- 19 Aralık 2008
- 3.280
- 1.898
- Konu Sahibi philosophy
- #3.761
bende köşe takımı var ancak ben sevmem aslında köşeleri Gösterdiğin takımın sadece bir tarafına oturulur. Bir çift misafirliğe gelse erkekler yan yana arkasındabirde kizlar size bir sey danismak istiyorum. simdi benim evim 3+1 tek bir odada koltuk takimim var digerleri bos. simdi kis gelince büyük oda soguk oluyor kücük odaya tasinmam lazim her kis bu böyle koltuk tasiyoruz acaba kücük odaya bi köse takimi alsam mi diyorum sonra vazgeciyorum. cok mu gereksiz sizce? kafam karisik bu konuda
ben beğenmedim. Şöyleki karı koca çift ya da anne babanız gelse, böyle bir takımda arkasına yaslanılacak tarafa iki adam otursa, karşı tarafta oturacakların sırtı duvara gelecek. Rahat değil, bu çok küçük oturma odaları için olabilir. Yanına puf alma bence çok lıuzümsuz
Benim eski evimin oturma odası çok büyüktü. Köşe ve iki Berjer almıştım. Şu an oturma odam daha küçük.
Bir de kumaşı kötü göründü. Silinmesi için tay tüyü ya da kadife gibi bir şey al.
Benimkinin fotosunu atayım sana pazartesi. Telefonum dolmuş foto çekemiyorum yer kalmamış