- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.881
Evet yazıyorum Can'ım.Bir gün inşallah bastırmak nasip olur.Biliyorum olacak ama sadece zamanını bilmiyorum.Aslında biraz da bana bağlı sanırım ben kendimi henüz buna hazır his etmiyorum.@DilberiRana allah yardımcın olsun Can'ım. İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.
Dunya1981 aaaa sen kitap mı yazıyorsun. Ne kadar hoş. İnşallah biz de okuya biliriz senin kitabını.
Zaman konusunda bi haftadır şunu yapıyorum. Sizi çok seviyorum. Burayı okumayı burada yazmayı. Ama basen vakit kaybediyorum. Face kk bakıyorum. Teli kaldırıyorum. Bir saat sonra bakıyorum tekrar. Hem bu arada birşeyler yazılmış oluyor ve ben keyif alıyorum okurken.
Birilerine iyi örnek olabiliyorsam ne Mutlu bana.
evet haklısın canım bana da diyorlar bi başörtün eksik neden kapanmıyorsun dikkat ediyorsun herşeye diye.. elimden geldiğince dikkatliyim ve bunu başaracağıma inanıyorum ben Allah'ın izniyle inşallahCnm ben üniversiteye giderken kapandım 12 sene filan oldu. O yaşlarda değişikliklere adapte olmak daha kolay. Bu süreçte ben değiştim,düşüncelerim, görüntüm. İnsan kendisini nasıl rahat hissedecekse öyle görünmeli bence, bu konuyu ibadetmiş gibi algılamaktan ziyade.bir arkadaşım vardı açıktı ama çok dikkat ederdi giyimine, kapanmaya karşı da çekinceleri vardı. Ama dediğim gibi kıyafet bulmakta zorlanıyordu,ayrıca açık bir insan yazın uzun kollu giyince de garip olabiliyor, velhasıl kapandı çok rahat ettim diyor. Sende zaten dikkat ediyorsan bu konuda, kolay adapte olabilirsin.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı sasğlıklı doğumlar nasip etsin Allah... haberlerini bekliyoruz..Selam kızlar
bugün çatı muayenesi oldum dr çatın çok çok dar asla normal doğum yapamazsın dedi
Yarın yani 9 Şubat 2016 saat 16:30 itibariyle spinal sezeryana giriyorum
Nolur dualarınızı esirgemeyin hakkınızı helal edin
Yarın yazarım inşallah
çok güzel kitebın çıkınca okumak ister5im inşallah hayallerin gerçek olurEvet yazıyorum Can'ım.Bir gün inşallah bastırmak nasip olur.Biliyorum olacak ama sadece zamanını bilmiyorum.Aslında biraz da bana bağlı sanırım ben kendimi henüz buna hazır his etmiyorum.
Hayirli olsun Rabbim Hayirla huzurla saglikla kavusmanizi nasip etsinSelam kızlar
bugün çatı muayenesi oldum dr çatın çok çok dar asla normal doğum yapamazsın dedi
Yarın yazarım inşallah
Selam kızlar
Yarın yazarım inşallah
Deterjan gözüne limon sıkabilirsin? Sadece tüllerde değil, beyazlarında bembeyaz olmasını sağlar.günaydın hanımlar şu tülleri tuz ve şekerle mi beyazlatıyorduk ?? deterjan kullanmak istemiyorum hiç bir işe de yaramıyor bir bilgisi olan ??
hımm oturduğum sitede bir abla gurubu var whatss appları var adı da temizlik yardımDeterjan gözüne limon sıkabilirsin? Sadece tüllerde değil, beyazlarında bembeyaz olmasını sağlar.
Deterjansız nasıl olur bilemem detarjanla birlikte limon kullanıyorum ben.