sade yaşam

kalinkaselin kalinkaselin güle güle kullan Canım. Ben de bu Aralar çok çamaşır alışverişi yaptım. Bi taraftan da attım. Kom aldım genelde. Hatta internette farklı renklerini de gördüm ama tutuyorum kendimi.
Elbise çizme vs. Aldım. Bi taraftan da verdim ihtiyaç sahibi olanlara.
İnsanın önceliği ne olmalı acaba.
Gezmek giyinmek ev eşyası vs. Ya da birikim yapmak.
Bu birkaç ay biraz kemer sıkmamız gerek.
Papatyacim bunu bende o kadar çok sordum ki kendime öncelik ne ???
Bence şu dünya olumlu yanımızda hicbisey goturemiyoruz ama dünyada malda lazım ama bu neye göre kime göre....

Mesela mal yaptık mülk yaptık biriktirdik ettik öldükten sonra arkamızda kalanların paylasamayip bide arkamızdan kötü konuşmalarını geçtim mesela suriye adamların evleri arabaları fabrikaları dükkanları vardı biriktirdiler yaptılar yemediler icmediler ama hicbisey yok ortada gitti hepsi... Yada bi deprem bişey ben ömrümüz boyunca ihtiyacımı karşılayabilecek ev ve araba alıp geri kalan paramı gezmeye harcamak istiyorum tabi yanımda başıma bi durum gelmesi halinde para bulundurmak .... Mesela papatyacim yunanistan gibi bi kriz çıksa allah korusun deselerki bir ay maaş veremiycez devlet olarak napabiliriz düşünsene herkes pert olur....

Yani mal mülk olarak kendimi yemeyip icmeyip gezmeyip biriktirip mezara girmenin bi anlamı yok bence... Yiycez icicez gezcez israf etmiycez kalanı biriktircez:) biz böyle yapıyoruz yani:) hatta şu an ev aldığımız için birikim biraz daha fazla

Ben kom ü çok duydum ama hiç kullanmadim ??? Pentiden bende hep ürün fiyatıyla alıyodum ilk kez indirimli aldım sanki bedava gibi geldi:)

Oley oley oley Facebook'tan kapatarak kurtuldum.Darısı kapatmak isteyenlerin başına.:KK31:
Ay bende kapatali baya oldu
Çok rahatım cidden ama bazen eskiden feysle girdiğim bazı siteler var onlara tekrar girince feysim yine aktive oluyo ben bi kaç kere rastladım açılmış gittim yine kapattım hemen haberin olsun arada kontrol et:)

kalinkaselin kalinkaselin güle güle kullan Canım. Ben de bu Aralar çok çamaşır alışverişi yaptım. Bi taraftan da attım. Kom aldım genelde. Hatta internette farklı renklerini de gördüm ama tutuyorum kendimi.
Elbise çizme vs. Aldım. Bi taraftan da verdim ihtiyaç sahibi olanlara.
İnsanın önceliği ne olmalı acaba.
Gezmek giyinmek ev eşyası vs. Ya da birikim yapmak.
Bu birkaç ay biraz kemer sıkmamız gerek.
bu konuda ben insanin birikim yapmaktansa hic görmedigi yerleri görmesi güzel vakit gecirmesi taraftariyim. dünya mali dünyada kaliyor sonucta göcüp gidecegiz ve kalinkaselin kalinkaselin sana katiliyorum bu konuda. geride kalanlar da bu mal mülk davasina birbirlerini yiyecekler...

merhaba uzun süredir girmiyordum bazı değişikliler yaptım hayatımda:

Öncelikle eşim dolabımdan sıkıldığını ima eden sözlerde bulundu bend e gittim burada ihraç falzası ürünlerin satıldığı bir yer var oradan bir sürü ciciler aldım ama diğer demode olanları vereceğim cidden çok giyilmiştiler ve artık tam olmuyorlardı üstüme biraz kilo aldım çünkü...

yarın da üstüme olmayan yıpranmışlarıbiraz daha dağıtacağım dolapta bekletmeyei sevmiyorum çok fazlalık yapıyor çünkü...

