sade yaşam

Yok Can'ım ya. Ben bi kaza geçirdim. Psikolojik bi sıkıntı değil ama kazanın vücudumda oluşturduğu deformasyon nedeniyle psikolojim pek iyi değil.
M maviduvar1 , cok cok gecmis olsun canim.cok sükür burdasin,evladin esin yaninda, yaralar da iyilesir zamanla.ölümden haric herseyin caresi var.salma kendini hersey yoluna girecektir .öpüyorum seni ❤️

Özlemişim bu sayfayı,bana çok şey kattığını düşünüyorum.Hamile kalamıyorum diye bunalıma girdim resmen, kafama çok şey taktım.Kadınlar kulubünü de bıraktım bu sürede .Sadeleştirmeye çalıştığım hayatıma geri dönmek için tekrar bu sayfaya geldim.

Aidin Salih in kitabını okuyun
Hacamat ve sülük tedavilerini araştırın
Belki karatay beslenmesini eşinizle uygulamak da etkili olabilir

M maviduvar1 , cok cok gecmis olsun canim.cok sükür burdasin,evladin esin yaninda, yaralar da iyilesir zamanla.ölümden haric herseyin caresi var.salma kendini hersey yoluna girecektir .öpüyorum seni ❤️
Çok teşekkür ederim canım. İnşalalh daha iyi olacağım. Daha önceden rezervasyonlarımız vardı. Tatile çıktık.
Dua ediyorum. Lütfen siz de dualarınızı esirgemeyin benden.

Gittim canım. Çok da beğendim.
Hatta yaz tatili için özene bezene bir haftalık program yapmıştık eşimle. Rezervasyonlar filan. Ama ben böyle olunca Nasıl olacak bilmiyorum. Yine çıkacağız ama......
İyğleşme süreci 2-4 hafta yazıyor nette. Elimden geldiğince tedavimi yapıyorum. Ama aynaya baktığım an bütün enerjim çekiliyor sanki...
Çok teşekkür ederim.... Olumlu düşünmeye pozitif olmaya çalışıyorum.
Merhaba
Mesajını görünce yazmak istedim
Daha önce benimde yüzüm ve kollarım yanmıstı
Kimyasal yanığı
Konuşamıyordum dahi
İyi bir tedavi dikkatli davranma sonucungeçti gitti
Hiç moralini bozma canın sağolsun geçip gidiyor iz dahi kalmadı bende
Doktorumun verdiği antibiyotık ve kremleri düzenli kullanmıştım isimlerini hatırlamıyorum şuanda
Onun dışında anestol silverdin ve furacini karıştırıp sürüyordum
Elma kabuğuyla yüzüme kompres yapıyordum
Sonlara doğruda annemin alovera bitkisini ele geçirip yapraklarının arasındaki jeli krem olarak kullandım
Kısa sürede atlatırsın umarım moralini yüksek tut
Geçmiş olsun:KK19:

Günaydin canlar :) nasilsiniz herkes iyidir insallah.
Sade yasam'a bir adim daha attim ve waatsap listemde dolayisi ile Telefon Rehberimden görüsmedigim tüm kisileri sildim.Ne aci ki bi kisiler akrabalarim yani kuzenlerim ve onlarin esleri oldu.Uzun zamandir düsünüyordum ama bende onlar gibi yaptim,benimle görüsmezler ama takip etmekten ne yaptigimi bilmektende geri kalmazlar.Dün cok düsündüm,benimle konusmayan,görüsmeyen,isleri kiskanclik ve hava atmak olan bi insanlara Hic ihtiyacim yok.Listemde durdukca daha mutsuz ve huzursuz oldugum icin hemen sildim.üstümden bir yük kalkti sanki.iyi geldi.
SosYal medyada cok sükür yoklar,oralari eglence olsun diye kullaniyorum.simdilik bi rahstsiz edici bir durum olmadigi icin dursun onlar.
Buraya ugramadigim dönemde bayagi birseyler attik.oturma odamda hantal bir dolap vardi onu attim ve bodrum cok dolmustu Ordan da bayagi birseyler attik.
Bakalim ilk firsatta dolap ici düzenlenip lazim olmayan diger birikmis seyleride aticam.
Güzel bir gün olsun..

Merhaba sade yaşamcılar.
Ben ve eşim eşya kalabalığını sevmeyen insanlardanız hayatımızın bir çok alanında sadelikten yanayız. Şimdi bir bebek bekliyorum büyük konuşmak istemiyorum ama onun odasını da devasa bebek odası mobilyalarıyla doldurmak istemiyorum. Uyuması için beşik, eşyaları için şifonyer asılacak eşyaları içinde duvar raflarının alt kısmına çıta ekletip hem dekor hem ihtiyaç olarak kullanmayı planlıyorum. Örnekleri mevcut.
Yani bebeğin kullanmayacağı bir oda değil anne bebek odası oluşturmaya çalışacağın.
Bu fikrim doğal olarak çevrem tarafından nahoş karşılandı. Ama benim hayatım benim kurallarım.

