- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.601
papatya çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi nasılsın@_asmunikal_ ben de buradayım Canım. Yüzüm ve kollarım yandı. Hastane hastane doktor doktor geziyorum. Moralim acayip bozuk
Çok teşekkür ederim. Daha iyiyim. Tedavim devam ediyor hala. Hem antibiyotik alıyorum hem de türlü türlü merhem. Zaman Zaman çok moralim bozulsa da iyi olmaya çalışıyorum.papatya çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi nasılsın
papatya bırak bu depresif halleri...Çok teşekkür ederim. Daha iyiyim. Tedavim devam ediyor hala. Hem antibiyotik alıyorum hem de türlü türlü merhem. Zaman Zaman çok moralim bozulsa da iyi olmaya çalışıyorum.
Gittim canım. Çok da beğendim.papatya bırak bu depresif halleri...
yakışmıyor sana.
yaz geldi. tatillerden bahset.
gittin mi ispanyaya.
neden böylesin seni üzen bir şey mi oldu?Gittim canım. Çok da beğendim.
Hatta yaz tatili için özene bezene bir haftalık program yapmıştık eşimle. Rezervasyonlar filan. Ama ben böyle olunca Nasıl olacak bilmiyorum. Yine çıkacağız ama......
İyğleşme süreci 2-4 hafta yazıyor nette. Elimden geldiğince tedavimi yapıyorum. Ama aynaya baktığım an bütün enerjim çekiliyor sanki...
Çok teşekkür ederim.... Olumlu düşünmeye pozitif olmaya çalışıyorum.
Yok Can'ım ya. Ben bi kaza geçirdim. Psikolojik bi sıkıntı değil ama kazanın vücudumda oluşturduğu deformasyon nedeniyle psikolojim pek iyi değil.neden böylesin seni üzen bir şey mi oldu?
yoksa hani bir anda sebebsiz olan bir şey mi? m.uzerli olmuştu ya ondan mı...
yine çık tatile ama böyle olsanda rol yap yanındakilerde üzülür bir şey anlamazsınız..tatilinizden.
çok çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. aracınıda yeni almıştın demi..Yok Can'ım ya. Ben bi kaza geçirdim. Psikolojik bi sıkıntı değil ama kazanın vücudumda oluşturduğu deformasyon nedeniyle psikolojim pek iyi değil.
Papatya inşallah iğleşirsin kendini üzme Can'ım benim.Yok Can'ım ya. Ben bi kaza geçirdim. Psikolojik bi sıkıntı değil ama kazanın vücudumda oluşturduğu deformasyon nedeniyle psikolojim pek iyi değil.
Çok teşekkür ederim. İnşallah iyileşirim. SağolasınPapatya inşallah iğleşirsin kendini üzme Can'ım benim.
P pitho86 yalnızlıktan korkuyorsan kendini sevmiyorsundur ( psikoloğum söylemişti bu cümleyi). Gerçekten de öyleydi. Gerekli gereksiz bir sürü insan vardı hayatımda. Gerilsem de kasılsam da görüşmeye devam ediyordum.çinlü beni sevmezlerse ne yaparım korkusu vardı bende. Sonra kendimle vakşt geçirmeyi yani kendimi sevmeyi öğrendim. Şimdi günlerce evden çıkmasam sıkılmam. Çünkü böyle daha mutluyum.
sızınle aynı durumdayım tek farkla...Çok faydalı bir konu... Uzun zamandır hayatımda birşeylerin yanlış gittiğini düşünüyordum ama yanlış giden ne, bunu bilmiyordum. Bu konuyu tesadüfen keşfettim forumda... Ve aradığım buymuş dedim. Konuyu takipteyim artık, başa dönerek okumak istiyorum...
Herşey iyi güzel de, benim hayatımdaki en büyük sıkıntı hayatımdaki boş insanlar. Ama maalesef bir engel var bu insanları hayatımdan çıkartmama.
Çünkü hayatımda oldukça az insan var. Akrabalarımla hiç görüşmüyoruz. Arkadaşım da az... Komşu vs. hiç yok. E hayatımda olanların da çoğu kafama uymuyor, beni geriyor. Ben bu insanları da silersem tamamen tek kalacağım. Kelimenin tam anlamıyla yapayalnız olmak beni korkutuyor.
Bu tipler de olmasa annem, babam ve eşim kalacak hayatımda... O zaman ne olacak?
Sırf bu sebepten görüşmek zorunda kalıyorum ve bu beni çok yoruyor. Sizce ne yapabilirim?
sızınle aynı durumdayım tek farkla...
ben kalabalıklar ıcınde yalnızım..
butun arkadas cevremı ısyerımdekıler dahıl ıyınıyetımı suıstımal ettıgı ıcın sıldım tek tek...
bundan pısman mıyım ? Asla..
yalnız kaldıgım ıcın aslına bakarsak kotu bır durum evet sızı cok ama cokkk ıyı anlıyorum... cunku ben de ınsanlık halı cok cabuk uzulen moralı bozulan strese gıren bır ınsanım.. bunu hemen anlatıp kendımı rahatlatmak ıstedım her zaman..
ama zamanla gordum kı derdımı sıkıntımı anlattıklarım yanımda degıl karsımda duruyorlarmıs..
o yuzden yavas yavas toparlanmaya ve alısmaya calısıyorum bu duruma.
en guzelı ne bılıyor musunuz??
kımseye hesap verme derdım yok..sevdıgım ınsanlarla ılgılı kotu sozlerını ısıtmek zorunda kalmak yok...bunlar cogaltılabılır..
benım de arkamda sadece ve sadece aılem var baska kımse yok..
o yuzden yanınızda olanlara sahıp cıkın sımsıkı sarılın ve asla bırakmayın..Rabbım sevdıklerınızı cogaltsın...
Aynen öyle... Dert anlatınca belli bir süre sonra pat önüne getiriveriyorlar. Her seferinde ayy ne saflık yapmışım diyorum ama yine ben aynı ben...
Götürdükleri getirdiklerinden çok daha fazla bu tiplerin...
Hayatıma bir an önce çeki düzen vermeliyim bu konuda. Tahammülüm kalmadı, inşallah ben de sizin gibi böyle bir temizlik yapabilirim.
Aminnn, çok teşekkürler güzel dileğiniz için. En güzeli sevdiklerimizle sımsıkı olmak...
Çocuğunuz olacakmış çok güzel
Kendinizi ona adayın zaten o tüm vaktinizi alır o zaman böyle düşünmezsiniz