sade yaşam

Sadece sacta islakken kokuyo kuruyken koku yok ama diyelim yolda yağmur yağdı islandin basliyo kokmaya
ahahahaha ben bilmem vallaha ben takıyorum sabunlarımla benim eşime de saç dökülmesi için cilt doktoru has zeytinyağı sabunu vermiş bu arada ve şampuanı
bıraktım bırakalı saçlarım kendine geldi

Son düzenleme:
kalinkaselin ben de öyle düşünüyorum ama kıyamıyorum bazen de. Kaç yıllık arkadaşlık. Ortada bi sebeb yokken en azından bana göre yokken neden bitsin ki...
Aramayacağım. Şu anda objektif düşünürsem 2 sebebten ötürü onun araması gerekmez mi?
Hem terfim hem de en son benim aramış ve onlara gitmek istemiş olmamızdan ötürü

yarın yatak odasını gene gözden geçiricem
atılacak verilecekler falan gardolap ve bazanın altını kurtarılmış bölge ilan ettim bide ayakkabı canta vs. vs seçmem lazım...
Ben dolabimi boşaltmaya başlasam 1 hafta sürer heralde bide bazayi eklersek 1 ay gozden çıkarmak lazim oyle çok gereksız şeyler varkı bendemi başlasam acabaa

Eğer için rahatsa kıracak bişey yapmadınsa bence en iyisi sessiz kalmak sen ne kadar ararsan o okadar kendini çekecek sen kendini çekersen o kendini sorgular bence zamana bırak derim nacizane fikrim

papatya benim fikrim sen üstüne düseni yapmissin en son aramissin müsait degilmis sonrasinda onun arayip musaitligini bildirmesi gelmenizi istemesi gerekirdi. yalniz arkadasinin farkli bi problemi varsa ve etrafa yansitamiyora onu bilemiyorum bide o acidan bakmak lazim. senin icin rahat anladigim kadariyla sen oluruna birak bence ...

Bide zeytinyağlı sabun denim ay saçın deneme tahtası gibi oldu :) ama bulcam sonunda :)
el yapimi olmasina dikkat et dalan falan alma onlarda da fazlasiyla katki maddesi var ben hataydan getirtiyorum zeytinyagli defne sabunu bi sene oldu sampuan yok hayatimda memnunum. bazi marketlerde satiyor bu sabundan mehmet bi seydi ismi hatirlayamadim üzerinde yaziyor hatay el yaimi diye icerigine de bakarsan icin rahat eder

Eğer için rahatsa kıracak bişey yapmadınsa bence en iyisi sessiz kalmak sen ne kadar ararsan o okadar kendini çekecek sen kendini çekersen o kendini sorgular bence zamana bırak derim nacizane fikrim
Ben bi daha arayıp yüzsüz olmak istemiyorum. Ne yapalım buraya kadarmış derim artık.
Belki de arar gün gelir...
Kendine göre sıkıntısı derdi olabilir.
Bekleyelim bakalımrabbşm neler gösterecek.

Bizim adetlerimize göre de o müsait oldupunda aramalı beni diye düşünüyorum.
Haaaa aramazsa da demek ki bizimle görüşmek istemiyor.
Zaten arkadaş kapandığından beri bunu seziyorum.
Çocuklarımız yaşıt ve kıyaslama yapıyor aralarında. Hissediyorum ama aldırmamaya özen gösteriyorum. Kendimi yanlış anladığıma inandırmaya çalışıyorum.

evet sen üzerine düseni yapmissin bencede onun seni aramasi lazim müsaitiz diye. kapandiktan sonra degistigini hissetmen ilginc ama bazi insanlar bu durumu tamamen yanlis anlayip kendilerini soyutluyor. senin iyi niyetini bozmamis olman cok güzel bi davranis bence

