sade yaşam

Mesajim sekizde basliyo ise gidecegimde sabah namazından sonra genelde uyumuyorum ama uyudugum zamanlarda oluyo hazırlanmaya tek başıma kahvaltıda dahil 7.30 de başlıyorum giyinmek vs... Tam 5 dakika o sırada şu ısınıyor çay yapiyorum tek başıma bi tabak kahvaltı hazırlıyorum yiyip çıkıyorum :) saat sekizde en geç 8.10 da ışteyim ben senin gibi hazirlansam sabah bes de kalkmam lazım :) seni bi kere daha tebrik ettim:)

:) bakımlı hatunun hali başka
Sağol canım

Mesajim sekizde basliyo ise gidecegimde sabah namazından sonra genelde uyumuyorum ama uyudugum zamanlarda oluyo hazırlanmaya tek başıma kahvaltıda dahil 7.30 de başlıyorum giyinmek vs... Tam 5 dakika o sırada şu ısınıyor çay yapiyorum tek başıma bi tabak kahvaltı hazırlıyorum yiyip çıkıyorum :) saat sekizde en geç 8.10 da ışteyim ben senin gibi hazirlansam sabah bes de kalkmam lazım :) seni bi kere daha tebrik ettim:)
Aslında o kadar uzu. Sürmüyor alışınca. Bi de ben sabahları spor yapıp duş alıyorum işe gitmeden. 09:30 gibi çıkıyorum evden.
Kirli çıkılardan hatırladığım kadarıyla o dönemde namaz kılmayı istediğini ama pek bilmediğini yazmıştın. Yanlış da olabilirim. Seni kutlarım. Allah kabul etsin inşallah

Ne güzel:) bende çok isterdim giyebilmek ama sanki yakismiyomus gibi geliyor bana rahat edemiyorum etek giyince büyük ihtimal topuklu giymek lazım kaldırsın diye topuklu giyince sık bi çanta takmak lazım son na saçına fon çekmek lazım saçına fon çekince makyaj lazım takı takmak lazım
Yeminle anlatırken yoruldum:)

Ben ise giderken kendimi çok şanslı görüyorum ıstanbul şartlarında evim hastaneye o kadar yakın o kadar yakin ki araba yolu bile yok sitenin kapısından çıkıp hastanenin bahçe kapısına giriyorum arada sadece köprü var balkondan hastane görünüyor dürbün olsa odaların içini bile görebilirim o derece:)

Sabah kalkıyoru elimi yüzümü yikiyayip saçımı ya oruyorum ya ev topuzu yapiyorum genelde enseden topluyorum:)
Forma mi da giyiyorum tamam oldu da bitti:) 3 tane de forman var oh tam benim gibi tembel insana göre:)

Evim uzak olsa hastanede giyince ip çıkarırsınız formamı ama çok yakın eve gelince de hiç bi yere girmeden direk banyoya giriyorum formamı çıkarıp direk makinaya atiyorum:)

Normal kıyafeti sadece iş dışında kullanıyorum ve bu benim için çok çok çok büyük bi avantaj :)
Süpermiş gerçekten,iş için ayrı normal günler için ayrı düşünmek zorunda kalıyoruz biz.o da daha çok enerji,para vs kaybı.

Sağol canım

Aslında o kadar uzu. Sürmüyor alışınca. Bi de ben sabahları spor yapıp duş alıyorum işe gitmeden. 09:30 gibi çıkıyorum evden.
Kirli çıkılardan hatırladığım kadarıyla o dönemde namaz kılmayı istediğini ama pek bilmediğini yazmıştın. Yanlış da olabilirim. Seni kutlarım. Allah kabul etsin inşallah
Evet canım tam bilmiyordum detaylı kiliyodum ama konut dualarını bilemdigim için vitir kilamiyodum falan:)
Saik canım bi senedir kiliyorum yazdan öncesinde evdeyken ezan duyunca falan kiliyodum ama şu an baya rutine bindirdim şükür iş yerinde mescit falan da çok müsait tüm şartlar uygun bana sadece kılmak kaldi:)

Süpermiş gerçekten,iş için ayrı normal günler için ayrı düşünmek zorunda kalıyoruz biz.o da daha çok enerji,para vs kaybı.
Ben hastaneden önce iki yıl öyle çalıştım gerçi kot giyebiliyoduk ama ben çok zorlanıyorum utum bitmiyodu , sabah evden bi türlü cikamiyodum , saclarima şekil vermek zulümdü isteyince bi türlü yapamiyorum:)isim eve 18 km idi hergün arabayla gidiyordum bi gün uyyakaldim diyelim herşey tepetaklak geliyodu... topuklu ayakkabı hergün topugu kisa da olsa hergün yoruyo pazartesi sendromu yaşıyodum şimdi kalmadı pazartesi falan seviyorum artık pazartesiyi:)

Ben hastaneden önce iki yıl öyle çalıştım gerçi kot giyebiliyoduk ama ben çok zorlanıyorum utum bitmiyodu , sabah evden bi türlü cikamiyodum , saclarima şekil vermek zulümdü isteyince bi türlü yapamiyorum:)isim eve 18 km idi hergün arabayla gidiyordum bi gün uyyakaldim diyelim herşey tepetaklak geliyodu... topuklu ayakkabı hergün topugu kisa da olsa hergün yoruyo pazartesi sendromu yaşıyodum şimdi kalmadı pazartesi falan seviyorum artık pazartesiyi:)
Süpermiş valla ben hem pazartesi hemde okula başlama sendromu yaşıyorum.okullarda da artık kıyafet serbestliği var çok şükür ama her idare kabul etmeyebiliyor, umarım sorun çıkarmazlar da kot pantolon ,spor ayakkabı giyebilirim.yoksa düşünmek bile istemiyorum yani,40 numara ayaklarım kundura ayakkabı içinde işkence çekecek aksi takdirde :/

