Kızlar gunaydin hafta sonu icime sinen sekilde ev temizliği yaptım hamile olduğum icin esim yapiyordu o da pek icime sinmiyordu.. Gecen haftalarda kuzenimin kizinin dogum gunu partisi vardi oraya gittiğimizde tesekkur hediyeleri dagitmisti suslu bir poset icinde sekerler bonibonlar maskeler tokalar vardi beklettim bir hafta, bir de evde esimin bana aldigi ojeler vardi sırf sisesi güzel diye (oje kullanmami sevmez pek, bebekli siselerdi) 10 kadar ojeyi de o suslu posete koyup esimin yegenine karne hediyesi verdim..Kpss ye girmistik esimle 3 kutu da kalem silgi vs vardi onlarida verdim. Hem ivir zivirdan kurtuldum. Hemde cocuk epey bi sevindi :)
Şuanda evde kullanmadigim fazla nevresimleri kenara koydum anneme memlekete gonderecegim. Kullanmadigim bavullarimi, orta sehpami satiliga cikardim satilmasini bekliyorum. Bunlar olunca da evde kullanmadigim halim var onu da kv ye yollayacagim yerine kilim tarzi birsey alacagim. Temizliği kolay olmalı.
Arka balkonu cok kullanmiyorduk ivir zivir ayakkabi kutulari vardi orayi temizledim, kutulari ayikladim.
Benim evimde market poseti cok birikiyor, onlarin hepsini katladim guzel pi posette biriktiriyorum. Genelde cop icin de kullaniyorum ama epey fazla geliyor onlari da gorumceme verecegim o soba yakiyor komur posetliyor. Magaza posetlerininde bir kismini gorumceme verecegim. Hazirladim da gecen geldiginde vermeyi unuttum.
Cok sukur ki facebook kullanmiyorum. Bir tek instgram ve pinterest var.. onlara da kendin yap projeleri ve yemek tarifleri icin bakiyorum.
Ev temizlerken deterjanlari da minimuma dusurdum. Fairy elde bulasik, Fairy makine ,Omo deterjan, cif ve sirke isimi goruyor. Cok onceden aldigim 3 sise prontom vardi. Onlarda bitsin almayacagim. Sirke temizlemez saniyordum ama gayet iyi temizliyor lavabolari ve piril piril parliyorlar. Yumusaticiya elveda dedim sayilir. Sampuan bebek sampuani ve sac kremi kullaniyorum. Saclarim cok uzun oldugundan taramak zor oluyor. Dus jeli sene oldu almiyoruz. Haci sakir isimizi goruyor.
Benden bu kadar gun gectikce sadelestigimi hissediyorum :)