sade yaşam

Evet hem cildi temizliyor,hem cildi yumuşatıyor,hem cildi parlatıyor,hem gözenekleri açıyor.Tavsiye ederim denemeden bilemezsin dene ve kararını ver.

yaz=meyve+yoğurt
biraz saçma olcak ama ben kışın yemek harıcınde yoğurt yiyince üşüyorum:)

nagile mi ya of yaz gelsede yaksak şöyle balkonda bak gene hatıladım:) mumları yaksana ayol:) romantik romantik:)

Sirke saç dısında hıc bıyerde kokmuyor. Aksıne kotu kokuyuda sokuyor.
Not: sırke kokusuna tahamul edemıyorum. Temizlikte maske takıyorum cok tıksınıyorum. Ama koku kalmadıgına garantı verırım.
bizzat deneyimledim sadece saçta ıslakken kokuyo kuruyken yine koku yok
temizlikte katıyen kokmuyo

yarın yatak odasını gene gözden geçiricem
atılacak verilecekler falan gardolap ve bazanın altını kurtarılmış bölge ilan ettim bide ayakkabı canta vs. vs seçmem lazım...

yooo......saçma değil,gerçek...biz de eşimle üşüyoruz kışın...özellikle de ben...çoğunlukla da bu yüzden yemekten vazgeçerim....bırrr...içimi üşütür.yazın da aynı etkiyi yapsa ya....dii mi...

bu arada herkse selam sadeler

Sirke saç dısında hıc bıyerde kokmuyor. Aksıne kotu kokuyuda sokuyor.
Not: sırke kokusuna tahamul edemıyorum. Temizlikte maske takıyorum cok tıksınıyorum. Ama koku kalmadıgına garantı verırım.
sana katiliyorum kesinlikle kokmuyor
merhaba seamlar

bende bu kış başladım yogurta. tutkun oldum her aksam soframda olmazsa eksik hissediyorum. Hep üşüyorum acaba yogurttan mı dıye dusundum siz oyle soyleyınce.

bana gelen nargile küçük hem ben sevmem. evin heryeri mum dolu hangi birini yakıcam :)

bugün sadeleşmeye işyerimdeki çekmecelerden başladım....
bir insan 2012 yılında aldığı çeyizin fişlerini neden saklar bende bilmiyorum....
bir küçük çöp poşeti doldu.
topu topu 3 çekmeceden...

selam kizlar nasilsiniz. ben gene temizlik yaptim ve pek cok atik cikardim hala nereden cikiyor bu kadar sey. evime de disardan baksan hic bi sey yok sanki
dün kendime esofman ve üst aldim spora gidiyorum onun icin lazimdi uzun zamandir ilk defa kendim cin bi sey aldim. pek cok kiyafet denedim ama kendimi durdurdum

Evet sanırım kasımdan beri ilk kez büyük bi alışveriş yaptım pentide acayip indirim vardı tüm iç camasirlarimi yeniledim bi kaç parça hariç hepsini attım
İhtiyacınız varsa bYa indirimli şu an

kalinkaselin güle güle kullan Canım. Ben de bu Aralar çok çamaşır alışverişi yaptım. Bi taraftan da attım. Kom aldım genelde. Hatta internette farklı renklerini de gördüm ama tutuyorum kendimi.
Elbise çizme vs. Aldım. Bi taraftan da verdim ihtiyaç sahibi olanlara.
İnsanın önceliği ne olmalı acaba.
Gezmek giyinmek ev eşyası vs. Ya da birikim yapmak.
Bu birkaç ay biraz kemer sıkmamız gerek.

Oley oley oley Facebook'tan kapatarak kurtuldum.Darısı kapatmak isteyenlerin başına.

Pentinin ürünlerini bende beğeniyorum.Bende aralıkta seminere çıkmadan önce almıştım bir çok ürün.Ben indirim döneminde almadığım için bayağı tuzlu tutmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…