- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.841
Ben çalışıyorum. Sabah 6 da kalkıyorum. Namazlarım dualarım derken bi saat geçiyor. Saat 7 de kahvaltı hazırlıyorum. 07:30 da oğlumu kaldırıp kahvaltı ettiriyorum. Okula bırakıp geliyorum. Ben de bazı sabahlar spor yapıyorum. Sonra da işe gidiyorum.Çok güzel. Ben şuan çalışmıyorum 7de kalkıp esimi yolcu ediyorum bir sure sonra uykum geliyor maalesef tekrar uyuyorum öğlen kalkiyorum
Benim de alınacak şeylerim var. Manikür seti almak istiyorum. Yarın uğrarım kozmetik mağazasına. Bakalım neler alacağım.Telefonun not defterine ihtiyaç listesi yapmaya başladım. Eyeliner ihtiyacım vardı onu yazdım. Kozmetik mağazasına gittim bütün mağazayı gezdim ama sadece ihtiyacım olan eyelineri alıp çıktım :) evde bitmek üzere olan kalitesiz bi tane vardı normalde onu da atmazdım eve gelir gelmez attım.hatta yenisini de bir sure kutusunda tutardım kutuyu da attım hemen rahatladım :)
Listem kafamda hazırP papatya sen de gereksiz şeyleri alma ihtiyaç listesiyle git listenin dışına çıkmak Yok diye kendini şartlardır. Evde bi sürü kozmetik ürünü var bitmeden yenilerini alıyordum artık onları bitiricem
evet bende yillardir calisiyorum evlenmeden önce aileme yardim ettim evlendim kendi borclarimiz bitmiyor bu böyle hayat boyu sürecek galibaYıllardır çalışıyorum arkadaşlarıma bakıyorum aynı maaş onlar da alıyor. ama geziyorlar birikim de yapıyorlar. ben işe başladığımdan beri borç ödüyorum.ailemin borçları vardı. evlendim kendi borçlarımı ödüyorum. tam maaşımı aldığım günü görsem ne mutlu olacağım. işte o zaman alışverişi tam yapacağım.
Bence o kıza imrenmeyi de bırakın :) tatil için fikir alabileceğiniz bir sürü siteler vardın onları takip edin .o surekli dışarıda kahvaltı yapanların eminim bir sürü kredi kartı borçları vardır ama hava atmak için gitmek zorundalar :) biz de esimle gezmeyi severiz ama butcemize gore hareket ederiz o yüzden hiç borcumuz yok Allaha şükür. Bu arada ben de size ozendim hala yataktan cikamadim çünkü :)
Kıskanmak ozenmek hepsi insani tabiki o yüzden başkaları ne yapmış hiç takip etmemek lazım faceini kapatmissin anladığım kadarıyla. En güzelini yapmissin.Kiskanmak daha doğrusu ozenmek insani bi his buna bazen engel olamiyosun canım yani imrenmemek bende istiyodum ama feysimi kapatmadan önce bi açıyorum bu kız benim bir ay ay önce düşündüğün yere gitmiş hemde bi sırt çantasıyla :) sonra yine yani görünce ister istemez dusunuyodum bu engel olunabilecek bişey diil sayfamdada ekliydi bu kızı takdir ediyorum yaptıklarını yapabilmeyi ınan çok isterdim ama kendimi onunla kiyaslamiyorum sadece yaptıkları benim yapmak istedikleri in aynısı hatta bu bi zaman sonra insanı motive bile ediyo , zaten eşimle gereksiz harcama yapan insanlar diiliz feysim varken de yediklerimi asla paylasmazdim gittiğim yerleri etiketlemezdim biri beni etiketlerse gorunurdu sayfa da sevmiyorum bakın ben burdayım demeyi.... Gereksiz harcama yapmadığımız için gezebiliyoruz şükürler olsun zamanımız oldukça ama istediğim gibi gezebilmek için bi kaç sene iz daha var önerilerinin çoğunu hayatımıza uygulamış durumdayız uzun zamandır ve gerçekten insanı çok mutlu ediyo:)
Ben neler neler verdim bilmiyorum, şuursuzca verdim.ama benim son bir iki yıldır tarzım değişiyor, beğendiklerim tercihlerim çok değişti. Sanırım bu yüzden eskilerime tahammülüm yok, bu kez ilk sıraya rahatlık,kullanışlılık ve sadelik koydum umarım kalıcı olur bu değişim. Senin sanırım tarzın ya da beğendiklerin daha standart ama benimde eskiye nazaran daha çok netleşti.kalinkaselin yine süper anlatmışsın ve ben hayranlıkla okudum.
