sade yaşam

her gün kendinize 1 saat zaman ayırıyor musunuz? sadece kendiniz için harcadığınız 1 saatiniz oluyor mu? bugün bunu hiç yapmadığımı farkettim. boş boş oturmak istiyorum mesela hiç bir şey yapmadan,düşünmeden bomboş bir saat istiyorum kendime. hayatımı planlamaya karar verdim ve bu planlara uymayı da alışkanlık haline getirmeye. sizler kendinize nasıl zaman ayırıyorsunuz? bir gününüzü anlatır mısınız bana. yaşamlarınızda evleriniz kadar sade mi?

opilos neden boş boş oturmak istiyorsun ki
Ben bugün neler yaptım.
Sabah kahvaltı, çamaşır katlama, ütü, kitap okuma, öğle namazı, 50 dk spor ( tv izlerken yapıyorum. Sevdiğim programa denk getiriyorum spor saatini) , duş, zikirlerimi ve günlük dualarımı okudum ,ikindi namaz ve sonra başka şehirde yaşayan anneme geldim oğlumla.
Tv ye spor yaptığım saat dışında asla Zaman ayırmıyorum. Bazen haber ve gezi programları izliyorum. Onları izlerken de mutlaka başka birşey yapıyorum.

boş boş oturmak derken örnek sadece benimkisi. bak ne güzel bu kadar iş yapıp kendine de zaman ayırabiliyorsun. ama ben bunu yapamadığımı farkettim zamanı yetiremiyorum kendim için. günlerimi programlamaya karar verdim ve muhakkak kendim için bir zaman ayırıcam ve o zamanda canım ne isterse onu yaparak geçirmek istiyorum. sadece bana özel bir zamana ihtiyacım var. henüz planlama aşamasındayım.

Zaman en önemli şey. Mümkün olduğunca iyi değerlendirmek gerek.

Rejim yapıyorum öğlen yemeklerini bıraktım diyin yanınızda elma falan goturun onu yiyin bi sure ac kalırsınız ama kurtulursunuz

TanGO bu da iyi fikir. Kafamda öyle çok senaryo geliştirdim ki... Uzun bi bahaneler listesi oluşturdum resmen.

zaman zaman oluyor herkeste kendini ihmal ettigini dusunmek. ama soyle dusunmek lazim 24 saat var bu herkes icin ayni kendiniz icin zmn bulamiyorsaniz bazi seyleri kismalisiniz mesela tv internet telefon veya uykunuzdan cok az dahi feragat etseniz kendiniz icin zaman olusturmus oluyorsunuz.ama o zaman diliminde kendinizi gelistirecek veya mutlu hissedeceginiz seyler yapmalisiniz. kitap okuma birseyler arastirma spor yapma ibadet etme veya bir kursa gitme olabilir.bende bugun 1 saatimi kuran okuyarak gecirdim mesela. oglum ve babasi havuza gittiler boslugu bu sekilde degerlendirdim.simdi de oglum ogle uykusuna yatti ders caliscam o uyanana kadar. anliycan canim insan istedimi herseyi yapiyo sende illa ki bulursun kendine ayiracak zamani

çok yoğun çalışmaya başladım bu aralar sanırım bünyeme ağır geldi.çünkü bu telefon hiç susmuyor ve ben her an şirkete gidicekmişim gibi hazır olmaktan çok yoruldum. yarın ilk işim iş yükümün hafifletmesini talep etmek olucak.

günaydin kizlar nasilsiniz nöbetlerimin cok sIkIsIk olmadigi bi zaman denk getirip kiyafetlerimden cogunu ayirmaya karar verdim ama mesele o bos zamani bulmakta

ben mailimin ve telefonumun dolu olmasından nefret ediyorum. rahat her gün yapıyorumdur bu saydıklarını. kullanmadığım banka hesaplarını da 2015'in başında kapatmıştım. şu an sadece 3 hesabım var, üçü de işle ilgili :)

çok güzel yazmışsın. bu yaptığın uzun zamandır aklımda olan ve yapmak istediğim şey. ama henüz yapamıyorum. çünkü ben bunları yapmaya çalıştıkça eşim bana asosyal olduğumu ima ediyor. şu kısmını kabul ediyorum, herkesle anlaşamıyorum. ama gerçekten etrafımda şu an kafama göre kimse yok. ben de gelip burdaki topiklerde yazıyorum :)

Aman olma zaten çok şükür canım .Allah hepimize iyilik versin yanlış hatırladım demekki
Amin Can'ım.Aslında benimde sağlık sorunlarım var.Sadece burada yazmadım.Bir sürü ilaç kullandığımı yazmıştım ama onu kast etmediğini düşünüyorum.Yinede sağol.

Bu aralar kafayı gezmeye tozmaya taktım. Durup durup turları uçak biletlerini falan inceliyorum.
Bi de siyah pantalon almak istiyorum. Bi türlü AVmye yolun düşmedi m

benim ki manyaklık derecesinde bence. zaten hazırda 2 tane rezervasyonumuz var.
boşluğa mı düştüm ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…