sade yaşam

bilirsin zaten :) cok gezen çok okuyan .. sevil mert

ay papatyacım ya bu insanlar nasıl yapıyolar delirciğim
ben yılda bir kez tatile gitmek için zamanı ayarlıycam diye bi tarafım çıkıyo ki geçen yaz eşimin temmuzdan kasıma kadar izni kapandı tatili bırak kurbanı zor kestik
ben kendimi ayarlasam kocişi ayarlayamıyorum bi yerde bi yanlış var ama neyse...:)

Ben de senin verdiğin kızı okudum. Yuhhhh dedim ya.
Biz bu yıl haziran da yurdışına çıkacağız. Bileti aralıkta aldık. 3500 TL 3 kişi. Mayısa kadar taksit ödeyeceğiz.
Bir haftalık ev kiraladık. 1800 TL. Tek çektiker karttan.
Her ay 100 Euro alıyoruz. Giderken bankadan çekiuoruz. O da harçlık oluyor. Yolda 3-5 ülkeye gitmek hem Zaman hem de para gerekiyor. Türkiye şartlarında bu insanlar Nasıl kazanıyor da Geziyor ben çözemedim.
Ama gördüğüm kadarıyla yaz kış kar yağış demeden geziyorlar. Ben her ay bi hafta sonu böyle gezemem. Sırları nedir çok merak ediyorum ben.

bızde nisanda çıkıcaz kısmetse ilk olcak çok heycanlıyım bosna herseke gidicez 1 hafta
biletleri taaaaa ağustostan almıştım aslında aralıkta gidicektik çocukla göze alamadık ertelettirdik kalacak yeride 700 tl ye hallettim uçak biletleride 700 tl ye geldi klacağımız yer yarım pansıyon tek avantajı sehır merkezınde
esimin İngilizcesi şöyle böyle bakalım neler yasayacagız bu ıngılızceyı artık öğrenmek ıstıyorum nasıl yapsam papatya bı fikir ver:)

Aaaa ne güzel. Biz Bosna'yı görmedik. Belki bi gün nasip olur.
Buradan uçak bileti daha çok tutuyor. Sen İstanbul'dan direk uçuyorsun. Biz bi de burdan İstanbul'a oradan gideceğimiz yere. Aslında işkence gibi. Ama göze alıyoruz işte.
Dil konusunda Nasıl bi yardım istiyorsun canım. Benim dil sıkıntım yok. Mesleğim gereği de hep İngilizce yazıp okuduğum için İngilizcem oldukça iyi. Buna karşın Zaman Zaman ben de çalışıyorum bazı kuraklara kelimelere.

M maviduvar1 kalinkaselin kizlar aynen bende artik hic bakmiyorum o sayfalara her ay bi dergi alirdim artik biraktim.. ben gidemiyorum hevesim kaliyor maalesef. bu insalnlar gercekten nasil basariyor bende meraktayim. biz gecen yil 2 günlük nevsehir gezisini zor ayarladik

Saye- Zaman açısından ben de sıkıntıdayım. 30 gün yıllık iznim var. Ailem bekliyor, evimde oturmak istiyorum, oğlum kaydıraklı otele gitmek istiyor, ben şöyle Ege kıyılarında kaybolayım istiyorum.
Selinin söylediği blogda seyahat için para biriktirmenin yolları diye bi yazı var. Hoşuma gitti. Biz zaten her ay 100 Euro koyuyoruz kenara ama diğer maddeler de uygulanabilir.
Mesela yıllardır İstanbul'a gitmek istiyoruz. Bi türlü denk getiremedik.

ayakkabi konusunda bende takintiliyim ama sadece spor ayakkabi... kendimi sik topuklu ayakkabilar icinde hayal bile edemiyorum yaa. bende bi sorun mu var acaba.. bu günlerde bende bi spor ayakkabi alma asamasindayim ertelemeye calisiyorum ama ne kadar basarili olurum mechul..
sanki bu satirlari ben yazmisim gibi hissettim... bizim 1 yilimiz kaldi kredi ödemesi bidaha da tovbee büyük konusmak istemiyorum ama bidaha asla bulasmak istemiyorum.. evliligimin en güze yillari bankaya bagimli gecti...bizde bi yakinimiza bporc para verdik ama 3 yil gecti ve hala ödemedi ödeyecegini de sanmiyoruz artik pesini biraktik caresiz yoksa kendimizi üzüyoruz...
bebek konusunda ise evlendigim günden beri cocuk istiyorum 30 yasindayim su an ve genc anne olmayi ne kadar cook isterdim... Allah büyük umarim bize de nasip olur canimmm