philosophy ben de aldım bu ay. 3 ceket verdim 2 tane aldım. 4 elbise verdim 2 tane aldım. 2 kazak verdim 2 tane aldım. 1 çizme verdim 2 tane aldım. 3 pantalon verdim ama almadım. 2 çanta verdim ama almadım. Ama aldıklarım gerçekten ihtiyaçtı. O nedenle huzursuz ya da rahatsı değilim.
Sen de güle güle kullan aldıklarını.
Ben her telden giyerim. Mini etek dar pantalondan tutta yırtık kota kadar. Ya da klasik elbiseden tutta tayta kadar. çivi topuk da giyerim düz de. Öyle olunca dolaplar dolup taşıyor. Yelpazem çok geniş. Ben sadece bu ay verdiklerimi oturdum saydım. Hatta bugün de ayırdım. Yarın yardımcıma vereceğim. Üniversitede okuyan kızı var. O giyiyor genelde.Ben neler neler verdim bilmiyorum, şuursuzca verdim.ama benim son bir iki yıldır tarzım değişiyor, beğendiklerim tercihlerim çok değişti. Sanırım bu yüzden eskilerime tahammülüm yok, bu kez ilk sıraya rahatlık,kullanışlılık ve sadelik koydum umarım kalıcı olur bu değişim. Senin sanırım tarzın ya da beğendiklerin daha standart ama benimde eskiye nazaran daha çok netleşti.
Bu arada yeni okulumda sabahçıyım derslerim çok erken başlıyor sabah 7 de.ama 12 gibi bitiyor, daha mı iyi oldu bilmiyorum, uyku problemi yaşamazsam eğer gayet iyi olacak.
Benim kafam çok karışıyor öyle olunca bilmiyorum. Sürekli birşeyler almak ve Denemek istiyorum. Ben neredeyse hiç etek giymiyorum, pantolon bende de her çeşit var,dar,bol,kot,kumaş... Ama acun gibi sadece siyah tişört kot giymek isterdim :) bilmiyorum daha da sadeleşmek isterim bu konuda. Evet saat konusu iyi oldu sadece uyku konusu beni düşündürüyor ama alışırım hatta umarım erken kalkmaya alışırım.Ben her telden giyerim. Mini etek dar pantalondan tutta yırtık kota kadar. Ya da klasik elbiseden tutta tayta kadar. çivi topuk da giyerim düz de. Öyle olunca dolaplar dolup taşıyor. Yelpazem çok geniş. Ben sadece bu ay verdiklerimi oturdum saydım. Hatta bugün de ayırdım. Yarın yardımcıma vereceğim. Üniversitede okuyan kızı var. O giyiyor genelde.
Bana sorarsan bu saatler daha uygun olmuş.
Benim öyle olsa idi ( benim çalışma saatim yok o da ayrı mesele de) öğlenden sonda kitap, spor, dua, ibadet ve çarşı pazar için yeterince vaktim olurdu.
