- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.721
Can'ım burada bazı arkadaşlar koktuğunu söylüyor.Ama ben tam aksini söyleyeceğim.Bence kokmuyor.peki sirke kokmuyor mu her yerde ben de kullanmak istyorum
Evet hem cildi temizliyor,hem cildi yumuşatıyor,hem cildi parlatıyor,hem gözenekleri açıyor.Tavsiye ederim denemeden bilemezsin dene ve kararını ver.bunu temizlemek için mi kullanıyorsun canım ayrıca nemlendiriyormu,çğ kahveden yapıyosun dimi ben de deneyeyim,
ben de patatesi rendeleyipi suyunu sıkıp yüzüme sürüyorum belki biraz da karbonat pudra ya da karbonat karıştırarak kremsi sürüyorum bu da temizliyor.
ben yazın daha çok meyve yerim sıcakta kiraz erik kayısı ve çilek çok güzel oluyor :) bide karpuz
dün çekmeceden nargile takımı hediye gelmişti ben sevmem kullanmam yani onu vericem
bide ince uzun mumlar var kullanışsız onları vericem bide fil takımı var onlarda gidici
bizzat deneyimledim sadece saçta ıslakken kokuyo kuruyken yine koku yokSirke saç dısında hıc bıyerde kokmuyor. Aksıne kotu kokuyuda sokuyor.
Not: sırke kokusuna tahamul edemıyorum. Temizlikte maske takıyorum cok tıksınıyorum. Ama koku kalmadıgına garantı verırım.
Bende en kısa zamanda fortmentoyu sadeleştirmek istiyorum.yarın yatak odasını gene gözden geçiricem
atılacak verilecekler falan gardolap ve bazanın altını kurtarılmış bölge ilan ettim bide ayakkabı canta vs. vs seçmem lazım...
yaz=meyve+yoğurt
biraz saçma olcak ama ben kışın yemek harıcınde yoğurt yiyince üşüyorum:)
nagile mi ya of yaz gelsede yaksak şöyle balkonda bak gene hatıladım:) mumları yaksana ayol:) romantik romantik:)
sana katiliyorum kesinlikle kokmuyorSirke saç dısında hıc bıyerde kokmuyor. Aksıne kotu kokuyuda sokuyor.
Not: sırke kokusuna tahamul edemıyorum. Temizlikte maske takıyorum cok tıksınıyorum. Ama koku kalmadıgına garantı verırım.
merhaba seamlaryooo......saçma değil,gerçek...biz de eşimle üşüyoruz kışın...özellikle de ben...çoğunlukla da bu yüzden yemekten vazgeçerim....bırrr...içimi üşütür.yazın da aynı etkiyi yapsa ya....dii mi...
bu arada herkse selam sadeler
yaz=meyve+yoğurt
biraz saçma olcak ama ben kışın yemek harıcınde yoğurt yiyince üşüyorum:)
nagile mi ya of yaz gelsede yaksak şöyle balkonda bak gene hatıladım:) mumları yaksana ayol:) romantik romantik:)
Pentinin ürünlerini bende beğeniyorum.Bende aralıkta seminere çıkmadan önce almıştım bir çok ürün.Ben indirim döneminde almadığım için bayağı tuzlu tutmuştu.Evet sanırım kasımdan beri ilk kez büyük bi alışveriş yaptım pentide acayip indirim vardı tüm iç camasirlarimi yeniledim bi kaç parça hariç hepsini attım
İhtiyacınız varsa bYa indirimli şu an