- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 40
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.761
ahahahahaSadece sacta islakken kokuyo kuruyken koku yok ama diyelim yolda yağmur yağdı islandin basliyo kokmaya
Ben dolabimi boşaltmaya başlasam 1 hafta sürer heralde bide bazayi eklersek 1 ay gozden çıkarmak lazimyarın yatak odasını gene gözden geçiricem
atılacak verilecekler falan gardolap ve bazanın altını kurtarılmış bölge ilan ettim bide ayakkabı canta vs. vs seçmem lazım...
Eğer için rahatsa kıracak bişey yapmadınsa bence en iyisi sessiz kalmak sen ne kadar ararsan o okadar kendini çekecek sen kendini çekersen o kendini sorgular bence zamana bırak derim nacizane fikrimkalinkaselin ben de öyle düşünüyorum ama kıyamıyorum bazen de. Kaç yıllık arkadaşlık. Ortada bi sebeb yokken en azından bana göre yokken neden bitsin ki...
Aramayacağım. Şu anda objektif düşünürsem 2 sebebten ötürü onun araması gerekmez mi?
Hem terfim hem de en son benim aramış ve onlara gitmek istemiş olmamızdan ötürü
papatya benim fikrim sen üstüne düseni yapmissin en son aramissin müsait degilmis sonrasinda onun arayip musaitligini bildirmesi gelmenizi istemesi gerekirdi. yalniz arkadasinin farkli bi problemi varsa ve etrafa yansitamiyora onu bilemiyorum bide o acidan bakmak lazim. senin icin rahat anladigim kadariyla sen oluruna birak bence ...Günaydın kızlar
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bi ev bi araba yeter. Bankada da zor günler için 5-10 birşey olmalı. Ondan sonra gerisini gezmeye harcamalı. Çocuğum büyüdüğü Zaman evdeki kırmızı renkli koltuğu değil de beraber gezdiğim yerleri hatırlatacak.
Sis sormak istediğim birşey var. Bi arkadaşımız var. Yıllardır görüşürüz. Yalıt çocuklarımız var. Bundab bir kaç sene önce arkadaş kapandı ve sanki bizimle aralarına mesafe koydular. Sanki biz dinsisiz gibi. Ben pek oralı olmadım. Baktım sanki çocukları yarıştırıyor benim oğlum için aldığım kararları eleştiriyor. Yine oralı olmadım. Bundan 1.5-2 ay önce akşam size gelmek istiyoruz diye telefon ettim. Otele tatile gitmişler. Başka Zaman görüşelim filan dedik kapattık. Sonra ben önemli bir unvan aldım işimde. Çiçekler hediyeler vs. Odama gelenler telefon edenler. Bu arkadaş sadece faceden kutladı o kadar. Bu sabah namazdan sonra aklıma takıldı. Arasam mı acaba diye. Sonfa yok Atama dedim. Her namazdan sonra allahım iyi insanı yaklaştır, kötü insanı uzaklaştır benden diye dua ederim. Belki de bu kötü insan. Allah duamı kabul ediyor diye düşündüm.
Sonra düşündüm de bizim hep arkadaşlarımızla aramızda böyle nedensiz soğukluklar oluyor. Acaba bende mi bi problem var. Araya kıskançlık giriyor desem öyle kıskanılacak bi tarafım da yok.
Acaba ben insan ilişkileri konusunda beceriksiz miyim ki...
el yapimi olmasina dikkat et dalan falan alma onlarda da fazlasiyla katki maddesi var ben hataydan getirtiyorum zeytinyagli defne sabunu bi sene oldu sampuan yok hayatimda memnunum. bazi marketlerde satiyor bu sabundan mehmet bi seydi ismi hatirlayamadim üzerinde yaziyor hatay el yaimi diye icerigine de bakarsan icin rahat ederBide zeytinyağlı sabun denim ay saçın deneme tahtası gibi oldu :) ama bulcam sonunda :)
Ben bi daha arayıp yüzsüz olmak istemiyorum. Ne yapalım buraya kadarmış derim artık.Eğer için rahatsa kıracak bişey yapmadınsa bence en iyisi sessiz kalmak sen ne kadar ararsan o okadar kendini çekecek sen kendini çekersen o kendini sorgular bence zamana bırak derim nacizane fikrim
Bizim adetlerimize göre de o müsait oldupunda aramalı beni diye düşünüyorum.papatya benim fikrim sen üstüne düseni yapmissin en son aramissin müsait degilmis sonrasinda onun arayip musaitligini bildirmesi gelmenizi istemesi gerekirdi. yalniz arkadasinin farkli bi problemi varsa ve etrafa yansitamiyora onu bilemiyorum bide o acidan bakmak lazim. senin icin rahat anladigim kadariyla sen oluruna birak bence ...