Günaydın kızlar
Allah kabul etsin selincim. Malesef benim işyerinde öyle bi imkan yok. Sadece evde kılıyorum. Günler uzayınca bi öğle kaçıyor o kadar. Diğerlerimi kılabiliyorum.

kalinkaselin kalinkaselin bende bu konuda sansliyim istasyon evime 1 km uzaklikta ve bende formami giyip gidiyorum ise sabah gelince de senin yaptigin gibi formalar direk banyoya is icin ayri kiyafet bencede co zor oluyor yada biz alisik olmadigimiz icin öyle geliyor bilemiyorum..
etek ve topuklu ayakkabi kisminda da bende kendime hic yakistirmiyorum sanki baskasiymisim gibi geliyor o tür bi kiyafet baksam aninda vazgeciyorum... spor ayakkabi tisört kot pantolon vazgecilmezim.. ama bende kapanmak istiyorum son bi kac senedir philosophy philosophy sen nasil gectin bu sürece acaba nasil adapte oldun...

kalinkaselin kalinkaselin bende bu konuda sansliyim istasyon evime 1 km uzaklikta ve bende formami giyip gidiyorum ise sabah gelince de senin yaptigin gibi formalar direk banyoya is icin ayri kiyafet bencede co zor oluyor yada biz alisik olmadigimiz icin öyle geliyor bilemiyorum..
etek ve topuklu ayakkabi kisminda da bende kendime hic yakistirmiyorum sanki baskasiymisim gibi geliyor o tür bi kiyafet baksam aninda vazgeciyorum... spor ayakkabi tisört kot pantolon vazgecilmezim.. ama bende kapanmak istiyorum son bi kac senedir philosophy philosophy sen nasil gectin bu sürece acaba nasil adapte oldun...
Cnm ben üniversiteye giderken kapandım 12 sene filan oldu. O yaşlarda değişikliklere adapte olmak daha kolay. Bu süreçte ben değiştim,düşüncelerim, görüntüm. İnsan kendisini nasıl rahat hissedecekse öyle görünmeli bence, bu konuyu ibadetmiş gibi algılamaktan ziyade.bir arkadaşım vardı açıktı ama çok dikkat ederdi giyimine, kapanmaya karşı da çekinceleri vardı. Ama dediğim gibi kıyafet bulmakta zorlanıyordu,ayrıca açık bir insan yazın uzun kollu giyince de garip olabiliyor, velhasıl kapandı çok rahat ettim diyor. Sende zaten dikkat ediyorsan bu konuda, kolay adapte olabilirsin.

Selam kızlar
bugün çatı muayenesi oldum dr çatın çok çok dar asla normal doğum yapamazsın dedi

Yarın yani 9 Şubat 2016 saat 16:30 itibariyle spinal sezeryana giriyorum

Nolur dualarınızı esirgemeyin hakkınızı helal edin

Yarın yazarım inşallah
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Selam kızlar
bugün çatı muayenesi oldum dr çatın çok çok dar asla normal doğum yapamazsın dedi

Yarın yani 9 Şubat 2016 saat 16:30 itibariyle spinal sezeryana giriyorum

Nolur dualarınızı esirgemeyin hakkınızı helal edin

Yarın yazarım inşallah
Allah yardımcın olsun Can'ım.

Bugün gardolabından bir büyük siyah çöp torbası kıyafet ve yine fortmentodanda bir büyük siyah çöp torbası dolusu ayakkabı ihtiyaç sahiplerine verdim.Arınmış gibi hissediyorum.Yaşasın sade yaşam.

Sabah erken kalkıp gününü verimli geçiren arkadaşlar benim uzun bir süredir yazdığım bir kitabım var.Biraz gayret edip zamanımı kullanıp kitabın sonunu getirsem ah ah belki sizin sayenizde yaparım bunu.
M maviduvar1 özellikle sen zamanını nasıl kullandığını yazdığın zaman ben acayip gaza geliyorum.Lütfen bu konuda çokça yaz.İnan buna çok ihtiyacım var.Yoksa en büyük yeteneğim ve hayalim tozlu sayfalar arasında kaybolacak.

Son düzenleme:
sadevehuzurlu sadevehuzurlu allah yardımcın olsun Can'ım. İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.
Dunya1981 Dunya1981 aaaa sen kitap mı yazıyorsun. Ne kadar hoş. İnşallah biz de okuya biliriz senin kitabını.
Zaman konusunda bi haftadır şunu yapıyorum. Sizi çok seviyorum. Burayı okumayı burada yazmayı. Ama basen vakit kaybediyorum. Face kk bakıyorum. Teli kaldırıyorum. Bir saat sonra bakıyorum tekrar. Hem bu arada birşeyler yazılmış oluyor ve ben keyif alıyorum okurken.
Birilerine iyi örnek olabiliyorsam ne Mutlu bana.

X