düşündüm ama tabi kahvaltılıkları servis edecek bir set gerek sanırım. Kısacası karman çormanım.
Yardımcı olacak önerilerinize açığım
tebrik ederim cok dogru bir kararBende en büyük sadeyi yaptım kendime facebook kapattım çok şükür acayip bağımlı idim oh ne güzel kimsenin hayatını beni ilgilendirmiyor artık
papatya inan kapatsan aslinda hayatinda koca bir bosluk dolacak. sen orada kaybettigin zamanla sevdiklerine ve yapmak istedigin islere vakit ayiracaksin. bence bu adimi atacak cesaret sende var..Ne desen haklısın. Ben de nefret ediyorum aslında ama kapatılıyorum. Pek paylaşım yapmıyorum. Sanki hayatımda müthiş bir boşluk olacakmış bazı şeylerden geri kalacak mışım gibi hissediyorum.
Ben Facebook'ta hemen hemen hiç paylaşım yapmıyorum. İnstagram daha çok kullanıyorum. Hem daha düzeyli geliyor bana. Facebook iyice ayağa düştü artık. Ama yine de kapatamıyorum. Bakalım kendime bir süre verdim. O gün kapatacağımM maviduvar1 benim de facebook kapanmış şifreyi de unuttum,
Ama durum işime geldi girmeyince daha güzel
benim de takıntım instagram
Pek çoğumuzun arzuladığı bir hayat bu. Sade, huzurlu, arınmış. Eşyanın yükünden, modanın baskısından, herkes gibi olma çabasından kurtulmak.. Saygınlığın parayla, giyim kuşamla, telefonun en üst modelini kullanmakla ilgili olmadığını görmek ve pratiğe dökmek...Bedenimiz gibi ruhumuzu da beslemek. Elimizden kayıp giden zamanın her dakikasına anlam katmak..Ve bu yolda dostlarla birlikte olup destek almak, destek vermek..
Umarım hep birlikte bu aşamaya ulaşırız.
tüm sayfaları bitirip atmaya başladım, sanırım eşimden gizli atmam lazım, çok biriktrici bi insan kendisi, oğlum daha da beter, sanırım erkeklerin çoğu böyle
Valla bravo
Neler Attiniz şu ana kadar yazın da biz de gaza gelelim :)
şuan yeni başladım, 100 sene öncesinin modası geçmiş örtüleri falan attım, çirkin boşuna yer kaplayan bir nevresim takımı, okunmasının gereksiz olduğunu düşündüğüm neden aldığımı bilmediğim 5-6 kitabı attım, kitapları ayıklayıp faydalı olabilecekleri kütüphaneye bağışlıcam gereksizler yine çöpe...
valla oraya buraya bakarken bile yoruldum, sanırım zamana yayarak atıcam, vermem gerekende 3 halı belirledim, şimdilik bu kadar
çeyizimden kalan ve hiiiç kullanmadığım danteller işlemeli örtüleride anneme götürcem kızcak ama napıyım ya, zaten kiracıyız ordan oraya hiç kullanmadığım şeyleri taşımaktan bıktım
Valla süper olmuş ilk etapta bu kadar aşama gayet güzel
Ben de oda oda gidiyorum o da iyi oluyor
Baza altından başlıyorum
Sonra başka bir gün kıyafetler
Sonra eşimin kıyafetleri (onunkini vermesi daha kolay oluyor ) hiç giymiyorsun üstünde hiç görmedim diyorum tamam diyor :)
Bazen öyle an geliyor ki bütün evi atasım geliyoraynen ben de zamana yayıcam aslına bakarsan evde beyaz eşya, tv, koltuklar dışında elle tutulur hiçbişey kalmamış
aslında bakarsan evlenirken aldığım hiçbişeyi görmek istemiyorum artık, 15 senedir aynı şeyler bi koltuklar halılar çamaşır makinesi değişti o zamandan beri
ayy yazdıkça daha da irrite oldum evden