Hepinize sevgiler.

chilekciko chilekciko senin mesajından sonra bende poşetleri katlayacağım, diğer türlü çok yer kaplıyor.. :) Ve sirke, efsanevi bir temizleyici hele helede karbonatla birleşirse en zorlu lekeleri bile çıkarıyor.. :)

kalinkaselin kalinkaselin Evin düzenli hali adlı konuda dolap içlerinizin resmini görmüştüm maşallah çok düzenli tertibi yerinde bayansınız hele şimdi atılacakları attım demişsiniz eminimki dahada düzenli görünüyordur.. :)

M maviduvar1 geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir, dikkatli tedavi ile geçmeyecek bişey değil.. :)

Merhaba sade yaşamcılar.
Ben ve eşim eşya kalabalığını sevmeyen insanlardanız hayatımızın bir çok alanında sadelikten yanayız. Şimdi bir bebek bekliyorum büyük konuşmak istemiyorum ama onun odasını da devasa bebek odası mobilyalarıyla doldurmak istemiyorum. Uyuması için beşik, eşyaları için şifonyer asılacak eşyaları içinde duvar raflarının alt kısmına çıta ekletip hem dekor hem ihtiyaç olarak kullanmayı planlıyorum. Örnekleri mevcut.
Yani bebeğin kullanmayacağı bir oda değil anne bebek odası oluşturmaya çalışacağın.
Bu fikrim doğal olarak çevrem tarafından nahoş karşılandı. Ama benim hayatım benim kurallarım.

Hepinize sevgiler.

Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız evladınızı inşallah.. :)
Hem bebek için hem de sizin için en iyisi böyle bencede.. O kadar eşya kalabalığının içinde el kadar masum bunalır.. İhtiyaç olduğu kadarı kafi bencede.. :)

chilekciko chilekciko senin mesajından sonra bende poşetleri katlayacağım, diğer türlü çok yer kaplıyor.. :) Ve sirke, efsanevi bir temizleyici hele helede karbonatla birleşirse en zorlu lekeleri bile çıkarıyor.. :)

kalinkaselin kalinkaselin Evin düzenli hali adlı konuda dolap içlerinizin resmini görmüştüm maşallah çok düzenli tertibi yerinde bayansınız hele şimdi atılacakları attım demişsiniz eminimki dahada düzenli görünüyordur.. :)

M maviduvar1 geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir, dikkatli tedavi ile geçmeyecek bişey değil.. :)
çok teşekkür ederim...
sabretmekten başka bir şey gelmiyor elimden artık

selam sadeler 3 gün süren temizlik maceramin sonunda bi büyük koli kagit atik cikardim geri düsüme gitti. mutfakta atilmasi gerekenleri attim.. derin dondurucumu bosalttim. ve bi büyük torba kiyafet ayirdim. 3 tane canta ayirdim verilecek cok rahatladim...

Merhaba sade yaşamcılar.

Hepinize sevgiler.
cok güzel bi fikir kesinlikle kimsenin tepkisine bakmayin siz nasil isterseniz öyle yapin.. bizim toplumumuz artik alismis evi irili ufakli esyayla doldurmaya bizim gibilere degisik gözle bakiyorlar. benim cocugm olsa bende kesinlikle sizin ghibi yapardim ... saglikla gelsin bebeginiz huzurla mutlulukla yasayin insallah

selam sadeler 3 gün süren temizlik maceramin sonunda bi büyük koli kagit atik cikardim geri düsüme gitti. mutfakta atilmasi gerekenleri attim.. derin dondurucumu bosalttim. ve bi büyük torba kiyafet ayirdim. 3 tane canta ayirdim verilecek cok rahatladim...

Süpersinnn. :)

cok güzel bi fikir kesinlikle kimsenin tepkisine bakmayin siz nasil isterseniz öyle yapin.. bizim toplumumuz artik alismis evi irili ufakli esyayla doldurmaya bizim gibilere degisik gözle bakiyorlar. benim cocugm olsa bende kesinlikle sizin ghibi yapardim ... saglikla gelsin bebeginiz huzurla mutlulukla yasayin insallah
Çok teşekkür ederim, güzel dilekler ve pozitif enerjiler kadar hiçbir şey mutlu etmiyor beni. :) Kararlıyım zaten bu yönde ilerleyeceğim. Bebek alışverişini bile çok isabetli ve mantıklı yapacağım, ihtiyacımız kadar olanını temin edeceğim.
İşten de ayrılacağım bir süre sonra böylece hem bütçemizde kontrol altına tutabilirim.

Hepinize sevgiler.

:KK19:
Çok teşekkür ederim, güzel dilekler ve pozitif enerjiler kadar hiçbir şey mutlu etmiyor beni. :) Kararlıyım zaten bu yönde ilerleyeceğim. Bebek alışverişini bile çok isabetli ve mantıklı yapacağım, ihtiyacımız kadar olanını temin edeceğim.
İşten de ayrılacağım bir süre sonra böylece hem bütçemizde kontrol altına tutabilirim.

Hepinize sevgiler.
su dönemde ihtiyaciniz olan en önemli sey pozitif enerji kararin cok isabetli birde iside birakacaksan kesinlikle yolundan dönme:KK19: sevgiler..

uzun zaman sonra kkya girdim. bende aylardır bu konu üzerinde düşünüyordum. ama şu an hala hazır hissetmediğimi fark ettim. evimdeki gereksiz şeyleri atabilmek için önce kocamı değiştirmem gerekiyor. birşeyi vermek istedğimde birgün lazım olursa asla almam diye tehdit edince bi durup gene vazgeçiyorum. ona kalsa çizilmiş mahvolmuş teflon tava bile atılmaz. hala kullanılır :KK43:

X