Teşekkür ederim Can'ım.
Aynı şeyi eşim de hissetmiş ama biz aldırmadık. Eskiden Nasıl arayıp soruyorsak devam ettik. Bize en son geldiklerinde oğlumun eğitim ve spor hayatıyla ilgili yaptığımız seçimlerin yanlış olduğuna dair şeyler söyledi. Ben de herkes fikrini söyler diye düşünerek üstğnde durmadım.
Size yazınca daha iyi anladım. O arayana kadar aramıcam. Hem bu da arkadaşlığımızın bi imtihanı olur.

bencede bekleyip görmelisin canim. ve senin cocugun icin en iyisi ne onu sen ve esin bilirsiniz soncta disardan konusmak herkes icin kolay sonucta sizin gibi düsünmesi icin sizin gibi yasamsi gerekir. bu konuda haklisin herkes fikrini söyler tabii bize de dogru bulduklarimizdan ders cikarmak düser.

Canım çok haklısın ama o arayana kadar bekle insan ilişkilerinde hisler çok önemli eğer arkadaşına karşı böyle bişey hossetmissen vardır büyük ihtimalle...

Ben açıkcası o eleştirilerde biraz fesatlık da sezdim. Ama bu konularda yok Can'ım daha neler şeklinde kendimi teskin ediyorum. Gaz vermiyorum kendime.

Canım çok haklısın ama o arayana kadar bekle insan ilişkilerinde hisler çok önemli eğer arkadaşına karşı böyle bişey hossetmissen vardır büyük ihtimalle...
Hissettim selincşm. Sen beni tanıyorsun biliyorsun.
Sanki onlar çok dindarmış da biz namaz oruç bilmez mişiz gibi bi hava yarattı gibi geldi bana. İnşallah günahını almıyorumdur.

Ay papatyacim ya bu insanlardan o kadar çok varki etrafta , başlarını kapatınca yuzseksen derece dönen zaten böyle yapan insanların siyasi amaçlı hareket ettiklerini düşünüyorum ... Yada gerçekten başını örten birine siyasi olarak yaklaşıp uzakladanlari gördükçe insanlardan soguyorum biliyorum benimde başıma gelicek senin yaşadığının tam tersi ....

Yani bu insanlara yapılacak pek bişey yok cnm alacağın zararı azaltmak için.Gorusmiyceksin tek çaresi bu...
Arayana kadar arama benimde dost diil arkadaşlarım var en son arayan benim yada başımdan iyi kötü bişey geçmiş atamamış sormamış karşılaştığımızda ay gorusemiyoruz , arayı çok uzattik bilmem ne sonra yine aynı istiyolarki hep sen verici ol hep sen cagir ben bu konuda eskisine göre çok daha netim .... Verici olmayı manen ve madden maddi açıdan kastım para diil zaman enerji vs... Bıraktım .... Enerjimi daha idareli kullaniyorum böyle arkadaşlık yapcaksa yapmasın daha iyi diyorum ....

Ben açıkcası o eleştirilerde biraz fesatlık da sezdim. Ama bu konularda yok Can'ım daha neler şeklinde kendimi teskin ediyorum. Gaz vermiyorum kendime.
kesinlikle sen nasil hareket edecegini bilen ne istedigini bilen net bi insansin gözümde öyle canlandiriyorum seni.... hislerine güven bencede ve sen bi adim bekle artik

Selam sadeler, sürekli okuyorum. Her zaman yazamıyorum. Ben de bu aralar insan ilişkilerinden muzdaribim. Hoşlanmadığın, canını sıkan arkadaş tanıdık olunca silebiliyorsun görüşmeyebiliyorsun ama aileden olunca nasıl yapıyorsunuz. Bu aralar kardeşimin eşi bizim de canımızı sıkıyor. Son söyleyeceği şeyi ilk söylüyor arada kardeşim olunca küslük de olsun istemiyoruz. Sesimizi çıkaramıyoruz. Halbuki biz hatalı bile olsak (ki ortada öyle bir şey yok, havadan sudan muhabbetler) onun küçük olarak bana veya eşime laf çevirmemesi lazım. Hiç alışık değiliz böyle şeylere. Evleri de uzak olunca mecbur haftasonu eşli görüşülüyor, yoksa kadın kadına görüşür fazla görmezdik. Bilmiyorum cidden bu konuda ne yapılabilir. Kardeşimi de bizim yüzümüzden üzsün istemiyoruz