el yapimi olmasina dikkat et dalan falan alma onlarda da fazlasiyla katki maddesi var ben hataydan getirtiyorum zeytinyagli defne sabunu bi sene oldu sampuan yok hayatimda memnunum. bazi marketlerde satiyor bu sabundan mehmet bi seydi ismi hatirlayamadim üzerinde yaziyor hatay el yaimi diye icerigine de bakarsan icin rahat eder
evet sen üzerine düseni yapmissin bencede onun seni aramasi lazim müsaitiz diye. kapandiktan sonra degistigini hissetmen ilginc ama bazi insanlar bu durumu tamamen yanlis anlayip kendilerini soyutluyor. senin iyi niyetini bozmamis olman cok güzel bi davranis benceBen bi daha arayıp yüzsüz olmak istemiyorum. Ne yapalım buraya kadarmış derim artık.
Belki de arar gün gelir...
Kendine göre sıkıntısı derdi olabilir.
Bekleyelim bakalımrabbşm neler gösterecek.
Bizim adetlerimize göre de o müsait oldupunda aramalı beni diye düşünüyorum.
Haaaa aramazsa da demek ki bizimle görüşmek istemiyor.
Zaten arkadaş kapandığından beri bunu seziyorum.
Çocuklarımız yaşıt ve kıyaslama yapıyor aralarında. Hissediyorum ama aldırmamaya özen gösteriyorum. Kendimi yanlış anladığıma inandırmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim Can'ım.evet sen üzerine düseni yapmissin bencede onun seni aramasi lazim müsaitiz diye. kapandiktan sonra degistigini hissetmen ilginc ama bazi insanlar bu durumu tamamen yanlis anlayip kendilerini soyutluyor. senin iyi niyetini bozmamis olman cok güzel bi davranis bence
bencede bekleyip görmelisin canim. ve senin cocugun icin en iyisi ne onu sen ve esin bilirsiniz soncta disardan konusmak herkes icin kolay sonucta sizin gibi düsünmesi icin sizin gibi yasamsi gerekir. bu konuda haklisin herkes fikrini söyler tabii bize de dogru bulduklarimizdan ders cikarmak düser.Teşekkür ederim Can'ım.
Aynı şeyi eşim de hissetmiş ama biz aldırmadık. Eskiden Nasıl arayıp soruyorsak devam ettik. Bize en son geldiklerinde oğlumun eğitim ve spor hayatıyla ilgili yaptığımız seçimlerin yanlış olduğuna dair şeyler söyledi. Ben de herkes fikrini söyler diye düşünerek üstğnde durmadım.
Size yazınca daha iyi anladım. O arayana kadar aramıcam. Hem bu da arkadaşlığımızın bi imtihanı olur.
Canım çok haklısın ama o arayana kadar bekle insan ilişkilerinde hisler çok önemli eğer arkadaşına karşı böyle bişey hossetmissen vardır büyük ihtimalle...kalinkaselin ben de öyle düşünüyorum ama kıyamıyorum bazen de. Kaç yıllık arkadaşlık. Ortada bi sebeb yokken en azından bana göre yokken neden bitsin ki...
Aramayacağım. Şu anda objektif düşünürsem 2 sebebten ötürü onun araması gerekmez mi?
Hem terfim hem de en son benim aramış ve onlara gitmek istemiş olmamızdan ötürü
Ben açıkcası o eleştirilerde biraz fesatlık da sezdim. Ama bu konularda yok Can'ım daha neler şeklinde kendimi teskin ediyorum. Gaz vermiyorum kendime.bencede bekleyip görmelisin canim. ve senin cocugun icin en iyisi ne onu sen ve esin bilirsiniz soncta disardan konusmak herkes icin kolay sonucta sizin gibi düsünmesi icin sizin gibi yasamsi gerekir. bu konuda haklisin herkes fikrini söyler tabii bize de dogru bulduklarimizdan ders cikarmak düser.
Hissettim selincşm. Sen beni tanıyorsun biliyorsun.Canım çok haklısın ama o arayana kadar bekle insan ilişkilerinde hisler çok önemli eğer arkadaşına karşı böyle bişey hossetmissen vardır büyük ihtimalle...
Ben açıkcası o eleştirilerde biraz fesatlık da sezdim. Ama bu konularda yok Can'ım daha neler şeklinde kendimi teskin ediyorum. Gaz vermiyorum kendime.
