- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.741
Sahip oldukca mutlu olma durtusu. Aslinda fark ediyoruz da. Ama o kadar cok etki altindayiz ki. Insanlarla medyayla. Zihnimiz surekli dolu@kikikoko merhaba, geçen sene bu konuyu açtığımdan beri çok değişiklik oldu bende. istediğim noktada değilim ama çok aşama kaydettim. Şuan birşey alırken harcadığım para değilde evde yapacağı kalabalık, kalabalık da fiziksel manada yer kaplama değil, zihnen yoruyor. giymediğim kıyafetler,onların bi gün giyerim diye kenarda beklemesi zihnimi yoruyor. ama hala hiç düşünmeden bazı şeyler alabiliyorum, yeni demeyip çevreme veriyorum bu kez aldıklarımı. tek tip bir kıyafet tarzı benimsemek istiyorum, içinde rahat ettiğim, birbiriyle kombinleyebileceğim.her kıyafete ayakkabı ayrı, çanta ayrı... çok sıkılıyorum.eskiyene kadar kullanmak istiyorum eskiden olduğu gibi. bir de sosyal medya veya bilgiye bu kadar kolay erişim de rahatsız ediyor. insanların özel hayatlarını paylaşma çılgınlıkları bir yana, yazı, haber, düşünce gibi paylaşımlar da rahatsız ediyor beni,okuyamıyorum. çünkü herşey zihnimizin ürünü, yani dış dünya kaynaklı, hayatımızda çoğu şey öyle olması gerektiğini düşündüğümüz için, çok bilgi de iyi değil bu açıdan. zihin değil de ruh, yani içsel isteklerini takip ederse insan kendiliğinden sadeleşir zaten herşey ve mutluluk da gelir diye düşünüyorum.
gercekten mi. Bana da yardimci olun lutfenKalabalık evlerde ben de aynı şeyi düşünüyorum
Bu evi 1 gün bana bıraksınlar ne kadar fazlalık varsa evi arındırayım diye düşünürüm
gercekten mi. Bana da yardimci olun lutfen
Merhaba bir süredir sessiz sedasız takipteyim. Bikac gunde bir okuyorum yazdıklarinizi.
Sosyal sitelerde uzun süredir arkadaşlarimin bildirimleri gözükmüyor. Gruplara üye oldum onların bildirimlerini görüyorum. Aslında onlardan da çıkmayı düşünüyorum ama ev ve yemek işlerinde güzel fikirler oluyor onlara bakıyorum. Pratik olmak zaman kazanmak benim için çok önemli. Yogunum çünkü. On dakika on dakikadır benim için.
Sosyal medyada insanlar aslında mutsuzluklarini paylaşıyor. Gulerken bir yığın resim var sonra dusunuyorum o resimden sonrasını. Mutluluğunu ispatlamak zorunda hissediyorlar galiba.
Tasindim bir yığın eşya attım. Kisliklari ayırdım kilo nedeniyle olmayanları verdim. Yeni kışlık almam lazım. Kıyafetin çok az
Bu konuyu yeni gördüm cok beyendim demekki benim gibi olan insan cok .Memnun oldum benim bir ablam var aslında 3tane var ama birtanesi eşya almaktan ve atmaktan bıkmıyor şaşıyorum.Kendisine bana anlatınca inanın beni çok yoruyor.@kikikoko merhaba, geçen sene bu konuyu açtığımdan beri çok değişiklik oldu bende. istediğim noktada değilim ama çok aşama kaydettim. Şuan birşey alırken harcadığım para değilde evde yapacağı kalabalık, kalabalık da fiziksel manada yer kaplama değil, zihnen yoruyor. giymediğim kıyafetler,onların bi gün giyerim diye kenarda beklemesi zihnimi yoruyor. ama hala hiç düşünmeden bazı şeyler alabiliyorum, yeni demeyip çevreme veriyorum bu kez aldıklarımı. tek tip bir kıyafet tarzı benimsemek istiyorum, içinde rahat ettiğim, birbiriyle kombinleyebileceğim.her kıyafete ayakkabı ayrı, çanta ayrı... çok sıkılıyorum.eskiyene kadar kullanmak istiyorum eskiden olduğu gibi. bir de sosyal medya veya bilgiye bu kadar kolay erişim de rahatsız ediyor. insanların özel hayatlarını paylaşma çılgınlıkları bir yana, yazı, haber, düşünce gibi paylaşımlar da rahatsız ediyor beni,okuyamıyorum. çünkü herşey zihnimizin ürünü, yani dış dünya kaynaklı, hayatımızda çoğu şey öyle olması gerektiğini düşündüğümüz için, çok bilgi de iyi değil bu açıdan. zihin değil de ruh, yani içsel isteklerini takip ederse insan kendiliğinden sadeleşir zaten herşey ve mutluluk da gelir diye düşünüyorum.
Ay abla cok gaddarmissin sen de yaaZaman özellikle bu devirde herkes için çok daha önemli .. Ev ve yemek işleri için öğrendiklerinizi yazar mısınız ? bize de faydası olur ..
Aklımda olan çok bisey yok canım muhtemelen sizde biliyorsunuzdur yazayım amaZaman özellikle bu devirde herkes için çok daha önemli .. Ev ve yemek işleri için öğrendiklerinizi yazar mısınız ? bize de faydası olur ..
Bence çekyat alabilirsin.birde kizlar size bir sey danismak istiyorum. simdi benim evim 3+1 tek bir odada koltuk takimim var digerleri bos. simdi kis gelince büyük oda soguk oluyor kücük odaya tasinmam lazim her kis bu böyle koltuk tasiyoruz acaba kücük odaya bi köse takimi alsam mi diyorum sonra vazgeciyorum. cok mu gereksiz sizce? kafam karisik bu konuda
Bence çok güzelmiş.Altını çekmeden süpürüp silebilirsin.
evet en güzel tarafida o galiba. hep gereksiz geldi ikinci bi koltuk almak ama bi büyük oda bi kücük oda derken dolanip duruyoruzBence çok güzelmiş.Altını çekmeden süpürüp silebilirsin.
Bence bu güzel al canım.Her zaman eşya taşımakta zor.evet en güzel tarafida o galiba. hep gereksiz geldi ikinci bi koltuk almak ama bi büyük oda bi kücük oda derken dolanip duruyoruz
tesekkürler canim fikir icin birde mobilyacilara bakip kararimi verecegim artik..Bence bu güzel al canım.Her zaman eşya taşımakta zor.