- 24 Kasım 2008
- 2.033
- 2.223
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.621
M maviduvar1 , cok cok gecmis olsun canim.cok sükür burdasin,evladin esin yaninda, yaralar da iyilesir zamanla.ölümden haric herseyin caresi var.salma kendini hersey yoluna girecektir .öpüyorum seniYok Can'ım ya. Ben bi kaza geçirdim. Psikolojik bi sıkıntı değil ama kazanın vücudumda oluşturduğu deformasyon nedeniyle psikolojim pek iyi değil.
Özlemişim bu sayfayı,bana çok şey kattığını düşünüyorum.Hamile kalamıyorum diye bunalıma girdim resmen, kafama çok şey taktım.Kadınlar kulubünü de bıraktım bu sürede .Sadeleştirmeye çalıştığım hayatıma geri dönmek için tekrar bu sayfaya geldim.
Çok teşekkür ederim canım. İnşalalh daha iyi olacağım. Daha önceden rezervasyonlarımız vardı. Tatile çıktık.M maviduvar1 , cok cok gecmis olsun canim.cok sükür burdasin,evladin esin yaninda, yaralar da iyilesir zamanla.ölümden haric herseyin caresi var.salma kendini hersey yoluna girecektir .öpüyorum seni
MerhabaGittim canım. Çok da beğendim.
Hatta yaz tatili için özene bezene bir haftalık program yapmıştık eşimle. Rezervasyonlar filan. Ama ben böyle olunca Nasıl olacak bilmiyorum. Yine çıkacağız ama......
İyğleşme süreci 2-4 hafta yazıyor nette. Elimden geldiğince tedavimi yapıyorum. Ama aynaya baktığım an bütün enerjim çekiliyor sanki...
Çok teşekkür ederim.... Olumlu düşünmeye pozitif olmaya çalışıyorum.
Merhaba sade yaşamcılar.
Ben ve eşim eşya kalabalığını sevmeyen insanlardanız hayatımızın bir çok alanında sadelikten yanayız. Şimdi bir bebek bekliyorum büyük konuşmak istemiyorum ama onun odasını da devasa bebek odası mobilyalarıyla doldurmak istemiyorum. Uyuması için beşik, eşyaları için şifonyer asılacak eşyaları içinde duvar raflarının alt kısmına çıta ekletip hem dekor hem ihtiyaç olarak kullanmayı planlıyorum. Örnekleri mevcut.
Yani bebeğin kullanmayacağı bir oda değil anne bebek odası oluşturmaya çalışacağın.
Bu fikrim doğal olarak çevrem tarafından nahoş karşılandı. Ama benim hayatım benim kurallarım.
Hepinize sevgiler.
çok teşekkür ederim...chilekciko senin mesajından sonra bende poşetleri katlayacağım, diğer türlü çok yer kaplıyor.. :) Ve sirke, efsanevi bir temizleyici hele helede karbonatla birleşirse en zorlu lekeleri bile çıkarıyor.. :)
kalinkaselin Evin düzenli hali adlı konuda dolap içlerinizin resmini görmüştüm maşallah çok düzenli tertibi yerinde bayansınız hele şimdi atılacakları attım demişsiniz eminimki dahada düzenli görünüyordur.. :)
M maviduvar1 geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir, dikkatli tedavi ile geçmeyecek bişey değil.. :)
çok teşekkür ederim...
sabretmekten başka bir şey gelmiyor elimden artık
inşallah
Her şeyin başı sabretmek değil midir zaten? Her şey çok güzel olacak canım..
inşallah
çok teşekkür ederim.
umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.
cok güzel bi fikir kesinlikle kimsenin tepkisine bakmayin siz nasil isterseniz öyle yapin.. bizim toplumumuz artik alismis evi irili ufakli esyayla doldurmaya bizim gibilere degisik gözle bakiyorlar. benim cocugm olsa bende kesinlikle sizin ghibi yapardim ... saglikla gelsin bebeginiz huzurla mutlulukla yasayin insallahMerhaba sade yaşamcılar.
Ben ve eşim eşya kalabalığını sevmeyen insanlardanız hayatımızın bir çok alanında sadelikten yanayız. Şimdi bir bebek bekliyorum büyük konuşmak istemiyorum ama onun odasını da devasa bebek odası mobilyalarıyla doldurmak istemiyorum. Uyuması için beşik, eşyaları için şifonyer asılacak eşyaları içinde duvar raflarının alt kısmına çıta ekletip hem dekor hem ihtiyaç olarak kullanmayı planlıyorum. Örnekleri mevcut.
Yani bebeğin kullanmayacağı bir oda değil anne bebek odası oluşturmaya çalışacağın.
Bu fikrim doğal olarak çevrem tarafından nahoş karşılandı. Ama benim hayatım benim kurallarım.
Hepinize sevgiler.
selam sadeler 3 gün süren temizlik maceramin sonunda bi büyük koli kagit atik cikardim geri düsüme gitti. mutfakta atilmasi gerekenleri attim.. derin dondurucumu bosalttim. ve bi büyük torba kiyafet ayirdim. 3 tane canta ayirdim verilecek cok rahatladim...
inşallah.Papatya çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin en kısa zamanda sağlığına kavuşursun dilerim.
Çok teşekkür ederim, güzel dilekler ve pozitif enerjiler kadar hiçbir şey mutlu etmiyor beni. :) Kararlıyım zaten bu yönde ilerleyeceğim. Bebek alışverişini bile çok isabetli ve mantıklı yapacağım, ihtiyacımız kadar olanını temin edeceğim.cok güzel bi fikir kesinlikle kimsenin tepkisine bakmayin siz nasil isterseniz öyle yapin.. bizim toplumumuz artik alismis evi irili ufakli esyayla doldurmaya bizim gibilere degisik gözle bakiyorlar. benim cocugm olsa bende kesinlikle sizin ghibi yapardim ... saglikla gelsin bebeginiz huzurla mutlulukla yasayin insallah
Süpersinnn. :)
su dönemde ihtiyaciniz olan en önemli sey pozitif enerji kararin cok isabetli birde iside birakacaksan kesinlikle yolundan dönmeÇok teşekkür ederim, güzel dilekler ve pozitif enerjiler kadar hiçbir şey mutlu etmiyor beni. :) Kararlıyım zaten bu yönde ilerleyeceğim. Bebek alışverişini bile çok isabetli ve mantıklı yapacağım, ihtiyacımız kadar olanını temin edeceğim.
İşten de ayrılacağım bir süre sonra böylece hem bütçemizde kontrol altına tutabilirim.
Hepinize sevgiler.