- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.581
benim de orta boyda süet bir çizmem vardı,bileğe yakın kestirdim,mis gibi giydim soğuk olmayan günlerdemerhaba kızlar bende 2 sene once atandım
daha once cok para harcamıım annemlere yuk olmiim dıye hep bırıkım yapardım ama azcık aldıgım maasla nereye kadar bırıktıreceksın
ama oyle gorduma ennemden ablam bıle bana cimri dıyordu bende anlam veremıyordum acaba ben mı yanlış yapıyorum dıye aldıgım seylerı yıllarca kullanırım ablam yıne aynı seyı soyler hepeskılerı gıyıyorsun dıye ama elımde hep para olur benım onun elınde 5 kurusu olmaz ve asıl cimri bence o cunku 5 kurusun hesabını yapar yardım ederken bırıne bende düşüneden elımdekını yardım yapacaksam harcardım.
şimdi ise eşimi borca soktum ev aldık benım maaaşla gecınıyoruz Allah yardım ediyo çok şükür gecınıp gıdıyoruz
cok kıyafetım yok sadece topuklu cok ayakkabım var düğün nişan yenı gelınken kıyafetlerın altına gıydıgım ayakkabılar derken bıraz abartmısım onun dısında oyle on çeşit gomlek pantolonum yoktur yıkar yıkar gıyerım
bu topiği farkedınce bne kadar dogru yaptıgımı gordum kendımı kapıtalızmın kolesı yapmıcam asla gezıp gorecegım cok ulke yer yore varken neden çala çaputa para harciim dunyanın öbür ucunda yıyecegım bır yemegın hazzı varken sırf bırıne caka satıcam dıye yenı bı ayakkabı alayım? gecen sene kısın topukları eskıyen ayakkabımı yaptırdım onları gıyerım bu kış inşallah hayat felsefem böyle sonuna kadar gıder...
Ben varım bana zarar veren insanlardan kurtuldum çok şükür evim 75 metrekare koca koca sandalye almıştım onlarıda sattım 3 zihin Şehnaz vardı onlarıda elde çıkardım sadece orta sehbam kaldı kilerdeki 2 adet kirli sepeti ve 2 adet temiz sepetinide ablama verdim biriktirdiğim kavanozlarına anneme verdimartık facede pek takılmıyorum
Kusura bakmayın hızlı yazınca olmuş 3lü zigon sehbaAf buyrun 3 zihin şehna nedir
kızlar size bir sorum var
etrafımda bi kaç kişi var karşılaşıgımda merhaba demeden önce baştan başlıyolar incelemeye ayağıma kadar
konuşurken yüzüme bakmıyolar sürekli inceliyolar , konuşmasan olmuyo bazıları iş yerinde muhakkak karşılaşıyosun
etrafınızda böyle didik didik inceleyen birileri varmı varsa napıyosunuz ya?
merhaba diyip yanından geçiyorum ama beni izlediğini incelediğini biliyorum rahat edemiyorum....
konuşuyorum kaçmıyım diyorum konuşunca daha beter oluyo bu sefer abuk sabuk meraklı sorular soruyolar...
o gün ne giymişim , ne takmışım , kahvaltı yapmışmıyım , işe arabaylamı gelmişim gibi abuk sabuk sorulara maruz kalıyorum ....
hayatımdan çıkarmam mumkun diil aynı iş yerindeyiz bazılarıyla ... nasıl bi tavır takınmam lazım? birinin sizi incelediğini bildiğinizde nasıl davranıyosunuz?
benim de evde olunca tembellikle geciyor diger günler nöbet calisma canim Allah hayirlisini versin ramazanda bitti gitti su gibi bi haftamiz kaldi istebenim de orta boyda süet bir çizmem vardı,bileğe yakın kestirdim,mis gibi giydim soğuk olmayan günlerde
şimdi de diz altı yıpranmış kaprim var,onu da diz üstü kestirtcem
böyle tasarruflar yapıyorum ama geçen ay biraz ipin ucunu kaçırdım,150 tl civarı giyim alışverişi yaptım
bugün kızımın tüm oyuncaklarını döktüm,kullanmadıklarını,parçalananları,eşi olmayanları ayırdım
sadeleştikçe ferahlıyor insan
Saye- napalım cnm çok şükür sıcakla biraz ev temizliği biraz tembellik geçyor günler
sen nasılsın
o kadar güzel tanımlamışsın ki milletin ne yaptığı merak etmekten kurtulmak aslında içimizdeki o tırmalayan canlıyı zaptetmek yani ... ve inanılmaz bir özgürlük banane diyebilmek...Bende bu sadelestitdiginizi olayına tamamıyla katılmam gerek. O kadar çok sayfa var ki. İnsan hangisini okuyacağını şaşırıyor. Ama bende sadelestitdiginizi yoluna baş koydum.facebooku iki senedir kullanmıyorum. Milletin ne yaptığını merak etmekten kurtuldum.ancak bazı önemli haberlerden bir haber kalıyorum. Facebook sanki insanın tüm hayatını kaplamış gibi bir intiba var bende.
:) asmucum burdayım:)
kolay gelsin.:) asmucum burdayım:)
ramazandan dolayı pek enerjim kalmıyo hep böyle bi yatış moduna geçesim var:)
ramazan temizliğine girişicem pazartesi günü kendimi ona hazırlıyorum:)
Y yesil_zeytin_ ben de buradayım Canım. Yüzüm ve kollarım yandı. Hastane hastane doktor doktor geziyorum. Moralim acayip bozuk
aaaa çok geçmiş olsun.Y yesil_zeytin_ canım sağol. Bayağı Ateş'le yandı.Tüm yaşam enerjim bitti.
çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm. sadece yüzün mü. durumun nasıl. doktorlar ne diyorY yesil_zeytin_ canım sağol. Bayağı Ateş'le yandı.Tüm yaşam enerjim bitti.
papatyacımY yesil_zeytin_ ben de buradayım Canım. Yüzüm ve kollarım yandı. Hastane hastane doktor doktor geziyorum. Moralim acayip bozuk