sade yaşam

Beğendiğiniz şeyleri o an değil
Bir kaç gün sonra eğer hala istiyorsanız alın
Bunu alışkanlık edinmeye çalışın

kalinkaselin söylediğin kızın şnstagramdan fotolarına baktım. Etkilenmemek mümkün değil. Sana sonuna dek hak verdim Canım
hakvermene çok sevindim kıskanıyorum ama napim bide bloğunda ballandıra ballandıra anlatıyo cadoloz...
blog kurmuş gelen reklamlarla yan gelirle deligibi geziyo hatun:)

2015 de 7 gun yıllık ızın kullanıp 52 gun tatil yapmış mesela ben varya mumkun diil yapamam iş yerinde derimi yüzerler:)

canım geçmişde ne olmuşsa olmuş evet sevmediğin eşyalarla yaşamak çok zor tahmın edıyorum
ama sende demişssin kendi evin olduğunda hepsini satarsın aldığın parayla çok güzel bi yerde yemeğe çıkarsın :) yılların acısı:) eşyaya çok takılmamak gerek dünde yazdım ben geçen sene artık bunu kafama takmaya başladığımda ınanılmaz mutsuz oluyodum başka şeylere odaklan sadece geçici bi süre onlar seninle birlikte evini eşyalı kiralamışsın gibi düşün senin diil nasıl olsa gidiciler..:)

bide bu kaynanaya görümceye falan takılınca çıkamıyosun ordan bende çok takıldım ama sonra affettim onları benımde hatalı olduğum yerler vardı evet ama etkiye tepkiydi.... affettim hatta 3 ay önce falan kaynanaya çiçek gönderdim gerçi promosyondu ama haberi yok neticede hayatında ilk kez evine çiçek gelmiş kendi adına çok mutlu olmuş oğlumun adına gönderdim kendi adıma diil o kadar gelişemedim henüz:) içimde öfke kin biriktirdikçe içim sıkıldı mutsuz oldum içimde tamamlanmayan bişey var gibi geldi.... o yüzden kafandan çıkar onları ... eşyalarda gidici seninle yaşamıycak bi süre berabersiniz hepsi bu ... :)

gezip tozmak benim de hayalimdir.Hele kizim dogduktan sonra,onunla cok sey paylasip,gormesini istiyorum.öyle ulke ulke gezicek Kadar paramz yok henuz o yuzden en yakinlarimizdan basladim gezip gormeye.neresi olursa olsun gormedigim her yer benm icin macera v tatil niteliginde.calisinca ozellikle hafta sonlari cok kiymetli oluyor o yuzden havaarisininca hafta sonlarini hep dlu dolu gecirmeye calisiyoruz.

su gezgin gicik kiza gelince,sayfasindan gordugum kadariyla gittigi yerlerin,kullandigitatil sitelerinin havayollarinin ,otellerin tanitimini yaparak para kazaniyor olabilir.gezmek isteyene cogu yer ucakla cok az bir mesafeye iniyor.Paran ve sponsorun arsa mumkun olabiliyor demekki.

Bi ara ,Alman ,cocuklu bir ciftin dunyayi gezmek icin varini yogunu satipp gezi planlari yaptigi bir program izlmistim.Hayallerini gerceklestirmek icin yeteri bir birikim yapip,isini birakiyorlar,evini,esyalarini satiyorlar ve bir karavan alip yolculuga koyuluyorlar hem de cocuklariyla...

soyle bir dusununce imkansiz birey degil .

Peki ama hangimiz ,her seyi geride birakip ,vari yogu satip böylebir maceraya atilabiliriz ??

