- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- Konu Sahibi philosophy
- #3.361
yaziyi bende cok begendim ve hakli buldum paptya sadece orada olup biten herseyi muhafazakarlara mal etmesi disinda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaziyi bende cok begendim ve hakli buldum paptya sadece orada olup biten herseyi muhafazakarlara mal etmesi disinda...
ben de aynı şeyi düşünüyorum...bu durum artık herkeste var. muhafazakarları neden böyle bir kategoriye sokmuş anlamadım.yaziyi bende cok begendim ve hakli buldum paptya sadece orada olup biten herseyi muhafazakarlara mal etmesi disinda...
paylaştığın yazıyı ben de çok beğendim. aslında dediğin gibi bu durum herkeste var ve neredeyse bir hastalık haline gelmiş durumda. ama benim sosyal medyada denk geldiğim sayfalar hep muhafazakar hanımlara aitti. belki yazana da öyle denk gelmiştir hepben de aynı şeyi düşünüyorum...bu durum artık herkeste var. muhafazakarları neden böyle bir kategoriye sokmuş anlamadım.
canım aynı dert bende de vardı. o ağırlığından altında ezilinecek durumdaki yorganlar, kazık gibi yastıklar.bir de dikkat ettim burada herkes kayınvalidenin verdiklerinden kurtulma peşinde ki ben de onlardan biriyim
zamanında kendisine hediye gelen tabak çanak, ıvır zıvır ne varsa getirdi hepsini doldurdu evime. hepsi de zevkimin dışında olan kullanmayacağım şeyler. bir gün bir sinirlendim hepsini atıyordum. bir arkadaşıma dedim atacağım hepsini diye.o da köylerinde ihtiyacı olan çok insan olduğunu, istersem ona verebileceğimi söyledi. ben de doldurdum hepsini bir poşete götürdüm kendisine. o da köyde dağıtmış sağ olsun.
hadi hediye alırsın onu anlarım da, sırf kendi evin döküntü olmasın diye geldi bana yığdı hepsini
düğünde gelen hediyeler vardı, çoğunu kullanmadım. bir kısmını hediye ettim anneme teyzeme falan. bir iki parça sakladım belki kullanırım diye.
en son taşınma bahanesiyle kayınvalideciğimin! verdiği yün yorgandan kurtuluyorum hayırlısıyla. yün yorgan mı kaldı allasen onu da zaten kendi evinden döküntü kalksın diye verdi bana. hadi bilsem benim için uğraştı çabaladı bir şeyler yapmak için diye, hatıra olarak bile saklardım emeği var diye.
o değil de ben bir şeyleri atmayı çok seviyorum. inşallah kocamı da atmam arada
benimde yün yorganlarim var canim 3 tane ama kayinvalidem özenle hazirlamis onlari bende tutuyorum.. yastiklar vardi ben o pamuk yastiklari söktüm minder yaptim o yastik kiliflarininda icine elyaf koydum mis gibi oldu. bana gelen giden cok oluyor lazim oluyor bunlar .. tabak canak yok ama bende cok kayinvalideme ve anneme gelenleri ben onlara biraktim ister hediye etsin ister kullansinlar diye ..bir de dikkat ettim burada herkes kayınvalidenin verdiklerinden kurtulma peşinde ki ben de onlardan biriyim
zamanında kendisine hediye gelen tabak çanak, ıvır zıvır ne varsa getirdi hepsini doldurdu evime. hepsi de zevkimin dışında olan kullanmayacağım şeyler. bir gün bir sinirlendim hepsini atıyordum. bir arkadaşıma dedim atacağım hepsini diye.o da köylerinde ihtiyacı olan çok insan olduğunu, istersem ona verebileceğimi söyledi. ben de doldurdum hepsini bir poşete götürdüm kendisine. o da köyde dağıtmış sağ olsun.
hadi hediye alırsın onu anlarım da, sırf kendi evin döküntü olmasın diye geldi bana yığdı hepsini
düğünde gelen hediyeler vardı, çoğunu kullanmadım. bir kısmını hediye ettim anneme teyzeme falan. bir iki parça sakladım belki kullanırım diye.
en son taşınma bahanesiyle kayınvalideciğimin! verdiği yün yorgandan kurtuluyorum hayırlısıyla. yün yorgan mı kaldı allasen onu da zaten kendi evinden döküntü kalksın diye verdi bana. hadi bilsem benim için uğraştı çabaladı bir şeyler yapmak için diye, hatıra olarak bile saklardım emeği var diye.
o değil de ben bir şeyleri atmayı çok seviyorum. inşallah kocamı da atmam arada
yok yok veririm deniliyorda verilmiyor o kocalarcanım aynı dert bende de vardı. o ağırlığından altında ezilinecek durumdaki yorganlar, kazık gibi yastıklar.
misafire yatak yapsan ayıp, saklasan yer kaplıyor. bir de şu ortası delik yorgan kılıfları olur ya onlardan.
bi gün doldurdum hepsini bi poşete. çöpe gidiyordu ki alt komşum durdurdu. aldı onları. ihtiyacı olana öğrencilere vermiş.
ben de gittim english home dan mis gibi yastık yorgan aldım.