M maviduvar1 cim ben türkiyede dogu haric pek cok yeri gezdim gördüm ama bekarken cogu. esimle de her yil görmedigimiz bi yere gidiyoruz uzun kalamasakta anilarimiz oluyor.. bloga bende bakmak isterim su yaziyi bide ben okuyayim bakalim faydasini görürüm belki.. bide bizim henüz arabamiz yok.. araba almayi planliyoruz ama krediyede yanasmak istemiyuz.. bu yilin sonuna dogru alabiliriz umarim.. arabamiz olursa daha cok seyahat eder daha cok kesif yapariz diye düsünüyoruz.. bizim önceligimiz yurtici seyahatler.. yurt disinda da en cok bosnayi görmek istiyorum birde norvec...

Saye- T theblack biz 5 yıllık evli iken çovuk sahibi olduk. Hem benim işimden dolayı hem de biraz gezelim diye erteledik ve hiç pişman olmadım.
Ben geçen ay krediyle araba aldım. Zaten ödediğimiz bi taşıt kredimiz vardı. Konut kredimizi de geçen ay bitirdik. Hemen 2. Arabayı aldık. Acayip ihtiyaç duyuyorduk. Kreix aslında kötü birşey ama kredisiz de biz birşey alamıyoruz.
Benim öyle çok görmek istediğim bir yer yok ama keresi olursa gezmek isterim. Bir de beyaz geceleri yaşamaya çok isterim.

Az önce başka sayfada da yazdım aşağıdakileri
Ama o durum bildirimiydi
Şimdi akıl istiyorum
Lütfen bir akıl verin bana

eşim evlenmeden 10 bin eurom var düğündekilerle birleştirir koluna kalın bir şey alırım demişti
Evlendik kredi kartı borcu vardı
Euroları düğünden bir kaç gün önce babası almış
Düğünden önceki gün yatan maaşı da o gün çekilmiş sıfırlanmış kredi kartı borcunu balayında maaşımdan çekip kapattım
Bir de kp hava attı önüne gelene şu kadar milyar harcadım düğün yaptım diye ( söylediği miktar da harcananın neredeyse 3 katıydı ki eşimin çalışıp biriktirdiği paraymış meğer )
Toplamda da 60 gr bilezik taktılar ( nişan+ düğün )
Eşyaları da kendi zevklerine göre aldılar
Ben de madem senin paran gidecekti bari senin ya da benim zevkime göre alınsaydı dedim evliliğin başlarında. O gün bugün bana tepkili.
Daha neler neler yaşattılar aklıma geldi yine sinirlerim tavan yaptı
ailesinden de aldıkları eşyalardan da nefret ediyorum.
Özellikle eşyalar canımı çok sıkıyor sanki onların parasıyla alınmış gibi
Kendi evim olduğunda ( evrene olumlu mesaj yollayayım ) buradan hiç bir şey götürmek istemiyorum kıyafet kitap dahil. Sadece oğluma hatıra kutusu ayarlayıp o kutuyu da annemlere götürmeyi düşünüyorum
Şimdi evim olana kadar bu eşyalarla nasıl mutlu yaşayabilirim bilen beri gelsin
Bununla ilgili olumlama falan yapabilir miyim

Zaten eşlerin hatrına herşeyi hoş göre göre bir müddet sonra çekilmez hale geliyor yayılan negatif enerjilerle insanın eli ayağı tutmaz oluyor ve bu kadar sağlığımdan gideceğine görüşmeyeyim daha iyi diyor
Oysa benim hayalim gerçekten annemden öte bir yakınlık kurabilmekti
Ama bu tek yönlü hiç ama hiç olmuyor 3 yıl ben benlikten çıktım
Son 1 yıldır toparlamaya çalışsam da henüz tam başaramadım ne yazık ki
İnşaAllah en kısa zamanda bekarlığımdan daha da olumlu enerjili ve mutlu olacağım. İnanıyorum
Çok yakında

Bot alma niyetiniz varsa şimdilerde alın seneye alacağınız fiyatın yarısına albilirsiniz

Okurken gözümde canlandı da çok vahim cidden
Babanız bu duruma ne diyor
Biriktirmek de bir hastalık aslında
Bir psikologa mı gitse geçer bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…