Bazen hayaller ve yapmak istediklerimiz de cesaret ister.

royem ben bunuda yapmak istemem şahsen ben 3 gün 5 hafta 2 ay gerekirse 6 ay gezicem ama gene evime gelip pijamalarımı giycem yani o bana göre hiç diil :)

Sadece sacta islakken kokuyo kuruyken koku yok ama diyelim yolda yağmur yağdı islandin basliyo kokmaya

günaydın sadeler.....deniz tepemde,bilg istiyo.çok mini..

saçınız sirkeliyken dışarı çıktığınızda yağmur yağma olasılığı? ıslanma olasılığı?kime kimlere karşı kokma olasılığı?
sonra...karşındaki kişiyle ne kadar yakındasın..aranızdaki cm aralığı.....ona karşı sirke kokman ne kadar önemli?

olaki...yakalandın sirkeli sirkeli....ne olur???

ay ne çok sorguladım...vakit olsa daha çıkmazdım ya...

uygun zamanda yazmak istiyorum papatya

Günaydın kızlar

Selincim benim işim o açıdan çok rahat. 3 gün gitmesem sadece hasta mısın vs dşye ararlar. Ayyyy niye gelmedin diyemez kimse.
Ama buna rağmen ben de o kadar gezemem. Param olsa da yapamam. Eşim var oğlum var. Onlar ne olacak. Onlar olmazsa ben ne anlarım gezmekten. Ben üşenirim bir de. Bavul topla geline kaldır yıka et. Yok bana göre değil. Tamam gezmeyi severim ama o kadarı a bozar beni.
Şnstagramdan fotolarına baktım. Ertesi gün bi yere gidecek dşyelim. Bi sırt çantası fotosu koymuş. O kadar. Biz en az 2 bavulla gidiyoruz. Yok üşürse yok hasta olursa diye.
Ek gelirim filan yok. Ancak sınavlarda görev alabilirim. Onu da istemem ben.

Günaydın bayanlar bahsettiginiz kıza bakmadım ama neden başkalarının imkânlarıyla kendinizi kiyaslayip kıskançlık yapıyorsunuz herkes aynı imkânlara sahip olamaz. Bunun yerine kendi imkanlarinizi değerlendirip en güzelini yapmaya çalışın. Bu sosyal medya ve diziler insanları kıskanç özenti ve birbirlerine hava atmak için yarışır hale getirdi.bir yere gidildiği zaman oranın tadını çıkarmak yerine herkes deli gibi telefonlara saldırıyor resim cekelim etiket yapalım hava atalım derdindeler.Konu başlığı sade yaşam. Siz de hayatınızı sadelestirip gereksiz şeylere para harcamayı bırakıp biriktirdiginiz parayla güzel geziler planlayabilirsiniz

benzer durumu ben de yaşadım...şimdiden sonrası için para biriktirip evdekileri eskitmek....içine sinmese de....her eskitip yenisini almadığın eşya, yeni evine kendi zevkine gör alacağın eşya olacak bunun için ayıracağın para ile...
sanırım kötünün iyisi bu fikir : (

Merhaba
Burada benim bahsettiğim kıskançlık o kötü duygu olan, insanın iliğini kurutan kıskançlık değil. Daha çok imrenmek diyelim. Bu ülkenin şartlarında çalışan bi insanın (sanırım kız bankacı) yılda 5 farklı ülkeye gitmesi, buna Zaman enerji ve para ayırabilmesi, programlama yapabilmesi ayakta alkışlanacak bi durum aslında. Ama bakıyorum haritada benim yerini bilmediği. Ülkelere sanki yurtiçinde bi yere gider gibi bitmiş gelmiş. Ben taktik öğrenme peşindeyim.
Sosyal medya konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Bugün pazar ve face pazar kahvaltısı fotolarıyla yıkılıyor. Yani ne oluyor pazar sabahı dışarı kahvaltıya çıkınca çok mu zenginsin çok mu mutlusun.
Mesela ben hiç sevmiyorum kahvaltıda dılarıda olmayı. Şimdi çayımı aldım. Koltuğuma gömüldüm. Size yazıyorum. Kitabımı okuyacağım az sonra gidiyorlar kahvaltıya sandalye tepesinde ona buna bakarak çay içiyorlar.
Sonra da fesat, kıskanç bi toplum olup çıkıyoruz.