Ben de buna kızıyorum işte. Kapanınca ne oldu hemen. Ben hep aynı insanım. Ben yıllardır namaz kılarım. O arkadaşı 15 yıldır tanıyorum. Son 2-3 yıla kadar kıblenin yönünü bilmezdi.
Evet açık giyinirirm. Yeri gelir bara giderim. Tatile giderim. Ancak dünyanın öteki ucuna da gitsem seccademi bavuluma koyar telden o ülkenin namaz saatlerini öğrenir elimden geldiğince kılarım. Başörtüsü müdür olay?
Belki de hep verici olmak problem. Çantada keklik olmak. Bu konuda kendimi eğittiğimi düşünüyordum ama bazı ilişkilerde error veriyor demek ki benim eğitim
kesinlikle sen nasil hareket edecegini bilen ne istedigini bilen net bi insansin gözümde öyle canlandiriyorum seni.... hislerine güven bencede ve sen bi adim bekle artik
.
Çok teşekkür ederim Canım. Aslında bilirim ne yapacağımı ama bazen duygularım ön plana çıkıyor. Bu mesele de sabah namazında kafama takılınca acaba bir mesaj mı diye düşünmeden edemedim.

Merhaba sadeler bu gün fortmentoyu sadeleştirdim.Topladım giymediğimiz ayakkabıları,biraz da kıyafet merdivenleri temizleyen bayanlara verdim.

ahh canim,iste bu son sordugun soruyu ben de hep kendime soruyorum.cunki insanlarla iyiyken birdenbire mesafe koyuyorlar araya.su siralar ayni sey bir kez daha basima geldi,ikidir mesaj yaziyorum bana geri cevap vermiyor,telefonum yok dedigi icin arayamiyorumda.Dun dusundm syole guzel birseyler yazip bana neden cevap yazmadigini sormak stedim ama belki geerli br sebebi vardr diye erteledim bu durumu.
sebebsiz gorusmeyenleri anlayamiyorum,cok sorguluyorum kendimi bu konuda,hatalimiyim,birsey mi yaptim diye acaba...

Arkadasina gelince,belliki cocugunu kiyasliyor seninkiyle.Calisyior mu bilmiyorum,senin yukselisin onda kiskanclik hissi uyandirmis olabilir.Birde bazi arkadaslarimdan biliyorum,genelde kadnli erkekli gorusmek istemiyorlar,goruslusede ayri odalarda olmak isteyebiliyorlar.Birsuru sebebi olabilir.
karsindakinin sana haksiz yere mesafe koydugunu dusunuyorsan arayip direkt araya gren mesafenn sebebni sormali,ondan sonra ya daha iyi gider ya da tamamen kopar ,kafanda ve icnde kendimizi suclamayiz en azindan.
Kend adima bundan sonra Boyle yapmayi dusunuyorum.

royem arkadaşım çalışmıyor. Lise mezunu. Yani aramızda eğitim açısından çok fark var. Ama ben arkadaşlarımı seçerken hiç bu açıdan bakmıyorum. Benimle aynı unvana sahip olan ama oturup bi kahve şçemeyeceğim insanlar var. Önemli olan eğitim ya da unvan değil diye düşünürüm hep.
Ben de mesafe koyan insanı arayıp sormak taraftarıyım. Ama nedense buna sormak gelmiyor içimden. Şimdilik askıya alacağım bu meseleyi. Sonuçta en son ben aradım. Onun beni araması gerekiyor. Bana herhangi birşeyden dolayı kırıldı ise de arayıp bunu söylemeli. Yok söylemiyorsa zaten o Zaman arkadaşlığımızın samimiyeti ve boyutu yeniden gözden geçirilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…