şu an evimde kv ye ait bi kocam var..
onu da isterse veririm desem de yok vermem be...
canım aynı dert bende de vardı. o ağırlığından altında ezilinecek durumdaki yorganlar, kazık gibi yastıklar.
misafire yatak yapsan ayıp, saklasan yer kaplıyor. bir de şu ortası delik yorgan kılıfları olur ya onlardan.
bi gün doldurdum hepsini bi poşete. çöpe gidiyordu ki alt komşum durdurdu. aldı onları. ihtiyacı olana öğrencilere vermiş.
ben de gittim english home dan mis gibi yastık yorgan aldım.
şu an evimde kv ye ait bi kocam var..
onu da isterse veririm desem de yok vermem be...
benimde yün yorganlarim var canim 3 tane ama kayinvalidem özenle hazirlamis onlari bende tutuyorum.. yastiklar vardi ben o pamuk yastiklari söktüm minder yaptim o yastik kiliflarininda icine elyaf koydum mis gibi oldu. bana gelen giden cok oluyor lazim oluyor bunlar .. tabak canak yok ama bende cok kayinvalideme ve anneme gelenleri ben onlara biraktim ister hediye etsin ister kullansinlar diye ..
o zaman senin kayinvalide hak etmis benimkiler gayet temiz yapilmis ve her yorgana iki yastik ve nevresim takimi diktirip hurca koymus tek tek sagolsunvalla benimki özenle falan hazırlamamış. eşimin sünnet yatağına serdiği yorganmış. yıllardır beklemekten rutubet lekesi olmuş.onun haricinde rahmetli anneannemden kalma bir yorgan var sanırım pamuklu, onu tutuyorum mesela. biz de memleketimizin dışına taşınacağımız için gelenim gidenim olacak. çok sıkışırsam gider alırım English Home dan dedim ben de M maviduvar1 gibi
sen hele o getirip eve yığdığı tabak çanağı görsen şok geçirirdino zaman senin kayinvalide hak etmis benimkiler gayet temiz yapilmis ve her yorgana iki yastik ve nevresim takimi diktirip hurca koymus tek tek sagolsun
zaten bu yeni evlenenlere ha bire tabak canak hediye getirenleri anlamiyorum ne yapacaklar o kadar tabagi canagi iki kisisen hele o getirip eve yığdığı tabak çanağı görsen şok geçirirdin
bari kullanacağım şeyler olsaydı...
çok basit. düğüne gelse 10 lira takmaya utanacak. onun yerine alıyor 5 tl ye bir kaseye tamamzaten bu yeni evlenenlere ha bire tabak canak hediye getirenleri anlamiyorum ne yapacaklar o kadar tabagi canagi iki kisi
evet mantikliçok basit. düğüne gelse 10 lira takmaya utanacak. onun yerine alıyor 5 tl ye bir kaseye tamam
oooh valla okurken ben ferahladım. şehir değişikliği sayesinde ben de bu mertebeye erişeceğimi düşünüyorumbana verilenler de özenle falan hazırlanmamıştı. teeee nuh gününden kalmaydı yani...
aman verdim gitti...
hatta kendisi düğünden sonra bana verdiği bir kaç şeyi de geri istemişti...onları evi görmek için gelen filan olursa diye vermişmiş...
ben de atıverdim herşeyini...
onu da attım...
kendisiyle bayramdan bayrama görüşerekten kafamdaki tüm sıkıntıyı da attım...
geri mi istedi yok artik sen kayinvalidenle bayramdan bayrama görüsmekle en iyisini yapirosun papatyabana verilenler de özenle falan hazırlanmamıştı. teeee nuh gününden kalmaydı yani...
aman verdim gitti...
hatta kendisi düğünden sonra bana verdiği bir kaç şeyi de geri istemişti...onları evi görmek için gelen filan olursa diye vermişmiş...
ben de atıverdim herşeyini...
onu da attım...
kendisiyle bayramdan bayrama görüşerekten kafamdaki tüm sıkıntıyı da attım...
biz aynı şehirde yaşıyoruz ancak bana pek bulaşamıyor artık...oooh valla okurken ben ferahladım. şehir değişikliği sayesinde ben de bu mertebeye erişeceğimi düşünüyorum
aynen geri istedi...geri mi istedi yok artik sen kayinvalidenle bayramdan bayrama görüsmekle en iyisini yapirosun papatya
biz aynı şehirde yaşıyoruz ancak bana pek bulaşamıyor artık...
aynen geri istedi...
hatta düğünde gelin evden çıkarken gelinin başına örtülen kırmızı bir eşarp benzeri şey var ya onu da komşudan almış..
onu da istedi...
vermedim tabi...
en son kurban bayramında görmüştüm sanırsam
bir de ramazan bayramında görürüm
yok artik gercekten oda fazla zorlamis. en güzeli az ve öz görüsmek fazla muhabbet tez ayrilik getirir hesabi. biz ayri sehirlerdeyizbiz aynı şehirde yaşıyoruz ancak bana pek bulaşamıyor artık...
aynen geri istedi...
hatta düğünde gelin evden çıkarken gelinin başına örtülen kırmızı bir eşarp benzeri şey var ya onu da komşudan almış..
onu da istedi...
vermedim tabi...
en son kurban bayramında görmüştüm sanırsam
bir de ramazan bayramında görürüm