Bence o kıza imrenmeyi de bırakın :) tatil için fikir alabileceğiniz bir sürü siteler vardın onları takip edin .o surekli dışarıda kahvaltı yapanların eminim bir sürü kredi kartı borçları vardır ama hava atmak için gitmek zorundalar :) biz de esimle gezmeyi severiz ama butcemize gore hareket ederiz o yüzden hiç borcumuz yok Allaha şükür. Bu arada ben de size ozendim hala yataktan cikamadim çünkü :)

Facee fazla fotoğraf koymayı sevmiyorum hele yedigimi hiç koymam günah bir kere. Bazen beraber gittiğimiz insanlar koyup etiketliyor onlara birşey diyemiyorum.bazen de akrabalarimiz falan bunlar hiç ortalıkta yok evlilikleri kotumu gidiyor demesinden korkuyorum esimle fotomuzu koyuyorum :)

Tabi ki başka siteleri de takip ediyorum. Aslında biz de aile çapında gezme konusunda fena değiliz. Ancak çocuk büyük olunca ha diyip gidilmiyor her yere.
Ben bu ARalar hafta sonları hep evdeyim. Tatilim geldi galiba. Biraz da ondandır bu hassaslığım...
Malesef toplum olarak başka insanlar için yaşar olduk. Başkaları görsün bilsin şeklinde. Bi kahvaltı sofrasından 3-5 foto koyan insanlar var.
Geçenlerde bi kafeye gittim eşimle. Birer kahve ve pasta sipariş ettik. 55 TL ödedik. Yuh dedim her gün buralarda check-in yapan insanlar Nasıl yetiriyor.

TanGO ben az uyumaya özen gösteriyorum. Geç kalktığım Zaman hayatı kaçırmışım gibi hissediyorum. Ama yine de 08:30 da kalktım.
Çok güzel. Ben şuan çalışmıyorum 7de kalkıp esimi yolcu ediyorum bir sure sonra uykum geliyor maalesef tekrar uyuyorum öğlen kalkiyorum

Giyinme odamı elden geçirdim. 2 pantalon ve bir çanta ayırdım verilmek üzere.aslında aklımda 2 etek ve bir pantalon daha vardı da ay dursun şimdilik dedim. Koydum yerlerine. Az önce oturdum aklıma gelenleri saydım. Bu bir ay içinde 15 pafça kıyafet vermişim. O kadar olmasa da yeni şeylerde aldım.

Telefonun not defterine ihtiyaç listesi yapmaya başladım. Eyeliner ihtiyacım vardı onu yazdım. Kozmetik mağazasına gittim bütün mağazayı gezdim ama sadece ihtiyacım olan eyelineri alıp çıktım :) evde bitmek üzere olan kalitesiz bi tane vardı normalde onu da atmazdım eve gelir gelmez attım.hatta yenisini de bir sure kutusunda tutardım kutuyu da attım hemen rahatladım :)

merhaba sadeler
biz de 15 tatilde ailelerimizin yanına gittik,ağırlık benim ailemdeydik
kayınvalideme kırgındım,kalınkaselini okudum ve affettim,yaptıklarını unuttum,mesafeliyim,bu arada her gün okuyorum burayı
tatilde tabi indirimler insanın gözüne kocaman kocaman sokulduğu için ben de nefsime yenildim,azıcık alışveriş yaptım,ama istek değil,ihtiyaçlarımı aldım
bir ara gardrobuma girip 1 yıldır giymediğim şeyleri ayırıcam,kullnamadığım ayakkabılarımı gözden geçireceğim
buzluğuma,bakliyatlarıma baktım,bir süre yiyecek almasak olur
ppatyacım,biz de eşimle 2 kere farklı mekanlarda oturduk,dediğin gibi rakamlar vererek çıktık,her gün gidenlere hayret ediyorum,ben de faceye pek foto atmam,gittiğimiz yerlerde de anı olsun diye tabi foto çekriz,sonra da albüme koyarız
ben yenilen yemekleri,içilen kahve mekanlarının konulmasını pek hoş karşılamıyorum ama mesela arkadaşım gitmiştir yurt içi yurt dışı gezilerine,o paylaşılanlara bakmak güzel oluyor,özellikle yurt dışını çok merak ettiğimden
benden böyle kızlar,daha sık yazmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…