Ben etek ve elbise çok giyerim.Benim kafam çok karışıyor öyle olunca bilmiyorum. Sürekli birşeyler almak ve Denemek istiyorum. Ben neredeyse hiç etek giymiyorum, pantolon bende de her çeşit var,dar,bol,kot,kumaş... Ama acun gibi sadece siyah tişört kot giymek isterdim :) bilmiyorum daha da sadeleşmek isterim bu konuda. Evet saat konusu iyi oldu sadece uyku konusu beni düşündürüyor ama alışırım hatta umarım erken kalkmaya alışırım.
Umarım alışırım, bizim kız geceleri uyursa tabi.sağı solu belli olmuyor bazen.Ben etek ve elbise çok giyerim.
Pullu zımbalı kotlarım var ama onlar işe giyemem. Giysem kimse birşey demez de ben yakıştıramam kendime.
Zaman'la alışırsın erken kalkmaya. Hem daha zinde olursun. Hem de günün bereketli geçer.
Bu arada 1 aydır yumuşatıcı kullanmıyorum ve kullandığım Zaman'lara göre bi fark göremedim.
Oğlumun şampuanı bitti yarın alacağım ama sabuna mı geçsem acaba.
Papatyacim sabunu henüz denemedim ama karbonat ve sirkeden daha iyi sonuç alabileceğimi düşünüyorumBen etek ve elbise çok giyerim.
Pullu zımbalı kotlarım var ama onlar işe giyemem. Giysem kimse birşey demez de ben yakıştıramam kendime.
Zaman'la alışırsın erken kalkmaya. Hem daha zinde olursun. Hem de günün bereketli geçer.
Bu arada 1 aydır yumuşatıcı kullanmıyorum ve kullandığım Zaman'lara göre bi fark göremedim.
Oğlumun şampuanı bitti yarın alacağım ama sabuna mı geçsem acaba.
Etek giymeyen bi benim sanıyodumBenim kafam çok karışıyor öyle olunca bilmiyorum. Sürekli birşeyler almak ve Denemek istiyorum. Ben neredeyse hiç etek giymiyorum, pantolon bende de her çeşit var,dar,bol,kot,kumaş... Ama acun gibi sadece siyah tişört kot giymek isterdim :) bilmiyorum daha da sadeleşmek isterim bu konuda. Evet saat konusu iyi oldu sadece uyku konusu beni düşündürüyor ama alışırım hatta umarım erken kalkmaya alışırım.
Ben bide kapalıyım :) şu kalem etekler filan hoşuma gidiyo da sanki çok zayıf olmak gerek onları giymek için diye düşünüyorum. Yazın da etek pantolon tercih ediyorum, etek giyince sanki rüzgar esip etek uçacakmış hissi yaşıyorum.ama yazın elbise de rahat olabilir, malesef istediğim gibi bulabileceğimi sanmıyorum. Ölçülü giyimde eskiye nazaran çok çeşit var ama tarz olarak çok iyi şeyler bulmak zor hâlâ.Etek giymeyen bi benim sanıyodum
İki tane eteğin var onlarda maxi etek yazın efil efil sandalet ve beyaz tişörtle goyyorum baska da etegim yok:)
Acuna giyim konusunda hayranım ya adamın tarzı var hiç değişmiyor sanırım onun 1948475759000 tane siyah tişörtü vardir :)
Ne güzel:) bende çok isterdim giyebilmek ama sanki yakismiyomus gibi geliyor bana rahat edemiyorum etek giyince büyük ihtimal topuklu giymek lazım kaldırsın diye topuklu giyince sık bi çanta takmak lazım son na saçına fon çekmek lazım saçına fon çekince makyaj lazım takı takmak lazımkalinkaselin sabun konusunda bunu hiç bilmiyordum. Bugün banyo yaparken oğlumun vücudunu sabunla ( bebekliğinden kalma açılmamış sabun bulduk) saçını şampuanla yıkadık. Sabunu çok sevdi.
Bende de milyon çeşit etek var. Renk renk model model. Hala da bulsam alırım. Bu Aralar pek aradığım gibi bulamıyorum. Diktirsem mi diye düşünüyorum hatta