çolk kitap aldım yine sürekli kitap modundayım bir de mutfaktaki masamızı çalışma masaı olarak kullnıyorduk eşimle mutfak çok büyük ve saolnla birleşik böyle enteresan gece falan iyi oluyor çalışmak için ama kendimedoğru dürüst bir çalışma alanı oluşturmam gerektiğine karar verdim ...olmuyor yani ...

sonra evinden kadını uzaklaştırdım çünkü eşyaları hırpalarken ykalaıdm kendisini bu tutumun üstüne prara veremeyeeğim bakınıyorum ama temizliğimi kendim yapıyorum....

Vakitten tasarruf olması açısından çoğu alışveriş v.s. gece çıkıp yapıyorum trafikten kurtuluyorum para çekme işlemleri falan hepsini geceden bitiriyorum....

şampuanı hayatımda çıkarttım hiç de eksikliğini hiddetmiyorum... vücut şampuanını da çıkarttım onun yerine beyaz sabun kullanıyorum missssssss....

platese başladım yeniden bu arada çok faydası var biliyorum....

sevgiler

Günaydın kızlar
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bi ev bi araba yeter. Bankada da zor günler için 5-10 birşey olmalı. Ondan sonra gerisini gezmeye harcamalı. Çocuğum büyüdüğü Zaman evdeki kırmızı renkli koltuğu değil de beraber gezdiğim yerleri hatırlatacak.

Sis sormak istediğim birşey var. Bi arkadaşımız var. Yıllardır görüşürüz. Yalıt çocuklarımız var. Bundab bir kaç sene önce arkadaş kapandı ve sanki bizimle aralarına mesafe koydular. Sanki biz dinsisiz gibi. Ben pek oralı olmadım. Baktım sanki çocukları yarıştırıyor benim oğlum için aldığım kararları eleştiriyor. Yine oralı olmadım. Bundan 1.5-2 ay önce akşam size gelmek istiyoruz diye telefon ettim. Otele tatile gitmişler. Başka Zaman görüşelim filan dedik kapattık. Sonra ben önemli bir unvan aldım işimde. Çiçekler hediyeler vs. Odama gelenler telefon edenler. Bu arkadaş sadece faceden kutladı o kadar. Bu sabah namazdan sonra aklıma takıldı. Arasam mı acaba diye. Sonfa yok Atama dedim. Her namazdan sonra allahım iyi insanı yaklaştır, kötü insanı uzaklaştır benden diye dua ederim. Belki de bu kötü insan. Allah duamı kabul ediyor diye düşündüm.
Sonra düşündüm de bizim hep arkadaşlarımızla aramızda böyle nedensiz soğukluklar oluyor. Acaba bende mi bi problem var. Araya kıskançlık giriyor desem öyle kıskanılacak bi tarafım da yok.
Acaba ben insan ilişkileri konusunda beceriksiz miyim ki...

Öncelikle eşim dolabımdan sıkıldığını ima eden sözlerde bulundu bend e gittim burada ihraç falzası ürünlerin satıldığı bir yer var oradan bir sürü ciciler aldım ama diğer demode olanları vereceğim cidden çok giyilmiştiler ve artık tam olmuyorlardı üstüme biraz kilo aldım çünkü...

yarın da üstüme olmayan yıpranmışlarıbiraz daha dağıtacağım dolapta bekletmeyei sevmiyorum çok fazlalık yapıyor çünkü...

çolk kitap aldım yine sürekli kitap modundayım bir de mutfaktaki masamızı çalışma masaı olarak kullnıyorduk eşimle mutfak çok büyük ve saolnla birleşik böyle enteresan gece falan iyi oluyor çalışmak için ama kendimedoğru dürüst bir çalışma alanı oluşturmam gerektiğine karar verdim ...olmuyor yani ...

sonra evinden kadını uzaklaştırdım çünkü eşyaları hırpalarken ykalaıdm kendisini bu tutumun üstüne prara veremeyeeğim bakınıyorum ama temizliğimi kendim yapıyorum....