Hissettim selincşm. Sen beni tanıyorsun biliyorsun.
Sanki onlar çok dindarmış da biz namaz oruç bilmez mişiz gibi bi hava yarattı gibi geldi bana. İnşallah günahını almıyorumdur.
kesinlikle sen nasil hareket edecegini bilen ne istedigini bilen net bi insansin gözümde öyle canlandiriyorum seni.... hislerine güven bencede ve sen bi adim bekle artikBen açıkcası o eleştirilerde biraz fesatlık da sezdim. Ama bu konularda yok Can'ım daha neler şeklinde kendimi teskin ediyorum. Gaz vermiyorum kendime.
Ben de buna kızıyorum işte. Kapanınca ne oldu hemen. Ben hep aynı insanım. Ben yıllardır namaz kılarım. O arkadaşı 15 yıldır tanıyorum. Son 2-3 yıla kadar kıblenin yönünü bilmezdi.Ay papatyacim ya bu insanlardan o kadar çok varki etrafta , başlarını kapatınca yuzseksen derece dönen zaten böyle yapan insanların siyasi amaçlı hareket ettiklerini düşünüyorum ... Yada gerçekten başını örten birine siyasi olarak yaklaşıp uzakladanlari gördükçe insanlardan soguyorum biliyorum benimde başıma gelicek senin yaşadığının tam tersi ....
Yani bu insanlara yapılacak pek bişey yok cnm alacağın zararı azaltmak için.Gorusmiyceksin tek çaresi bu...
Arayana kadar arama benimde dost diil arkadaşlarım var en son arayan benim yada başımdan iyi kötü bişey geçmiş atamamış sormamış karşılaştığımızda ay gorusemiyoruz , arayı çok uzattik bilmem ne sonra yine aynı istiyolarki hep sen verici ol hep sen cagir ben bu konuda eskisine göre çok daha netim .... Verici olmayı manen ve madden maddi açıdan kastım para diil zaman enerji vs... Bıraktım .... Enerjimi daha idareli kullaniyorum böyle arkadaşlık yapcaksa yapmasın daha iyi diyorum ....
.kesinlikle sen nasil hareket edecegini bilen ne istedigini bilen net bi insansin gözümde öyle canlandiriyorum seni.... hislerine güven bencede ve sen bi adim bekle artik
ahh canim,iste bu son sordugun soruyu ben de hep kendime soruyorum.cunki insanlarla iyiyken birdenbire mesafe koyuyorlar araya.su siralar ayni sey bir kez daha basima geldi,ikidir mesaj yaziyorum bana geri cevap vermiyor,telefonum yok dedigi icin arayamiyorumda.Dun dusundm syole guzel birseyler yazip bana neden cevap yazmadigini sormak stedim ama belki geerli br sebebi vardr diye erteledim bu durumu.Günaydın kızlar
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bi ev bi araba yeter. Bankada da zor günler için 5-10 birşey olmalı. Ondan sonra gerisini gezmeye harcamalı. Çocuğum büyüdüğü Zaman evdeki kırmızı renkli koltuğu değil de beraber gezdiğim yerleri hatırlatacak.
Sis sormak istediğim birşey var. Bi arkadaşımız var. Yıllardır görüşürüz. Yalıt çocuklarımız var. Bundab bir kaç sene önce arkadaş kapandı ve sanki bizimle aralarına mesafe koydular. Sanki biz dinsisiz gibi. Ben pek oralı olmadım. Baktım sanki çocukları yarıştırıyor benim oğlum için aldığım kararları eleştiriyor. Yine oralı olmadım. Bundan 1.5-2 ay önce akşam size gelmek istiyoruz diye telefon ettim. Otele tatile gitmişler. Başka Zaman görüşelim filan dedik kapattık. Sonra ben önemli bir unvan aldım işimde. Çiçekler hediyeler vs. Odama gelenler telefon edenler. Bu arkadaş sadece faceden kutladı o kadar. Bu sabah namazdan sonra aklıma takıldı. Arasam mı acaba diye. Sonfa yok Atama dedim. Her namazdan sonra allahım iyi insanı yaklaştır, kötü insanı uzaklaştır benden diye dua ederim. Belki de bu kötü insan. Allah duamı kabul ediyor diye düşündüm.
Sonra düşündüm de bizim hep arkadaşlarımızla aramızda böyle nedensiz soğukluklar oluyor. Acaba bende mi bi problem var. Araya kıskançlık giriyor desem öyle kıskanılacak bi tarafım da yok.
Acaba ben insan ilişkileri konusunda beceriksiz miyim ki...