- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi philosophy
- #3.161
Günaydın sadeler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo tünaydın efendimGünaydın sadeler.
Ay prenses çok güldüm kendime saate bakmadan günaydın yazmışım.ooo tünaydın efendim
yaa yok yahu bak biz meselâ kalkıp kahvaltı ettik 2. seans başladıAy prenses çok güldüm kendime saate bakmadan günaydın yazmışım.
gerçekten değişikmiş.annemin mahallede çok dar gelirli var demiştim iş arkadaşa...konuşma arasında.
bana poşetler dolusu kıyafet getirmiş.
üşenmedim başka iş ark ile baktık hepsine.
markaları ya twist ya yargıcı ya İpekyol.
etiketi bile duruyor.
üzüldüm onun adına.
bunlar niye böyle dedim ya ne bileyim 36 beden diye aldım eve geldim bol oldu kaldı öyle zaten indirimden aldım demez mi.
çok kızdım. ben yeni yeni sadeleşiyorum daha çok sey var dedi.
ondan öncede 3 çöp posetı yine kıyafet meyve sıkacağı, ceyızı herseyı...pufffff
Ne mutlu sana Can'ım.Benim kredi kartı bu ay resmen uçtu.Kredi kartı ekstreme baktım. Bu ay gerçekten gerekli olmayan hiç bir şey almadığımı gördüm. Mutluyum : )
desteklere teşekkür....
sanırım haklı olmak pek bişey ifade etmiyor çoğu zamna...hayatın hemen her konusunda...diğe r velilerle konuşmak..........yeni yıla girerken eğlence konusunda fikrimi söyledim...malum.yerli malı haftasını geçmiştik...başka okullarda kutlanmış bizde adı bile geçmemişti...biraz baş olan bir veliye söyledim...karıştırmayın ortalığı,öğretmen istemiyor oldu...aynen oldum...fikrinizi söyleyince mikser oluyorsunuz...
heh...toplantı olmuş...karar verilmiş....öğretmenimizin bir çok konuda la kayıt olduğunu düşünüyorum.
sadelikten de bir kaç şey yazayım konu dışı olmasın....kızkardeşim,annem cam eşya konusunda yeni bir şey gördüler mi hoşlarına gitti mi kendilerine alacakları zaman bana da alacaklarını söylüyorlar istemiyorum alma diyorum..var.yirmi küsür yıllık evliyim.daha çeyizden kırılmayan şeylerim var.bitsin...ihtiyaç olsun öyle alayım diyorum...o zaman ben alayım...
ya da kızıma ananesi şunu gördüm alıyiiım bunu gördüm vs vs vs ....fazlalıkların hepsi dolap bekçisi..eskiler derlermiş ya çocuğun yediği helal giydiği haram diye...
hem çok fazla eşya ve oyuncağın çocuğu doyumsuz yapacağına inanıyorum..gözlemlerim böyle...