Vakitten tasarruf olması açısından çoğu alışveriş v.s. gece çıkıp yapıyorum trafikten kurtuluyorum para çekme işlemleri falan hepsini geceden bitiriyorum....

şampuanı hayatımda çıkarttım hiç de eksikliğini hiddetmiyorum... vücut şampuanını da çıkarttım onun yerine beyaz sabun kullanıyorum missssssss....

sevgiler
beyaz sabun dediğiniz nedir acaba bikaç kez burda söylendi de

merhaba hanımlar
bende 18 haftalık hamileyim bu yüzden kıyafet almıyorum kilom bedenim değişecek
ama içimde deli gibi alışveriş isteği var kendime zor engel oluyorum :KK43:

sevgiler
Şampuan yerine ne kullaniyosun???

vucut için ben de kullanıyorum ama saçı sertleştirmiyor mu
saça genelde zeytinyağlı sabun kullnıyorum sertleştiriyor ve saçlarım krepeli gibi duruyor hep bayağı havalı oluyor yani <zaten bir süre sonra da saç alışıyor o kadar serleşmiyor ama yine de yumuşacık olsun istersen sirkeli su ile durula derim

saça genelde zeytinyağlı sabun kullnıyorum sertleştiriyor ve saçlarım krepeli gibi duruyor hep bayağı havalı oluyor yani <zaten bir süre sonra da saç alışıyor o kadar serleşmiyor ama yine de yumuşacık olsun istersen sirkeli su ile durula derim
Sirkeli su kokuyo:KK43: saç islakken

Günaydın kızlar
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bi ev bi araba yeter. Bankada da zor günler için 5-10 birşey olmalı. Ondan sonra gerisini gezmeye harcamalı. Çocuğum büyüdüğü Zaman evdeki kırmızı renkli koltuğu değil de beraber gezdiğim yerleri hatırlatacak.

Sis sormak istediğim birşey var. Bi arkadaşımız var. Yıllardır görüşürüz. Yalıt çocuklarımız var. Bundab bir kaç sene önce arkadaş kapandı ve sanki bizimle aralarına mesafe koydular. Sanki biz dinsisiz gibi. Ben pek oralı olmadım. Baktım sanki çocukları yarıştırıyor benim oğlum için aldığım kararları eleştiriyor. Yine oralı olmadım. Bundan 1.5-2 ay önce akşam size gelmek istiyoruz diye telefon ettim. Otele tatile gitmişler. Başka Zaman görüşelim filan dedik kapattık. Sonra ben önemli bir unvan aldım işimde. Çiçekler hediyeler vs. Odama gelenler telefon edenler. Bu arkadaş sadece faceden kutladı o kadar. Bu sabah namazdan sonra aklıma takıldı. Arasam mı acaba diye. Sonfa yok Atama dedim. Her namazdan sonra allahım iyi insanı yaklaştır, kötü insanı uzaklaştır benden diye dua ederim. Belki de bu kötü insan. Allah duamı kabul ediyor diye düşündüm.
Sonra düşündüm de bizim hep arkadaşlarımızla aramızda böyle nedensiz soğukluklar oluyor. Acaba bende mi bi problem var. Araya kıskançlık giriyor desem öyle kıskanılacak bi tarafım da yok.
Acaba ben insan ilişkileri konusunda beceriksiz miyim ki...
Cnn ben olsam aramazdim eğer seni birazcık olsun dusunseydi en kötü telefonla arardi

ben denemedim... ben o sert halini seviyorum saçlarımın yaaa kolay şekil alıyor havalı duruyor yani ama millet geçiyor sonra kokusu diyor bilmem ben yerleri falan silince geçiyor kokusu
Sadece sacta islakken kokuyo kuruyken koku yok ama diyelim yolda yağmur yağdı islandin basliyo kokmaya

X