- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.921
- 49
- Konu Sahibi philosophy
- #2.781
Canım insanlık nereye gidiyor diye düşünmeden edemiyor insan.Artık dost bulmak samanlıkta iğneyi arayıp bulmak gibi şu zamanda.Yıllardır tanıyorum dediğin insandan gün geliyor beklemediğin tavırları görüp şok oluyorsun.Sen iyi niyetli bir insansın.Bunun kapanmasıyla alakası olduğunu düşünemiyorum açıkçası.Senin bu konudaki görüşlerinide biliyodur yasayışını da biliyodur yeni tanışmadınız ya.Ben de çok dertliyim bu konuda.Öyle yalnızım ki ama çok arkadaşım var,hastalandığında hergün arayıp sorduğum,derdini dinlediğim,sırrını sakladığım maddi manevi elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalıştığım...Ama çok zor bir hayatım var benim ve bu zor günlerimde yanımda kimseyi bulamıyorum.Bu evimde 32 yaşında 4 yaşında oğlu olan bir komşum oldu.O bana ben ona yemekler pastalar götürmeler,şeklinde devam eden gayet tatlı giden bir komşuluk ilişkimiz vardı.Ben birayadır vertigo yüzünden evden dışarı çıkamadım ne aradı ne uğradı.Senin gibi merak ettim çaldım kapısını bir kusurmu ettim diye sordum.Yok ablam ben ihmal ettim senide bilmemne de binbir özürler.Bu olaydan sonra bir 15 gündaha geçti yine bunda tık yok.Hergün feyste diğer genç komşularla gezmeler evde mantı açmalar resim yayınlıyor.Hiç aramıycam görüşelim deyince mazeret bulcam kesin kararlıyım.Kaçan aramayan daha kıymetli oluyor bu dünyada ben bunu anladım canım.@royem arkadaşım çalışmıyor. Lise mezunu. Yani aramızda eğitim açısından çok fark var. Ama ben arkadaşlarımı seçerken hiç bu açıdan bakmıyorum. Benimle aynı unvana sahip olan ama oturup bi kahve şçemeyeceğim insanlar var. Önemli olan eğitim ya da unvan değil diye düşünürüm hep.
Ben de mesafe koyan insanı arayıp sormak taraftarıyım. Ama nedense buna sormak gelmiyor içimden. Şimdilik askıya alacağım bu meseleyi. Sonuçta en son ben aradım. Onun beni araması gerekiyor. Bana herhangi birşeyden dolayı kırıldı ise de arayıp bunu söylemeli. Yok söylemiyorsa zaten o Zaman arkadaşlığımızın samimiyeti ve boyutu yeniden gözden geçirilmeli