sade yaşam

Türk kahvesini ben içtikten sonra yıkarken önce telvesiyle elimi yıkayıp sonra fincanı yikiyorum o içindeki yağıyla yumuşacık oluyo ama yumurta sarisini duymamıştım deniycem

Türk kahvesini ben içtikten sonra yıkarken önce telvesiyle elimi yıkayıp sonra fincanı yikiyorum o içindeki yağıyla yumuşacık oluyo ama yumurta sarisini duymamıştım deniycem
Tavsiye ediyorum dene favori masken olacak.Benim favorim.Eskiden maskelere döktüğüm paralara acıyorum.

Bu arada söylemeyi unuttum
Benim evde annemin almış olduğu organ nakil kabı vardı :)
Yani hani şu elde taşınan yiyecekler bozulmasın diye taşınan genelde mavi renkli taşıma kabı almış pikniğe giderken kullanırsınız falan diye:)

4 yıldır bir kere bile kullanmadim dolapta içine botlarimizi koyuyodum yazın

Bende onu eski çalıştığım yere bagisladim eskiden ilçe aşı birimindeydim orda aşı koymak için bu kaptan sürekli eksik olurdu yazı yazardım gondermezlerdi pazar günü orda çalışan arkadaşımı gorcektim giderken onuda götürdüm kamu hizmetine açtım şu an amme hizmeti görecek:)

Bravo kalinkaselin

Kendimle ilgili 2 özeleştirim var. Bu ARalar birşeye odaklanmıyordum. Mesela kitap okuyorum diyelim. Ani bi hareketle kapatıp telefondan birşey bakıyorum. Oturup yarım saat aralıksız okuyamıyorum.
Ve spor yapıyor olmama rağmen Boğaz'ıma sahip çıkamıyorum. Kendimi bu konuda eğitmem gerek. Tabağımın yarısını yas en fazla3/4 ünü yiyeceğim bundan böyle.
Bu 2 konu Hakkı'nda kendimi düzeltmem gerek acilen.

Bir yandan forumu takip edip diğer yandan TV izliyorum. Medya ve reklamlar beynimizi yikayip bize surekli para harcatmaya çalışıyorlar. Ben artık buna karşı koyuyorum. Gerçekten ihtiyacım olmayan hiçbirşeyi almiycam bundan sonra.alışveriş yaparken iyice düşünücem bu bana gerçekten gereklimi diye. Hatta evdeyken ihtiyaç listesi yapıcam ve alışverişe gidince o listenin dışına çıkmıycam. Evde tuketmem gereken kozmetik ve temizlik ürünleri çok var. Onları bitirene kadar başka almiycam.

bende spor yapıyorum ama boğazımı tutamıyorum senin gibi haliyle kilo vermem zorlaşıyor benimde kendimi eğitmem lazım her gün söz veriyorum ama nafile

bende spor yapıyorum ama boğazımı tutamıyorum senin gibi haliyle kilo vermem zorlaşıyor benimde kendimi eğitmem lazım her gün söz veriyorum ama nafile
Ben yemek yemeyi seviyorum. Hamur işi kısır çip köfte nerde zararlı şey varsa çok severek yiyorum. Abur çubuk pek yemem. Bir de meyveyi çok tüketirim. Kendimi az yemeye alıştırmak istiyorum. Tabağı silip süpürmek değil.

ben yemek demeyeyeim de meyveyi ve kahvaltıyı seviyorum özellikle meyve konusunda duraklamam lazım inşallah başarılı olurum. artık gündüz 3 meyve belirleyip yiyeyim akşam yemeyeyim diyorum işe yarar mı acaba

ben yemek demeyeyeim de meyveyi ve kahvaltıyı seviyorum özellikle meyve konusunda duraklamam lazım inşallah başarılı olurum. artık gündüz 3 meyve belirleyip yiyeyim akşam yemeyeyim diyorum işe yarar mı acaba
Evet canım meyvenin gündüz hatta kahvaltıda yenmesi lazım buna bu aralar pek uyamasamda gündüz yenilen bir porsiyon meyvenin bi zararı yok hatta faydası var sıkıntı akşam hava karardıktan sonra yediklerimizde

Evet canım meyvenin gündüz hatta kahvaltıda yenmesi lazım buna bu aralar pek uyamasamda gündüz yenilen bir porsiyon meyvenin bi zararı yok hatta faydası var sıkıntı akşam hava karardıktan sonra yediklerimizde
aklımda bulunduracağım canım sağol artık akşamları meyve yemeyeceğim. mart ayında aşılama düşünüyorum o zamana kadar kilo vermem lazım

Ben neden meyva sevmiyorum.Neden neden?Birisi soyup dilimleyip önüme getirmezse aklıma bile gelmez.Ha annem önüme hazır tabak koyar yine yemem.Sevmediğimi bildiği için ısrar eder.Ye bak yoksa ilerde hasta olursun diyince işte biraz yiyorum.Onun dışında no meyva.Ne yazık oğlumda bu konuda aynı ben.Eşim meyvalar çöpe giderse bir daha hiç almayacağım diyor.Genelde çöpe gidiyor.Ama eşim dayanamayıp yine alıyor.Bir tane yeseniz yine iyidir diyor.Kıyamıyor bize Can'ım.

Bazen aldığı meyvaları işe götürüp dağıtıyorum çöpe gitmesin diye.O derece yani.

yani 9 tane vardı 2 tane yıkanmaktan ve giyilmekten şekli bozulmuş attım. 7 tane kaldı. normalde benim ailem geldiğinde yada misafir gelince tam yetiyordu. heryerde halım olmadığı için mecbur herkeze terlik veriyorum.
aslında hepsini tek model yapıcam böyle çok karışık geliyor gözüme.

Hey az kalsın unutuyordum.Birde sirke nazardan korur.

peki sirke kokmuyor mu her yerde ben de kullanmak istyorum

ben yazın daha çok meyve yerim sıcakta kiraz erik kayısı ve çilek çok güzel oluyor :) bide karpuz

dün çekmeceden nargile takımı hediye gelmişti ben sevmem kullanmam yani onu vericem
bide ince uzun mumlar var kullanışsız onları vericem bide fil takımı var onlarda gidici

bunu temizlemek için mi kullanıyorsun canım ayrıca nemlendiriyormu,çğ kahveden yapıyosun dimi ben de deneyeyim,
ben de patatesi rendeleyipi suyunu sıkıp yüzüme sürüyorum belki biraz da karbonat pudra ya da karbonat karıştırarak kremsi sürüyorum bu da temizliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…