- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.681
ama ilk kullanımda ıkıde ucdee oldu bıraz cok yaktı canım acıdı yani sonra o ferahlık hissiyüzdeyüz yarar benim saç diplerimde böyle bir gün sonr kaşınmaya başlardı bide şimdi farkediyorum bunu hani elimize yağ dökülürde yada çok yağlı bi kremle kremlerizde havayla teması kesilir ya aynı öyleymiş su an nefes alıyo saç diplerim böyle naneli şeker yutaarsında nefesin açılır hissedersin aynı onun gibi bişey:)
Karbonatlı su yapıyosun dimi, sadece saç diplerine mi sürüyosun, en son sampuandan sonra mı?ama ilk kullanımda ıkıde ucdee oldu bıraz cok yaktı canım acıdı yani sonra o ferahlık hissi
Sabun tozunu mu soruyosun?? Böyle bir kiloluk deterjan paketinde oluyo deterjan bölümünde...Günaydın hanımlar :))
kalinkaselin selincim beyaz sabun nasıl bişey? Ben hiç almadım da Katı mı sıvı mı? Her markette oluyor mu?
İki tatlı kaşığı karbonati ılık suda eritip saçlarımı ilk bu suyla yikiyorum en son yukardan çok sert olurKarbonatlı su yapıyosun dimi, sadece saç diplerine mi sürüyosun, en son sampuandan sonra mı?
Sabun tozunu mu soruyosun?? Böyle bir kiloluk deterjan paketinde oluyo deterjan bölümünde...
canim ben 3 yil oldu evleneli bizim gibi insanlarin karakterlerini kabullenmek zor cogu zaman . bende senin yasadiklarini yasiyorum zaman zaman özellikle esimin abisinin esi eltim oluyor galiba pek anlamiyorum bu islerden o cok laf carpiyor. ben calisiyorum diye kimsenin bana agiz acamadigini düsünüyor ve zaman zaman bunu dile getiriyor. bende orali olmuyorum. kayinvalidem ve esimin teyzeleri ilk baslarda cok laf etmeye calistilar ama bende imalarinin cevabini verdim altan alta artik herkes durtacagi yeri biliyor. ama eltimde hakli ona cok karisiyorlar zamaninda da cok cekmis. ben bazen onun yerine kiziyorum onlaraKaç yıllık evlisin? Bende takılmıyorum aslında ama beynimi işgal etmesinden hoşlanmıyorum. Sanki yapmam gereken ama yapmadığım birşeyler var,ama inanki başından beri bir ima sezmeseydim daha rahat ve samimi davranabilirdim belki,yada bu benim karakterim kimseye zararım yok sonuçta.ne biliyim birini merak edersen ararsın, o arasın diye beklemek, aradım açmadın demek çok saçma. Mesela kayınvalidem yanımda işte bilmem kim bayramda aramamış,başka biri telefonu açmamış gibi laflar ediyor,belki bana laf sokmak amaçlı değil ama sinir oluyorum
Sen daha yeniymişsin ben 6 yıllık evliyim.özellikle çocuk olduktan sonra sıkıntı yaşadım ben,hergün arayıp üzerinde ne var,napıyo şuan filan gibi benim cevap veremeyeceğim kadar ayrıntılı sorular soruyordu, bende normal bişeyler var işte dedim bigün,bidaha aramadı. Eşimi arayıp bu tür soruları ona soruyorlar. Çocuk yemiyo,su içmiyo bezi kuru,anjin olmuş ağzı kokuyo Vs. Gibi teşhis ve tespitleri engelleyemedim henüz.en ufak bişeyde doktora götürün denmesi de çok sıkıntı,ben mecbur kalmadıkça doktora gidilmesi ve ilaç kullanılması taraftarı değilim bu konularda problem yaşıyorum biraz.canim ben 3 yil oldu evleneli bizim gibi insanlarin karakterlerini kabullenmek zor cogu zaman . bende senin yasadiklarini yasiyorum zaman zaman özellikle esimin abisinin esi eltim oluyor galiba pek anlamiyorum bu islerden o cok laf carpiyor. ben calisiyorum diye kimsenin bana agiz acamadigini düsünüyor ve zaman zaman bunu dile getiriyor. bende orali olmuyorum. kayinvalidem ve esimin teyzeleri ilk baslarda cok laf etmeye calistilar ama bende imalarinin cevabini verdim altan alta artik herkes durtacagi yeri biliyor. ama eltimde hakli ona cok karisiyorlar zamaninda da cok cekmis. ben bazen onun yerine kiziyorum onlara
benım daha katedecek cok yolum var evet. henüz bi cocuğum yokı olunca da eltime yaptıklarını bana da yapmaya çalışırlarsa sorun olur işte bundan bende tırsıyorum ve nasıl ömüne geçilir bilmiyorumSen daha yeniymişsin ben 6 yıllık evliyim.özellikle çocuk olduktan sonra sıkıntı yaşadım ben,hergün arayıp üzerinde ne var,napıyo şuan filan gibi benim cevap veremeyeceğim kadar ayrıntılı sorular soruyordu, bende normal bişeyler var işte dedim bigün,bidaha aramadı. Eşimi arayıp bu tür soruları ona soruyorlar. Çocuk yemiyo,su içmiyo bezi kuru,anjin olmuş ağzı kokuyo Vs. Gibi teşhis ve tespitleri engelleyemedim henüz.en ufak bişeyde doktora götürün denmesi de çok sıkıntı,ben mecbur kalmadıkça doktora gidilmesi ve ilaç kullanılması taraftarı değilim bu konularda problem yaşıyorum biraz.
Evde kaç tane misafir terliginiz var???bende eskiyen ev terliklerini attım agzı yüzü bir taraflara kaymış sürekli kullandıklarımız :)
annem yenilerini alalım dedi ama istemedim 1-2 tane daha eskitiyim yenilerini alırım.
bugün hava çok güzel evi biraz kurcalayıp dagıtasım geldi :)
3 bayan 3 erkek terligiEvde kaç tane misafir terliginiz var???
Benim dört taneydi ikisi hiç kullanılmamış ama çok çirkin di misafire koymaya utaniyodum açıkçası
Onları teyzeleme vercem kendi kullaniyo
İki tane eskidi onları balkona koydum
3 tane yeni misafir terligi aldım ama yeter mi 3 tane