gezip tozmak benim de hayalimdir.Hele kizim dogduktan sonra,onunla cok sey paylasip,gormesini istiyorum.öyle ulke ulke gezicek Kadar paramz yok henuz o yuzden en yakinlarimizdan basladim gezip gormeye.neresi olursa olsun gormedigim her yer benm icin macera v tatil niteliginde.calisinca ozellikle hafta sonlari cok kiymetli oluyor o yuzden havaarisininca hafta sonlarini hep dlu dolu gecirmeye calisiyoruz.
su gezgin gicik kiza gelince,sayfasindan gordugum kadariyla gittigi yerlerin,kullandigitatil sitelerinin havayollarinin ,otellerin tanitimini yaparak para kazaniyor olabilir.gezmek isteyene cogu yer ucakla cok az bir mesafeye iniyor.Paran ve sponsorun arsa mumkun olabiliyor demekki.
Bi ara ,Alman ,cocuklu bir ciftin dunyayi gezmek icin varini yogunu satipp gezi planlari yaptigi bir program izlmistim.Hayallerini gerceklestirmek icin yeteri bir birikim yapip,isini birakiyorlar,evini,esyalarini satiyorlar ve bir karavan alip yolculuga koyuluyorlar hem de cocuklariyla...
soyle bir dusununce imkansiz birey degil .
Peki ama hangimiz ,her seyi geride birakip ,vari yogu satip böylebir maceraya atilabiliriz ??
Bazen hayaller ve yapmak istediklerimiz de cesaret ister.